Ce sa faci pe o insula pustie....

Ce sa faci pe o insula pustie.... | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Trei detinuti urmeaza sa fie trimisi pe o insula pustie unde sa îsi ispaseasca pedepsele. Gardianul le spune ca au voie sa duca cu ei un singur obiect si îi întreaba ce ar dori. Primul spune:
-Pai, eu o sa iau niste creioane colorate si toata ziua o sa am de desenat pe peretii puscariei.
Al doilea zice:
-Pai, eu o sa îmi iau un pachet de carti de joc si toata ziua o sa joc carti cu ceilalti detinuti.
Iar al treilea:
-Pai, eu zic sa iau o cutie de tampoane, ca am citit ca cu un tampon din ala poti sa si înoti, si sa te cateri în copaci, si sa calaresti, asa ca toata ziua o sa am ce sa fac cu ele!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Inspirata alegere. Asta îmi aduce aminte de un experiment social facut cu ceva timp în urma: au luat un american, un neamt si desigur un român si i-au izolat pe fiecare într-o celula goala împreuna cu doua bile mari (4-5 kg bucata) de rulment.
Dupa o saptamâna le-au dat drumul afara. Americanul, sanatos (parea chiar mai aratos decât înainte), explica: ma plictiseam, asa ca am început sa fac tot felul de exercitii cu bilele alea. Am deja în minte un program de antrenament, cum ajung acasa îl public.
Neamtul (si el bine dispus): ma plictiseam, asa ca am început sa aranjez bilele alea, una peste alta, apoi roteam una în jurul celeilate, asa mi-a venit ideea unei transmisii mecanice bazate pe bile de rulment, cum ajung acasa o brevetez.
Românul necajit, da sa iasa si el din celula, fara sa spuna nimic, la care ceilalti îl întreaba: bine, bine, în tot timpul asta tu n-ai facut nimic cu cele doua bile?
La care el: sa fie ale naibii de bile, ca una s-a stricat si pe cealalta am pierdut-o!

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput