Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Normal.N-a fost nici o unda de ironie in ce-am spus.Pe bune va admir.
Io am permis de 2 ani dar n-am mai condus de vreun an.Si sincer nu ma mai atrage si parca mi-e teama cand vad cate se intampla.De-aia zic, in traficul ala infernal...sunteti betoane voi soferitele.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Krelia ia sa incerc si io reteta ta.Imi garantezi ca-i buna?Da-mi detalii despre prafuri.De la ce firma sunt si cum le zice ca sa stiu ce sa cat prin magazin.Daca e pericol de reclama, baga un PM.

pai..vezi ca-i face reclama la Tv..aia cu..."calesti pastele, pui apa la fiert, torni M.... pofta de spaghete milaneze...carbonara..etc ..si gata ...e aia cu inima lipita pe geamuri

ies super bune!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bun pepenele...
Nu stiu ce sa fac cu rochia pt ca nu o pot modifica....mie imi place f mult cum a iesit, dar mi-e jena de miresica ca ea trebuie sa fie in centrul atentiei...a poate nu am precizat: rochia mea e rosie ...si ieri la proba mi-a mai zis si asistenta Monicai Darie ca ce superba e rochia mea de fata cu mireasa...sunt intr-un conflict...pe de-o parte imi place rochia, pe de alta nu vreau sa se supere fina mea....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hielou, hielou
Ce fac fetele mele? Vad ca vorbiti de mancare..of,of, mai, mai...eu ieri am "prestat" 2 porumbi fierti, astazi inca nimic....dar tot aia voi manca. Nush ce am....
In alta ordine de "hidei" imi astept cumnateii....ca deh...nu ne-am vazut de aseara!
Acum ca dadui raportul mai zic pt Corina...nu mai fi stresata. Esti nasa, ai rochita rosie deci miresica nu ar trebui sa se simta aiurea! Hai ca o sa fiti doi nashi frumosi! (pfuuuu Cumiloaio iar ma buseste plansu' de ciuda...gizaaassss)

No, pt ca aberez, va las. Ca lucruri coerente vad ca nu-s in stare sa scot!
Pupici turbulentzi!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi , m-ai pierdut ? Sau credeai ca ai scapat de mine!

Corina, eu zic sa lasi rochia asa cum este si sa nu te cramponezi ca eclipsezi mireasa.Nici gand.Fiecare are farmecul pozitiei pe care se afla.Faina culoare si cred ca si modelul.Abia astept poze ! Dar cand e nunta ? Ca nu mai stiu!

Krelia, arunca si la mine o felie de pepene, galben de preferat!, poate fac si eu maine , dar fac eu vreun sos , fara alea din comert

Maine tre sa merg la servici, am zis eu ca nu , dar NU imi sta in fire sa ma cert , mai ales cu seful smecheru* , asta e situatia.Dupa servici mi-am propus sa merg sa ma vopsesc , nu stiu daca la coafor sau la o prietena.

M-ati zapacit cu pastele voastre ...mai ales ca sunt o mare pofticioasa

Dupa ce v-am oferit voua ,dimineata si cate o ....as bea acuma, dar n-am ...si nu cobor sa imi iau nici moarta ...

Hai ca ajunge cate tampenii am scris!

Fug sa bag o lulea si un suc mare cu gheata , fara zahar , de grapfruit.

Pupici multi pe botici la toate optimistele!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am intercalat gresit un emotic , dar nu mai scriu ...cititi voi corect ....sunt cu capul ...asta e ..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Kreliutz m-am prins despre ce e vorba.Noroc ca-i plac Stefaniei reclamele si ma uit si io pe langa ea..Asta seara nu mai fac ca am luat-o pe Stef si facuse mama fasolica cu carnati.Si am luat si io la pachet.
Acum suntem singure ca tati a plecat iar la firma.Are mult de lucru.
Fug sa pregatesc lapticul, apoi ma bag la balaceala cu fi-mea (ca singura nu vrea) si o bag la nani.

Revin dupa ce termin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

georgi eu am concediu pina pe 27 dar s-ar putea sa ma cheme la servici pe 24sau 25 asa ca vai mama lui de concediu.Daniela hai la mine ca te vopsesc eu si tu pe mine ca si asa nu are cine sa ma vocseasca.
Corina vorba danielei sa nu ii faci nici o modificare rochitei oricum mai frumoasa decat miresica nu poti fi glumeam.va doresc o seara placuta in continuare

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Ati intrat in week-end? Gata?
Bravo voua.Io o sa am un we nashpa.De fapt m-am hotarat ca doar maine sa mai pun mana pe carte.
Duminica nu fac nimic.Nah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mai primiti o optimista in clubu vostru?
Daca da mai apar si mai sc...
toate cele bune

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput