Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Buna fetelor,
Iaca mai dau si eu pe la voi!

p.s. Andreutz ce face burticutza mea scumpa?

Se pare ca am scris in acelasi timp. Burticutza e bine, se mai contracta din cand in cand, dar dr a zis ca numai in cazuri de forta majora sa mai fac injectii.

Briza CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI 1000 DE ANI.

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scuzati absentza mea de mai bine de 10 zile.....(sincer nici nu mai stiu d ecand nu am mai dat pe aici).
bine ati venit celor noi!

nadia, tare rau imi pare cand citesc aici prin cate treci! offffffffff...; hai ca tu esti o curajoasa si vei reusi in final sa ramai insarcinata ! ai rabdare!

alyna, ce putin mai ai! cateva zile si te miresesti!!!!!!!!!
naosl cu problemutzele toate......dar las ca intr-o luna te vei amuza de ele.....si-ti vei aminti cu drag cate lacrimi ai varsat (cred ca esti f stresata si de aceea ai refulat .....;in incordarea asta paote vezilucrurile cu alti ochi si totul e intr-o lumina mai targica); calmeaza-te si lasa-le pe toate ca se vor rezolva incet-incet.
nu te stresa. gandeste-te la petrecerea voastra si al saptamana de vacanta de dupa .
succes! tine-ne la curent cu toate cele!

briza, casa de piatra si fericire cat cuprinde!

sunule, ce mai faci? cand ai timp poate ne mai pove pe mess.
fla, tu ce mai zici? la fel, poate tragem un mess intr-o zi.

addinel, m-ai spart cu...buletinul pupicului! hai ca se rezolva in reg de urgentza sua cu o pila....numai ca ti-a dat ceva emotzii, asa-i?

andreea mai ai putin si iti vezi odoru` de fata! abia astept sa ne dai vesti despre micutza.

him ce mai faci?
restul?

pupici tuturor si distractie placuta prin concedii si nu numai!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata la gagicute

Ali, Nadia - Fruntea SUS
Marina _ la multi ani pt aniversari
Briza _ Casa de piatra
Kriss - Bine ai venit!
Sun - Hellou pe unde bantui, nu ne mai iubesti?

Pentru restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pagina 2?
Ce e cu linistea asta pe aici?
Eu sunt fericita. Am aflat 2 note la examene. La unul am luat 10 iar la celalalt, unde nu vroiam sa merg ca nu stiam mai nimic am luat 6. Acum mai am un stres. Astept inca o nota la un ultimul examen (ca pe celelalte, chiar daca nu ne-au dat notele, stiu ca le iau) ca nici aici nu oprea am stiut. Sper sa iau un 5 amarat.

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Gata! Am revenit!
Multumesc pt urari!
Cu nunta.....fumos tara dar plin de peripetii: unui invitat i s-a rupt cheia in usa la masina cand sa plecam, buchetele nu am fost gata la timp si nu puteam sa plecam la poze, la rest mi-au lipsit invitati, dar au venit altii neanuntati care au inceput ca ei dc nu au carduri pe masa (da eu ce eram, mama omida? de unde sa stiu ca ei vin..?!!)noroc ca am avut unele nescrise si le-am pus, una peste alta nu am rams decat cu 2 scaune libere, tortul nu mi-a venit la ora 9 cand trebuia, si deja la 11 eram super stresata si ingrijorata, a venit la 12.30, iar ca sa fie totul si mai frumos pe 2 si ceva a cazut curentul pe toata zona. imi venea sa plang si sa urlu. Noroc ca al meu DJ a inceptu sa faca caterinca si sa cante, iar viitoarea mea cumnata i-a tinut isonul si pana la urma stateam toti si cantam :cine e nascut in..., ma dusei sa trec la olt...si alte bazaconii ce mai stiam noi...Si apoi..un invitat a avut un ...saxofon in masina!!!!!! L-a adus si ne-a facut niste hore...Dar, deja lumea incepea sa plece,iar sefa de sala ca sa dau tortul...si Slava DD ca pana au strans dupa mese ca sa faca loc pt tort s-a dat drumul la curent (cam dupa 30-40 min). Am adus tortul, si petrecerea a continuat pana la 5 dim. Imi pare rau ca am uitat sa facem turul de onoare, dar in zapaceala aia cu lumina....

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

felicitari andeea pt nota
mai, briza chiar ca adevarate peripetii ati avut de infruntat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Iaca si eu, trecut sa indeplinesc dorinta Marinei si sa-i trecem pe petrecareti:)

Suratele mele de "concediu" ma bucur sa va vaz pe aici, Sun si Rox, cand aveti voi timp ne chat-uim:)

Ce-i cu cherry scumpa noastra, sper ca fara probleme si servici aglomerat ca ni se face dor
Cami cum e cu nazdravanul acasa? Cand plecati la Govora?

briza felicitari pt nunta, cred ca a iesit ine cu peripetii cu tot, sa o tina minte lumea:) Nu sunteti in hani mun?:)

Andreea felicitari pt examene si bebelina cuminte, mai ai putin si va fi "la termen"

Aly ma bucur ca te-ai mai linistit, daca vrei sa ne vedem da un semn si Rox la fel:)
Petrecerea aia stiu ca a fost reusita, se vede ca ti-a placut si tie ca dantuiai de numa:) La barbatu-mio ii placu tombola daca tot a castigat:)

Hai ca parca eram in "concediu":)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

a, si ceva ce m-a impresionat si mi-a placut mult: a iesit un curcubeu superb inainte sa inceapa sa ploua!! Si toata lumea statea pe malul lacului si se uita la el..Imi pare rau ca nu ne-am gandit sa facem poze!! Adica, l-am filmat, dar nu am chemat fotograful sa ne pozam cu minunatia aia de pe cer...

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Briza, Casa de piatra! Totul e bine cand se termina cu bine! Acum stau si eu ca pe ghimpi, cu emotii cat cuprinde si ma intreb oare ce peripetii ma vor astepta si pe mine in ziua nuntii?
Fetele, va pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

briza, eu ti-am spus pe pm... maaaare, mare...si pt Bubu ! marina, multumesc!

Aly, vicky, emotii?

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput