Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

anca o sa-mi dea ceva de furca problemele alea, dar ma pastrez pt cand o sa am mai mult timp pt ele.

Fla mi-a placut faza cu babitzele prin tramvai. cat despre mazbatiile celor mici... acum ma uit cu drag la o reclama la nu stiu ce masina in care un baietel ii stabileste traseul cu carioca pe perete... si imi dau seama ca trebuie sa ne asteptam la orice. baietelul unui coleg s-a desenat cu o carioca permanenta peste tot (inclusiv pe ....) si apoi i-a spus mamei ca el este "pictator".

Cherry o sa am grija de bb si de mine- cred ca intru in medical.

Cami pup fata si copii din dotare.

Raza... nu am ce sfat legal sa dau. daca vor PIN-ul sa-ti spuna ei baza legala pt care cer asa ceva. e ca si cum ti-ar cere cineva cheia de la casa...

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Neata tuturor

Cami bine ai revenit eu n-am intrebat de tine pentru ca stiam ca esti la Olanesti 4 zile - deci nu te-am uitat.

Fetele viitoare mamici atentie la caldura - sa treceti usor peste aceasta perioada fierbinte.

o inghetata si un suc rece mare , mare, pentru toate fetele ca o sa "murim" de caldura zilele astea-

eu planuiam un gratar Duminica cu niste prieteni dar cu caldura asta -stam sub vie si mai vedem..

va doresc un wk placut tuturor si daca se poate cu putina racoare.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! maarina, multumesc oricum! joce, arunk un oki la generale andreea, ai grija de tine! restul fetelor, active/mai putin...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Am aparut si eu, mai rarut, ca-i mai dragut

cherry

Nu-i mai dragut
Mai dragut ii mai des ca ti se simte lipsa

Cami si Raza mersi de detalii, vreau la munte
Deocamdata avem programata o expeditie in Apuseni cu cortul, din spirit de aventura cu gashca, dar apoi vreau un concediu placut si odihnitor si comod cu familia
Cami Mihaita sa-i treaca buba de la picior, Sara il ia si asa, nu conteaza ca amandoi sunt loviti

Nu stiu cum e la voi cu caldura, la noi nu e chiar canicula, insa mie in casa mi-e frig. Abia azi m-am mai dezmortit putin, pana ieri eram cu pantaloni lungi, sosete, tricou, maieu... si muream de frig. Acum ma bucur ca avem temperaturi ... de vara

Him tu mai esti inca in concediu de te-ai pus pe plimbari?:) Am tot vrut sa te intreb si am uitat:) Altfel cum te mai simti?

Sara e mai bine, i s-a dezumflat boticul, mai are ceva rana dar se vindeca, bine ca n-a fost mai rau. Asta e daca se baga in seama cu copiii mari, inca nu stie care-i sunt posibilitatile:)

Anca noi am fost pe Riviera, cu autocarul, pt 1 si ultima data, cred ca doar cu avionul mai merg. Sper sa gasiti si voi un loc fain, am vazut ieri la TV ca nush ce agentie le-a tras tzeapa turistilor cu Palma de M., i-au tinut vre-o 2 zile prin aeroport prin Tm, apoi le-au zis k le inapoiaza banii...

Sunule te caut dupa ce o culc pe Sara, am vazut tarziu mesajul (adika azi:)
Io-s fata cuminte, dupa amiaza cand imi ajunge barbatul acasa ma dedic familiei, mai rar la PC:)

Marina daca tot e vorba de nazbatii, fetita unei prietene dupa ce i-a scos hainele din dulap a incercat sa le bage inapoi, dar cand sa inchida usa au ramas cateva in afara si le-a taiat cu foarfeca (mai o maneca, mai un colt de rochie...:)

Joce daca nu va intalniti cu bucurestencele hai la Cj sa ne vezi pe noi:)

Andreea parca eu abia astept sa nasti, dapai tu:) Ai grija de voi.

buni hai la mine ca e racoare:)

Ma duc la Sara ca nu mai are stare, se urca la mine pe birou cu picioarele pe tst, sau cu fundul pe monitor, e caprita:) Face orice sa-i acord atentie asa ca ma conformez:P

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Hop si eu!
Fla, apusenii sunt muntii mei de suflet. Mi-e asa dor de ei! Nu i-am mai vazut de trei ani
Am trecut in iarna prin Cheile Turzii, dar nu se pune, ca nu am facut nici un traseu, doar le-am privit.Unde veti merge? Hai, povesteste-mi, sa-mi mai treaca putin dorul.
fata si mercic mult de informatiile despre grecia

Sunule, speciali pentru o fata speciala

Him, ma bucur ca vii mai des pe la noi

Marina, ar fi bine sa iti iei concediu, macar pana trece perioada asta calduroasa. fata burticoasa si frumoasa

Andreut, sa stii ca m-ai bagat in sperieti Nu ai mai postat si credeam ca ai nascut deja. Ma bucur ca bb-lina mai sta putin in burtica, sa se faca mai maricica si mai mumoasa pentru intalnirea cu mami. Sper sa nasti atunci cand iti doresti si sa ne anunti si pe noi, ca eu tare mi-am facut griji pentru tine, mai ales ca stiam ca ai probleme cu contractiile. fetele

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla m-am amuzat de isprava pustoaicei, dar nu vreau sa ma gandesc la ce au simtit parintii ei in momentele alea...

Cherry pai o sa-mi iau concediu sapt viitoare.

Si noi o sa plecam cu cortul pe 4 august la paltinu, pe valea Doftanei, asa.. in we... dar in mare gasca. stati fara griji ca am tot confortul: saltea de 22 cm, super cort, tot ce trebuie. cu mancarea o sa-mi fie mai greu pt ca nu mananc gratar, dar imi iau multe legume si branzica.

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Flavia multumesc de invitatie as veni la voi daca e mai racoare dar cred ca se incalzeste si la voi in acest wk

pana atunci ma delectez cu inghetata si Ice tea-rece.

pentru Sara sa-i treaca"buba"- lasa ca asa se "caleste" fata
tu stii cum se spune copil cuminte si baba frumoasa...dar lasa sa fie energica ,vioaie, curioasa si indrazneata ca doar este copil nu "mobila' sa stea intr-un colt

si pentru Mihaita sa-i treaca repede buba si sa faca si alte nazdravanii nu Cami?

Fannna tu ce mai faci ca rar pe aici !!!mie imi lipsesti
eu mai stau putin si plec ca e asa cald ca am cerut voie pentru plecare fiind si Vineri asa ca va doresc inca odata un wk superb

toate noricile de pe aici:Cherry (spor la munca), Andreea (sa ai o nastere usoara),

Marina
( sa suporti bine caldura) ,

Him, Cami(succes in prima zi de munca),
Sun, Ancasilv, Briza, Razuca,Joce(apropos eu sunt pentru intilnire)
Vicky -care
e in emotii mari mari pentru nunta ,Lavinia, Nadia ,Roxi, Nicoleta si daca am scapat pe cineva scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry mergem in Padis, nu stiu pe unde exact, ceva traseu de vre-o 6 ore... Nu stiu sa iti spun prea multe pt ca muntii mei de suflet sunt zona Retezat-Godeanu, Parcul National, Cerna-Domogled... etc:) Daca nu merg cel putin 1 data pe an acolo nu mi-e bine:)
Despre asta as putea scrie romane, da ma limitez la cateva fraze pe forum :)
Si oricum prefer de 100 de ori mai mult muntele decat marea...
Daca ti s-a facut dor de Apuseni hai incoace, asa poate ne vedem si noi:)

Marina parinti cu asemenea copii nazdravani se obisnuiesc cu situatia k n-au ce face:)
Noroc ca la mine nu e cazul... (sper)
Cum zice si buni copiii au energie, vorba sotului daca ar fi prea cuminte, unde o pui acolo sa stea, parca ar fi bolnava.

Oricum ma laud si eu putin ca am copil cuminte, stie care sunt limitele si nu prea le depaseste. Daca ii explic ca am treaba ea sta cuminte pe langa mine si se joaca, chiar daca mai goleste cate un dulap sau imprastie jucarii, astea nu consider ca sunt lucruri grave.
Cu mancatul stam mai rau, da ne revenim noi (la asta seamana cu mine:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Camelia unde mai exact v-ati cazat la Olanesti? camerele aveau baie proprie?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Jocelyn,ti-am trimis PM!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

azi nu am putut sta cu voi. ma doare capul ingrozitor! am o stare urata..pup, wk placut! Fla, Evenimente pt vicky, te rog???? k eu nu pot! mersic!

vic, CASA DE PIATRA!!!!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput