Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu am baut doar apa minerala....vara parca nu am chef de cola/pepsi....

mai bine beau un ice tea ceva!!!

o gogoasa cineva?? tocmai a facut mama...(care e-n vizita)..

sarumana pentru suc!!!

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Yam-yam....buna gogoasa , Anamaria !

Ati plekat deja in wk ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Yam-yam....buna gogoasa , Anamaria !

Ati plekat deja in wk ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

eu am fost cu tata sa vad o masina...vreau sa-mi iau si eu o nova ca de alta n-are fata bani dar nu mi-a placut deloc!!! asta e....reincep cautarile!!!

voi pe unde tot umblati???

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimistelor! Eu sunt fff obosita...nu am nici un chef sa fac curat si mai trebuie si sa spal hainele ca sa fac bagajul ...
Ieri am fost la rochia de nasa si am avut un soc...e mare rau...mi se pare mai umflata decat a miresei..nu stiu ce sa fac.Nu ma asteptam sa fie chiar asa...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare opti.
Am intrat numai sa va salut.azi am avut la servciu o zi de cosmar, parca nu ar fi vineri.Sunt cam obosita, si cu vremea asta de afara, la ce urata e.....
da tre sa fac ceva de papa, ca vine baiatu de la serv si ii e foame.asa ca va pup momentan si mai intru dupa ce imi termin treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Je m-am oprit la supertrupermarket, am luat o punga de spaghete, un sos din ala praf (aleluia ca au facut si-ai nostri ) pentru milaneze, niste carnissa tocata, le-am aruncat pe toate in cate-o oala/tigaie, preparat..servit lu' iubi si acu'...relash, taticu'....ca s-o facut o caldura in casa de la atata abur si foc......
o felie de pepene rosu ...sau ....galben...vrea cineva?

pup

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu vreau pepene....vezi ca ies la geam asa ca arunca o felie inspre Vitan, te rog...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Eu vreau pepene....vezi ca ies la geam asa ca arunca o felie inspre Vitan, te rog

ah, bun, hai ca pun tinta printre blocuri si ajunge fix la vitan...fii pe faza ca acu' ajunge

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Din aceasta cauzaaa...cinci minute pauzaaaa
Nu mai pot...vad in x-uri .M-am saturat bey.Da' macar am terminat cu literatura.

Voi ce ziceti?
Corina sa-mi zici daca a ajuns pepenele de la Kreliutz ca daca nu, iti arunc io. Si ce faci acum cu rochia?O modifici?

Krelia ia sa incerc si io reteta ta.Imi garantezi ca-i buna?Da-mi detalii despre prafuri.De la ce firma sunt si cum le zice ca sa stiu ce sa cat prin magazin.Daca e pericol de reclama, baga un PM.

Daneeeeezoooo .....nimic.Proba de urech

Ana ai avea curaj sa conduci prin Bucuresti?
Fetele soferitele sa stiti ca va admir pentru ca va descurcati acolo.Io, varzuca, nu cred ca as putea.

hai pupi ca facui o chestie pe-aci pe la calculator si acu tre s-o descurc.Nu spui ca ma fac de ras.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

georgi..conduc fara probleme in buc..si am permisul din februarie...nu mi se pare asa de greu...scoala doar am facut-o-n bucuresti nu???

multe poze

Mergi la inceput