Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
addinel spune:
trebuie sa ma duc la soacra-mea salvati-ma va roooooooog!
pupici pe botici
p.s. mi-am facut ochelari noi si sunt frumosi-frumosi. sunt tare mandra de ei.
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
ana_maria222 spune:
multumesc georgi ca m-ai lamurit....!! daca vreau bani? n-ar strica dar daca nu sunt nu-i bai...inca mai am cativa!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
georgi75 spune:
Addinelu acusica iau parapantaaaaaa...ma sui pe blooooc si-mi dau drumul spre socrela ta. Ti-o aranjez imediat.Ce vrei sa-i spun? dulce.
Ano dadusi cu bata-n balta...De unde bani soro? Ca-i am in cont. Poate te imprumuta Daneza sau Teodora ca sunt fete bune si au salarii mari.
Sa nu va luati de mine...Dadu sor'mea telefon.De fapt bip si o sunai io.De ce credeti?Sa ma intrebe ce faaaac .Si i-am zis sa nu mai faca chestia asta...
Si daca telefonul era langa calculator..mai bagai un oki si pe-aci.
Acu fug.Gataaaaaa.....
P.S. Nush ce draq am azi...Or fi dat astia cu ceva de tantari si am luat-o razna?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
georgi..nu-i musai sa imi dea cineva bani!!!
si ia un suc racoritor de la mine ca prea certi pe toata lumea azi..poate te racoreste...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
georgi75 spune:
Hai mersic.
Da iar iau . Am zis c-o iau daca nu sesizati gluma...
Vrei sa te cert iarasi?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
nu nu nu!!!! tocmai d-aia plec la plimbare vreo 2 ore.....ca sa nu ma bati cu bata aia!!!
pup fetele si va scriu dupa 22!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
SunSmile spune:
BAU!
Ati fugit de frica sa nu va ciomageasca Geo, ha? Lol...pai sa va feriti ca da bine! Da' io ti pup bre, ca pe mine m-ai aparat!
Maaaa...si pe mine si pe toti colegii mei zici ca ne-a muscat musca tzetze azi...numai tampenii am facut...inclusiv sefu. A fost un ras general toata ziua...cu toata treaba si toate sedintele. Mai mai ca mi-am iertat seful pt saptamana trecuta cand m-a exploatat!
Acush fug la papica....
Poate mai vin...daca o vrea Compi...ca vaz ca mititelu meu nu si-a revenit....si ma sinucid daca ma lasa. Ca iau eu altul, dar....sa mai stau sa transfer si hardu'....of of mai mai! Da' io mi-s optimista....
Pupi la zaba!
p.s. Cumile ce facushi azi brex de nu te-am vazut la fatza?
EDIT: Ca-mi amintii...alooo, verisoara Geo, din cate stiu eu luni si marti sunt examenele de titularizare..matalutza nu ai de gand sa pui mana sa-nveti??? Vezi ca de data asta scot io bata la tine, cu toata iubirea ce ti-o port!
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
Hai mai Georgi ca esti haioasa asa .Mie imi placi ...
Nasica , hao pofta buna!
Anamaria ,plimbare plakuta , dar cred ca te-a prins ploaia !
Revin, merg sa maninc ceva ca mor de foame .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
gogosar spune:
salutare.
Bey gagici, am facut si eu pandispanul, dar cu caise.A iesit super bun.pana seara nu mai era nimic.asa, putin acrisor......
Dar pe mine nu m-a dus bibilica sa fac si poze, sa va arat si voua..
data viitoare, ca sigur va fi o data viitoare, ca al meu sot a zis ca mai vrea.
Va pup dulce pe toate si va urez o nopate cat mai placuta.
ana_maria222 spune:
daniela....nu a plouat deloc la mine-n militari...!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!