Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_maria222 spune:
ce atmosfera incinsa aici la optimiste!!!
cine e domne ciumafaia asta? ca ma enerveaza....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
SunSmile spune:
Nu mai da domne, ca doare! Si-asa vin de la doctor acush..ma mai ciomageste si fina...bai s-a intors lumea cu susu-n jos!
No am intrat sa pup fetele mele cele mai dragi si frumoase. Si sa va multumesc pt ca sunteti asa....si pt ca aici nimic nu-mi umbreste neuronu' si zambetu!
Pup la opti zaba!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
alo .........unde umblati ?
Gata , scot biciul ca nu mai tine vrajeala
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
Nasica , hai ca pup , ca sa nu doara asa tare ...
Anamaria, ciumafaia e o colega de a mea ....pt . mai multe amanunte citeste din urma..
Dany
daniela_daneza spune:
Stire de maxima importanta la mine ploua
Dany
ana_maria222 spune:
de maxima importanta: la mine tuna de se misca scaunul cu mine!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
teodora35 spune:
daniela nu am avut norocul sa fie asta ultima zi de munca s-a trezit varul patronului ca vrea si el sa ii stramtam vreo 6 perechi de pant sa ii punem niste embleme si nu ne-au dat nici bani ca nu intrasera in cont asa ca va mai servesc si maine cafeluta.concediu am 2 sapt si speram sa plecam si noi pe undeva depinde cum ne ies treburile
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Of , patronii astia ....mama lor ....si eu sunt necajita de al meu, ca de obicei nu tre sa lucrez decat 2 sambete pe lune, dar fiindca e Ciuma in CO ,CICA TRE SA VIN IN FIECARE SAMBATA .... , UNII DINTRE EI NISTE .....SI FAZA CA NU AU BANI IN CONT , SA I-O ZICA LUI MUTU.....DAR LASA , NOI SA FIM SANATOSI .....
Dany
georgi75 spune:
Haoleeeeeu...ce suparari pe-aci...
Ia sa vedem...Daneza e supi ca o cheama Georgica la lucru in fiecare sambata...Pai n-ai vrut tu sa scapi de ciumafaie? Nah! Ca te-au ajuns blestemele fomeii .Si mai vrei si bani, ai?Pai ce sa faci draga cu banii?
Mai departe...Teodora e supi ca nu intra inca in concediu.Pai cum vroiai draga sa stea ala cu 6 perechi de pantaloni asaaaa? Puneti mana si rezolvati omul. Auzi?Da ce i s-a intamplat? A intrat la apa de-i sunt toti largi? Sau nu-i mai face nevasta-sa mancare???
Si tu vrei baaaani? Pai pe ce?Ia uite bey! O avea omu' bani in cont...da' vrei sa-si strice dobanda la ei? Ai rabdare draga.Poate ai noroc si-i are pusi pe 1 luna si nu pe 3 sau mai multe. Vine si randul tau.
Asaaaa...Ana e supi ca nu stie cine e ciumafaia.Mai fatuca...Ciumafaia este distinsa colega a Danezei care cica are moaca de gospodina.A angajat-o Georgica (seful) de curand numai ca sa-i faca draci Danezei.Si unde mai pui ca acu ciumafaia e plecata in Cipru in conced si Daneza tre' sa munceasca in fiecare sambata...
Ai si tu supararea ta, da bine ca nu vrei si tu bani..Sau vrei???
Asaaaaa...Sunule de tine nu ma iau mama ca auzii ca fusasi la doctor.Ce patisi?Esti bine? io sa treaca si lasa ca am io grija de Daneza sa nu te mai bata...
Gata bey! Va lamurii? Ce mai vreti?
P.S. Am glumit.Sper sa nu ma luati vreuna in serios ca...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Multi pupici pt zuzica de Georgi!M-ai facut sa rad la greu .
Dany
georgi75 spune:
Adica am ajuns de rasul tau ai?
Am plecat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE