Mamici de iulie - august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 23
amiss_zip spune:
Mada nu ii da ceai inca bebelushului! Exclusiv san 6 luni dupa care ii dai cat ceai vrei
! Multa sanatate!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
map spune:
Mada asa cum spune si Taty si pe aici nu se recomanda sa dai lui bebe nici ceai nici apa pana la 6 luni. Insa eu una nu-s de acord cu asta, am citit ca de ffff multe ori copiii nu plang numai ca-i doare ceva ci plang si de sete. Nu le poti da mereu numai san, laptele eu il consider papa, asa nevoie de lichid cred ca are bebe mai des decat vine masa nu? pentru colici cred ca le dau ceva picaturi insa la multi copii acele picaturi nu au efect si cred ca le poti introduce ceai de fenicul care-i special pentru asta.
Parca sora mea a inceput pe 5 luni, daca mai tin eu minte bine, sa-i dea un pic de apa nepotelului meu, se gaseste din aceea speciala de bebi sau fiarta si racita iar mai merge cred.
Asa se recomanda si ca bebilor alaptati la san sa nu li se dea nimic supliment de mancare pana la 6 luni dar eu pe la 4 luni chiar daca o sa am lapte am de gand sa incep incet incet cu fructe si ce mai urmeaza dupa ele. Mi se pare logic ce scrie intr-o carte ca asa cum si noi ne plistisim de o mancare si bebe sa se plictiseasca deja dupa 4 luni numai de laptic.
Cristina_Ioana ce contine ceaiul acela de colici pe care i-l dai tu lui Luca, are fenicul in el sau ce alta planta?
Monica si
34 +
Cristina_Ioana spune:
Andreea, am uitat sa-ti zic de papa...deci tu papi legume si fructe? uffff ce le duc dorul....eu numai gratar, piure sau cartof copt, branzeturi si oua...in mare cam asta pap...si visez la o mare salata cu toate legumele sau la un pepene verde dulce....dar am zis sa nu ii fac mai rau lui Luca...hai ca parca imi dai curaj sa incerc si alte alimente...
De ce nu ii dai ceiutz Petrei?
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Tzuni spune:
Buna, fetelor!
Madyn, pt lista voastra, sa treci la Pumpkin 53 cm si ora 8.05 dimineata!
Va pup si bafta gravidutzelor!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
oncicu spune:
Scuze, am uitat sa specific ca am intrat in sapt 38
MADYN am vazut ca tu te ocupi de lista, ne poti trece si pe noi te rugam
DPN =25 iulie, 
Spital - Elias
Masuratori eco: 33 sapt= 1684 g
35 spat= 2400 g
multumim
Oana 37+ cu 
Cristina_Ioana spune:
Monica, Baby Drink contine extract natural de musetel, lemn dulce, cimbru si menta intr-un sirop de glucoza si sucroza. E placut la gust, lui Luca ii place mult.
Dar repet, nu ii dau mult, doar asa putin de sete si calmare.
Iar eu beau ceai cu chimen, anason si fenicul cam 3litri pe zi.
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
assa spune:
Salut fetele
Am intrat si eu asa rapid sa-i urez Stefaniei si Larisei nastere usoara!
Si noi suntem pe ultima suta de metri: joi ar fi termenul , dar nu se stie. Maine merg la medic sa vedem cum stam ( asta in cazul in care pana maine nu apare si bebele meu)
Am niste emotii de nedescris, dar si o nerabdare ...
Va pup si ne mai auzim
Assa, 39+ si
Silvia_Pui spune:
Moni , rectificam . Stef a primit apa plata , fiarta si racita , pe la 9 luni . Pana atunci a baut doar ceai - Baby Calm ( de la 3 saptamani )si sucuri de fructe (de la 4 luni ). Am avut si noi un ceai de fenicul granulat , dar il foloseam mai rar .
Cand Stef avea 10 zile am intrebat medicul daca ii pot da apa . Ea m-a intrebat daca nu vreau sa ii dau deja si supa !!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
letitzia spune:
Cristina_Ioana esti tare ca il poti hrani la 3 ore numai de la san. Al meu nu a vrut sa suga de la inceput, a fost un puturos, si a trebuit sa ma mulg sa ii dau in biberon. Dupa care nu se satura niciodata, si dr mea mi-a zis sa suplimentam si cu 30 ml de lapte praf. Scandal mare nu facea decat daca ii era foame. Iar de colici nu plangea prea tare. Dar cel mai rau a fost ca joi m-am trezit ca am facut o viroza cu febra, iar dr. mi-a interzis sa ii mai dau lapte de la mine sa nu se imbolnaveasca si el. Asa ca a trebuit sa arunc tot laptele pe care il mulgeam de la mine si sa ii dau numai lapte praf. De cand l-am trecut numai pe lapte praf a inceput circul mare cu colicile. Plangem , ne chinuim, nu dormim si sa nu prea mai facem caca, iar daca facem sa fie prea tare. De azi dimineata aminceput sa ii dau din nou lapte de al meu. Sper sa isi mai revina, macar cu scaunul ca ata se chinuie, saracutul..
Mada eu ii dau ceai "Milutee"; e tot ceai de fenicul, numai ca este granulat si se face repede (100 ml apa fiarta si racita se amesteca cu 1 lingurita de ceai)si e facut de firma "milupa"; dar eu ii dau cand nu mai vreau sa ii dau lapte si incerc sa il linistesc, iar de baut imi bea si 50 ml deodata; mie din maternitate mi-au dat sa ii dau ceai de fenicul, si mai ales in perioada asta cand este foarte cald si se deshidrateaza mai usor. Dr de acolo chiar mi-a indicat.
Iar plange, am iesit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
Muuh spune:
Stefania special pentru tine 

. Bebita sanatoasa si cuminte si tie refacere rapida.
Cristina_ioana vad ca Vladareanu are mana buna la mamici frumoase cu baieti si mai frumosi
. Sper sa fie si la mine tot asa in forma.
map am intrebat eu la un magazin de Kirschkernbeutel si zicea ca ei au avut, nu din cirese alte seminte si nu stiau cand mai aduc.Dar uite prietena mea mi-a trimis pachet cu scaun de masina si alte lucruri si l-a pus sambata la autocar si azi l-am ridicat. Daca vrei sa trimiti ceva spre tara iti dau datele astora cu autocarul. Ea e din Bayreuth deci daca trece pe acolo cred ca la Munchen sigur ajung.
Miruna
37+