Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 28
ancasilv spune:
[quote]Originally posted by impreuna
Anca lasa ca e buna varianta concediului prelungit mai ales dupa nunta, aveti nevoie de muuuult timp liber:) Pe unde il petreceti?
Pai ne gindeam la Palma de Mallorca, da' e un picut cam scump pt noi acum ( imi tb cam 1000euroi), pe care nu prea am de unde sa ii scot acum.Mai vedem, mai cautam...Poate stiti voi locuri misto si mai ieftine, ca eu sub mie n-am gasit.
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
impreuna spune:
Cami bine ai revenit. Mie mi-a fost dor de tine chiar dc am lipsit:) Nu stiam dc ai plecat, spune-ne si noua cum a fost, ce a zis Mihaita cand v-ati intors.
Acolo unde ati stat si cat v-a costat? Suntem si noi in cautare pt 1 concediu la munte...
Ceva leacuri pt astia batrani si bolnavi sunt?:) Ca pe mine ma doare spatele, mi-ar prinde bine ceva bai:P
Anca si in Grecia sunt oferte bune, daca te intereseaza locatia iti pot da detalii. Noi am fost cu 120 euro/persoana sejur de 7 zile + transport, cazare la vila 3*.
Fla (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
din ciclul mi se-ntampla numai mie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80303 marina, sfaturi legale, te rog? multumesc!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Anca si in Grecia sunt oferte bune, daca te intereseaza locatia iti pot da detalii. Noi am fost cu 120 euro/persoana sejur de 7 zile + transport, cazare la vila 3*.
Sar'na, dar am fost anul trecut in Grecia, in Halkidiki si nu pot sa spun ca ne-a placut. Al meu a zis ca nu-i mai trebuie Grecia cit o trai (in afara de insule). Voi unde ati fost? Super ieftin...Transport cu autocarul?
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
Raza de soare spune:
quote:
Razuco, in luna de miere ati fost pe la munte? K stiu ca cereai pareri despre pensiuni, acum ma intereseaza pe mine, daca sti ceva fain poate imi zici.
Am fost o noapte pe V Oltului-Calimanesti, una in Poiana BV si...3 in Busteni. asta la munte..restul la mare...dak vrei, iti spun ce si cum! da' noi am stat la hotel...
edit: pup fetele, k plec!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
camelia72 spune:
quote:
Cami bine ai revenit. Mie mi-a fost dor de tine chiar dc am lipsit:) Nu stiam dc ai plecat, spune-ne si noua cum a fost, ce a zis Mihaita cand v-ati intors.
Acolo unde ati stat si cat v-a costat? Suntem si noi in cautare pt 1 concediu la munte...
Ceva leacuri pt astia batrani si bolnavi sunt?:) Ca pe mine ma doare spatele, mi-ar prinde bine ceva bai:P
Flamultumesc!
Noi ne-am cazat in Olanesti la o viluta,la particulari,foarte curata,cu multe flori si un peisaj superb...ne-a costat 350.000 lei/camera dar ne-am tot plimbat...!Am fost o zi la strandul de la Govora unde copiii s-au balacit fericiti,alta zi la cel din Rm.Valcea...prin Calimanesti,Caciulata,Cozia am dat o tura,am vizitat vila lui Ceausescu in care n-a mai apucat,saracu' sa locuiasca...,Manastiri...,etc.!
Olanestiul a fost arhiplin si am fost surprinsa sa constat cat de mult tineret era,seara pe aleea dinspre izvoare era un adevarat furnicar...!Am vrut sa-mi fac si eu masaj intr-o baza de tratament dar mi-a fost frica sa nu ma doara ,eu sunt mai firava si nu suport nici cand ma mai maseaza sotu' !
Am tras o fuga si pe la Mihaita,ieri a avut un mic accident iar mama nu a vrut sa-mi spuna la telefon,sa nu ma sperie!I-a cazut un fier pe piciorus si i-a zdrobit unghiuta pe care o va pierde,dar...ii creste pan' se-nsoara!M-am speriat atat de tare si am tunat si fulgerat cand am ajuns la mama...ei,asta e,cu ai mei imi permit,se putea intampla si daca ar fi fost cu mine...e tare nazdravan si se agata de tot!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
cherry22 spune:
Am aparut si eu, mai rarut, ca-i mai dragut
Fetele, eu de pe 31 iulie intru in concediu(pana pe 21 august) si am multa treaba la job, deci, sunt absent motivat
Fla, te-a costat excursia 120 euro, transport+cazare? Mi se pare asa de putin. Daca nu te superi, poti sa-mi dai si mie detalii? fata si, cand ai timp, vb pe mess
Sunule, mi-e dor de tine! Ma bucur ca ne-ai linistit in privinta Andreutei, chiar ma intrebam ce face. fata
Cami, ma bucur ca a fost frumos in concediu. Am fost si eu pe unde te-ai plimbat tu si mi-a placut foarte mult
Marinafata burticoasa, ai mare grija de tine, ca urmatoarele trei zile va fi canicula
Nadia
Lavi
ce mai
toate fetele
a.cicel spune:
Ce fac noricile?
Imi pare rau, dar nu am nascut inca. Oricum o sa va anunt daca se intampla minunea. Multumesc celor care au intrebat de mine
Eu ma simt prea bine pt saptamana 37-38. ieri am avut contractii vreo 2 ore regulat, apoi am avut neregulate. Mai astept pana saptamana viitoare, ca saptamana asta nici o sansa, mai ales ca nu am pierdut nici dopul. Eu azi m-am plimbat toata ziua. Abia acuma am ajuns acasa. Sper ca asa o sa nasc mai repede, ca nu mai pot. Si e asa cald....
Eu nu am mai intrat sa scriu pt ca nu prea stau in fata calculatorului. A inceput sa imi fie incomoda rau de tot pozitia pe scaun, dar promit ca daca e sa nasc va anunt.
Andreea 37+
POZE
Jocelyn spune:
Sunsmile, de ce esti mai violenta ce s-a intamplat? Hai ca-ti dau sa treaca.
Flavia, stii ca eu nu pun poze pe forum :)... decat cu peisaje. De ziua mea nu am facut ceva deosebit, am fost tot la plaja, am primit cadouri si felicitari si am iesit sa mancam undeva cu prietenii nostri :).
Vad ca celelalte fete din bucuresti nu zic nimic de intalnire
Raza ne tii la curent cu PIN-ul :P
Camelia unde mai exact v-ati cazat la Olanesti? camerele aveau baie proprie?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Himmelsduft spune:
Buni, inapoi.
Fla, te asteptam la povestit, asta cind ai tu timp. F bine ca te ocupi de familie si sper ca prietena ta sa stea mai mult la tine, ca stiu din experienta cum e sa zici prietenilor ca vi si la ei, apoi sa treci doar repede pe la ei. Ai mei s-au cam suparat, dar le-a trecutsi m-au inteles, ca doar de asta sintem prieteni adevarati. si sa scrii ce mai face Sara.
Cami, Cherry, ma bucur ca ati revenit si ca sinteti bine.
Andreiutza si tie si la bb pe burtic.
Sun, si sa ai grija de tine. Ce mai nazbatii face Alex?
Somn usor si la toate fetele,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!