Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

cristina_ioana, ganditor fecior mai ai...tare dragalas mediteaza el la ceva. Si ziceai ca nu sta in patut...si cand colo el are si poza dormind in patut...ce baiat cuminte. Auzi....tu vrei sa ii insori pe toti barbatii prezenti in poze sau doar pe Luca?

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Hahahahaahahhhhahahahahahahah, esti absolut mortala ma, nu mai pot dupa tine, hahahahh!!!!
Pai mai sta si el in patutz asa de impresie nitzel, cateva min adica, dupa care simte pionezele si s-a terminat
Aku' l-am uschit afar' cu buni ca sa reusesc si eu sa ma mulg ca lumea...o sa ajung cu sanii bretele curand, o sa ii dau dupa gat, cred...
Deci numai Luca e de insurat, daca o intere pe Alexia, celalalt e tati si e numai al meu, zuzi

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aaa am uitat sa va intreb ceva:
Cand pot incepe sa ii dau ceiutz la baby? Ca eu vreau s-o invat si cu ceai nu numai lapte si apa. Si pot sa ii dau de menta sau numai de tei? Ca aici eu nu am gasit tei pana acu, au toate plantele si toate frunzele dar nu am gasit de tei. Mama mi-a zis ca sa consider laptele ca masa principala si ceiutzul ca bautura. Sper ca ati inteles ce vreau sa zic ca mai explicit de atata nu prea ma duce neuronul momentan.

------------------------
35+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Mada, apa nu se da la bebe, iar cu ceaiul parerile sunt impartite...adica unii pediatrii mai clasici asa zic sa nu ii dai ceai, ca se hidrateaza numai cu laptele...poti sa ii dai Baby Drink sau Colic Baby sau Calm Baby, mai ales ca e cald si ii e si lui sete, plus ca se zice ca sunt bune si pt colici ceaiurile astea, il mai linistesc...eu ii dau numai Baby Drink, ca pe celelalte nu le agreeaza, am testat si nu ii plac, le vomita...si ii dau max. 20ml intre mese, deci nu mult, asa cat sa ii tina de sete si sa mai amagim foamea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa, map multumesc ca ati luminat un cap patrat
gandesc tare in colturi in ultima vreme si am un
chef sa fac nimic.......... ceva de speriat

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina_Ioana mersi de raspuns , dar eu intrebam de ceai de plante, ceai de menta sau de tei. Din ala care fierbi apa si pui plantele in el. Mie mama cand am fost mica mi-a dat si ceai sa beau din asta de plante.
Si intrebam daca imi puteti spune de cand pot incepe sa ii dau si ceai? Aici ei zic ca alte lichide in afara de lapte sa dai abia dupa 6 luni ca pana atunci sa ii dai numai lapte matern, dar eu de pe la 4 luni as vrea sa incep incet incet sa ii dau la baby si altceva sa incep diversificarea, nu abia dupa 6 luni.
Si ceaiul cum sa il prepar? Normal ca pt noi cu un pic de zahar si un pic de lamaie sau simplu?
Eu vreau sa o invat si cu ceai pt ca de ex cand fata vecinei mele a fost bolnava ea nu bea nici un fel de lichid si niste ceai ar fi fost f bun dar ea nici apa nu prea bea, dapai ceai.

------------------------
35+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Mada,din ce am citit eu din revistele de aici nu se recomanda ceai sau apa la bb decit dupa 5-6 luni incolo, laptele are o compozitie perfect adaptata la cerintele lui: la inceput lapticul e mai putin consistent si bb isi potoleste intii setea cu el si apoi ce vine pe urma e mai hranitor...

Si acum o intrebare despre miscarea lui bb: spre sfirsitul sarcinii se misca mai putin? parca am auzit eu pe undeva treaba asta...sunt putin ingrijorata caci in ultimul timp bebelina mea era tare vioaie, imi dadea niste suturi, insa ieri si azi se misca asa apatic si pt putin timp....ati patit-o si voi? si parca nu mai exercita asa presiune mare in partea de jos!!!
Tatiana, 36 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina Ioana si Cristina in ce priveste colicii noi am primit de la o mamica de bebelush o punga plina de remedii pt colici luate pt cel mic. Si mi-am bagat nasu' in ea. Sincer Petra a avut cu adevarat doar 2, 3 zile de colici dintr-aia rai...acum e mult mai bine. Petra are 4 saptamani. Pana ieri am mancat numai carnita si legume...ai putea spune ca am tinut regim. De ieri am bagat si o piersica in meniu . Pediatra mi-a spus ca ar fi bine sa o menaj pe cea mica, sa nu mananc citrice (exceptie bananele), gras, prajeli, ceapa usturoi, etc...si sa beau multe lichide. Nu stiu daca a influentat cumva alimentatia mea colicii puiutei. Noi luam de cand au inceput colicii Debridat la 8 ore 1 ml chiar daca o doare burtica sau nu. Ca un "tratament". Sincer nu stiu daca e bun flatulinul sau nu, dar cand o mai doare burta o dau cu crema si o pun pe burtica la nani.

Cristina si l-a mine inca se mai maraie Petra cand o pun pe burtica dar vorba unui pediatru! "pai ce? Tu intrebi copilul daca vrea pe burtica? Il pui si ai plecat din camera ". Pus pe burtica fata mea mai elimina din gaze destul de bine!

Multa sanatate si colici usori
!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Mada, nu stiu sa iti spun despre ceaiurile de plante. BabyCalm-ul de ex contine si musetel si toate cred ca sunt facute cu diverse plante, dar domina anasonul,feniculul si chimenul, pt colici. Baby Drink-ul pe care i-l dau eu lui Luca este la pliculetze si dizolv un plic d-ala in 100ml apa plata la temp camerei. Amestec bine/ agit si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Fetelor mi s-a spart o masea .Sper sa nu ma apuce durerea ca acum vreo luna ca nu cred ca mai rezist. Atunci am fost nevoita sa iau si Augmentin ca aveam un canal infundat.
Aveti vreo idee : la varsta asta a sarcinii imi pot scoate maseaua, adik pot face anestezie ? Medicul meu e plecat din tara sapt asta si nu prea am cu cine sa vorbesc. Dc a trecut cineva prin asa ceva sau cunoaste cazuri imi poate spune si mie va rog...
Cristina_Ioana este minunat puiutzul tau

Mergi la inceput

Andreea, mult inainte mai, ce mari v-ati facut
Noi avem 3 saptamani si stau si ma minunez cum trece timpul
Am auzit si eu de bine cu Debridatul ala, pediatra mea zicea ca momentan sa nu ii dam, ca ala e ca un medicament si ea nu prea e de acord...sa vedem, sper si eu ca fiecare zi care trece este un pas inainte si ca ne mai calmam cu colicile.
Luca are perioade, mom cand plange de se face visiniu 10-15 min si nu am ce sa ii fac, il plimb,ii fac masaj cu Flatulin, ii dau picaturi, ceiutz , dar nimic nu ajuta...dupa care se calmeaza si adoarme la mine pe burta...si mom aastea apar ziua sau noaptea, cred ca sunt mai rare in ultimele zile, parca asa mi se pare...sau ma autosugestionez eu...
Problema este ca am inceput sa simtim si niste pioneze in patutz si ne cam place in brate si pe burta mamei...ca e cald si miroase a mami... si nu prea ma lasa inima sa il las in patutz sa oracaie...

Mergi la inceput