Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 2
Nadia1976 spune:
Aly, tu nu stii cum e? Cand vine una, vin toate gramada, parca-si baga un dracusor coada... Linisteste-te (cred ca e corect!) ca incet-incet o sa le faceti pe toate, ca nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi.
Acum sa va spun de ieri! Am ajuns la Spital la 11:30am si am asteptat pana la 4PM sa vina cineva sa-mi faca o injectie!!! La un moment dat am inceput sa plang de nervi; e imposibil sa te faca sa astepti 4-5 ore sa vina sa-ti faca o injectie (trebuia sa coboare cineva de la obstetrica cu injectia). Am vrut sa merg sa intreb asistentele de ce dureaza atat si nu m-a lasat sotul, ca stia ca la ce draci am o sa ma iau de ele, asa ca s-a dus el sa intrebe. Ce credeti??? La 2:30 pm, cand a intrebat, nesimtitele alea de la urgenta, nici macar nu sunasera!!! A venit dupa vreo 10 minute si a zis ca a sunat si trebuie sa astepte sa le vina medicatia de la farmacie... cand stiau deja cu o seara dinainte ca o sa fiu acolo ptr. injectie; si bineinteles ca a durat vreo ora sa ajunga medicatia de la farmacie (locata la subsolul spitalului) si pana la sectia de obs. (de la etajul 4). Si marti si sambata trebuie sa merg iar! Sa-mi ia sange! Sper sa nu mai astept iar ca o sa fac urat de tot!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
kriss79 spune:
Buna nurori! Ma treceti va rog si pe mine pe listuta? La soacre bune! kriss79(15.10.1979) Nora sunt de 1 an si o saptamana, dar inca de dinainte de casatorie soacra mea s-a dovedit a fi nu una "buna" ci foarte buna in adevaratul sens al cuvantului si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. va pup
POZE
Cristina S.
impreuna spune:
Venit, citit, intristat :(
Alynutza asa-i cum zic fetele, acuma cand esti mai stresata vin toate deodata si capata proportii uriase, dar va trece, gandeste-te ca nunta va fi cea mai fericita zi din viata ta dar nu neaparat perfecta. Casa se aranjeaza si dupa, important e sa va simtiti voi bine, acum trebuie sa fiti putin egoisti, nu va mai ganditi la mesteri neseriosi si alte cele ca se aduna si nu merita sa pui la suflet.
Hai sa te inveselesc putin, ieri imi faceam curat cu Mircea la pozele de pe PC si te-am admirat in pozele pe care le aveti de la un party de Craciun cu Intel.:) Nu era nimik compromitator, da te distrai, nu gluma:) Si ti-am vazut si eu parul luuuuung si frumos
Nadia imi pare rau ca si de tine se tin problemele scai:( Si mai mult de atat, te mai stresezi si pt situatia din spitale. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca doar in Ro se pot intampla chestii din astea, acum nu mai sunt sigura
Sper sa iti revii, sa iti fie bine. Oricum sarcina asta confirma ca poti ramane usor si sa nu iti faci probleme ca bb va veni repede repede
Oare Lavi cand se intoarce de la mare?
Bun venit kriss si felicitari pt soacra (si pt 1 an si o saptamana de la nunta:) Ce bine ca e o femeie buna, iti doresc sa ramana asa mereu. Banui ca este si meritul tau faptul ca va intelegeti bine, mai povesteste-ne despre voi
fetelor si va duc dorul , dar mai raman putin in "concediu" desi vedeti ce greu ma abtin:)
Fla (sotie si mamica fericita)
addinel spune:
aly, asa se intampla uneori: cand un lucru merge prost, incep toate sa mearga prost! fii optimista si sa vezi ca se rezolva toate.
cred ca e ceva in atmosfera, si eu am trecut prin crize succesive. cel mai nasol ca azi, cu o zi inainte sa depunem actele la primarie pentru cununia civila am descoperit ca pupicu are buletinul expirat. na de te'nsoara, daca mai poti! ma rog, o rezolvam noi cumva, dar tot m-am bocit putin.
pupici
p.s. uite ca mai sunt si soacre minunate pe lume. of of, mai mai
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
'mneata, fete! briza, CASA DE PIATRA ink o data! iarta-ma k nu am reusit sa ajung la biserik.
Nadia, Doamne-ajuta sa te faci bine!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Alynutza spune:
'Neatza fetelor si multumesc de incurajari. M-am linistit, cred ca trebuia sa se intample ceva de genul asta, ca eram cu nervii incordati la maxim, acum macar m-am descarcat.
Ieri au fost socrii pe la noi, am arajat lumea la mese si socru mi-a promis ca pe cand plecam noi in luna de miere o sa vina cu tamplarul sa il preseze sa ne termine mobila. El era sambata la noi, il ajuta pe tata la ceva si l-a chemat tipul cu mobila sa-i ajute sa fixeze patul si m-a vazut cat eram de suparata.
Fla un special ca mi-e dor de tine. Si chiar m-ai inveselit. Si la cheful ala m-am stresat nu gluma, ca eu l-am organizat, dar cred ca a iesit bine, eu m-am distrat . Compromitator nu avea ce sa fie, acum imi aduc aminte ca imediat ce s-a terminat cheful am si fugit la iubi .
Un si pentru Nadia, sa dea DD sa treci cu bine prin asta, si pentru Addinel pentru incurajari, si unul pentru kriss, bine ai venit, si ce bine ca mai sunt si soacre bune.
Fetele mele dragi, v-am pupat, mergem sa papam ceva si incepem alergatura, mai am o groaza de rezolvat, dintre care prima pe lista e rochitza, pe care am probat-o din nou ieri (bine ca are corset cu siret, ca am slabit de numa), in schimb foindu-ma cu ea prin sufragerie mi-am dat seama ca e prea lunga si musai mai trebuie scurtata (daca stau dreapta e ok, dar daca ma misc, ajunge pe jos). Asa ca azi o duc la scurtat (sa stiti ca dupa iesirea de sambata, asta am constatat-o pur si simplu, fara sa ma enervez).
si mai vin pe la voi.
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
scuze, kriss, bine ai venit!
Aly, mai ai un picut, te rog, incearca sa stai linistita, chiar dak mai ai surprize neplacute.
Wk asta am fost la tara, la bunicii puiului, chemati de urgenta. Bunicul nu se simte deloc bine si...ne putem astepta la orice. Insa, atat cat a putut, a stat sa vada nunta noastra. Si a plans. Continuu. Incet, in liniste, dar se vedeau lacrimile curgand. Stiam k ar fi vrut sa vina la nunta, dar nu s-a simtit in stare, iar bunica a stat cu el. Mi-e atat de drag...Amandoi, de fapt.
Totusi, ieri, parca isi mai revenise...dar la plecare, ne-a strans pe puiu si pe mine in brate, de parca...
Iertati-ma, nu prea sunt "in forma".
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
marinar spune:
buna fete
nadia sper din suflet ca injectiile sa-si faca efectul, sa scapi de intrus si cat de curand ca ai un bebe sanatos si frumos.
ali e bine ca te-ai linistit. saptamana asta te rog sa ai cat mai mult grija de tine si de sotul tau.
raza sanatate multa bunicului.
fla pup dulce pt tine si pt sara. cand ai timp si chef te rog sa ma treci si pe mine la sarbatoriti : pe 16 este ziua de nastere a sotului meu, pe 17 implinim 2 ani de casatorie si este si ziua mea de nume, iar pe 18 este ziua de nastere a tatalui meu si ziua de casatorie a parintior mei (30 de ani de viata impreuna). multumesc mult.
Marina 12+
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Iaca mai dau si eu pe la voi!
Nadia, ma gandesc la tine si ma rog sa fie bine! Sper din tot sufletul sa te vad mamica...repede! Putere, scumpa mea!
Kriss mumusica..bun venit!
Alinux...hai fruntea sus, spor la pregatirile de final si zambete largi pe fatza! Stii ca ma gandesc la tine...o stii!
Lavi cand vii? Sper ca ai avut vreme buna! Pupi si hai mai repede!
Fla pup si la tine, surioara draga (inclusiv de pauze) si multam de replay. Am gasit. Sar'na oricum! Mai sta nepoata-mea pe tastatura?
Si acum la final...Cherruchis inca o data La multi ani, sa fiti sanatosi, sa va terminati casuta si sa vina si BB repede! Abia astept sa te vad! Pup la fata draga, draga! ( a fost frumos acolo?)
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa si o saptamana usoara!
p.s. Andreutz ce face burticutza mea scumpa?
The future belongs to those who believe in their dreams.
a.cicel spune:
Neatza
Kiss bine ai venit. Asteptam povesti.
Alinutza am trecut si eu printr=o perioada asemanatoara, daca iti amintesti, imediat dupa nunta. Eram convinsa ca toate relele din lume s-au adunat in casa mea. Acum s-au mai linistit apele si chiar ne merge mai bine, din toate punctele de vedere. Ai grija de tine.
Nadia imi pare rau pt ce ai patit. Sper ca sa vina bebele mult asteptat si la voi cat mai repede posibil, dar sa fie in uter unde sa stea cuminte 9 luni.
Sun stiu ca esti ocupata, ca ai multa treaba, dar din cand in cand mai da si tu cate un semn de viata sa stim ca esti bine. fata harnicuta
Si eu azi sunt tare pupacioasa, nu stiu ce e cu mine.
Andreea 35+
POZE