Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ioana nu aveam de gand sa ne mutam cu totul, ci doar sa discutam anumite subiecte care ar fi off topic pentru gravidutele de iul-aug. Dar daca ele ne accepta, e o.k.
Si apropo de asta, tu i-ai dat deja suzeta lui Luca? Eu tot incerc sa aman momentul, dar cand il ia uneori crizele de colici, simt ca nu mai am rabdare, si ca ar trebui sa i-o dau.
Pentru gravidutele care nu au "livrat" inca": dormiti cat puteti de mult, cum puteti, pe unde va ia somnul pe acolo sa dormiti!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia iubita, eu nu folosesc pompitza de mucisori pt ca am senzatia ca il ranesc si ca se sufoca, nu stiu de ce nu o sufar, mi-e teama sa nu ii fac rau. Ii pun de cateva ori pe zi ser fiziologic sa fie secretiile mereu umede si le elimina el, ca stranuta dupa serul ala.
Leti, lasa ca o sa fim off-topic aici pana livreaza toate gagicile, ca sa nu dezertam, poate ne suporta fetele cu discutiile noastre despre colici, etc...
Are dreptate mare Leti, dormiti fetelor....eu am atzipit pe wc ieri ...va dati seama in ce hal sunt?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

nici mie nu prea mi-a fost de ajutor pompita pentru nas...ideea e, cum a spus si cristina sa fie secretiile umede, adica sa le umezim cu ser fiziologic si apoi se "lipesc" de vata...ori de vata unui betisor de urechi manevrat cu f mare atentie ori facute pur si simplu din vata tamponele asa cat sa incapa in nara beblusului...

noi, mamicile cu livrare mai tarzie...preferam sa stati aici cu noi...si "off topic" oricum n-o sa fiti ca ne intereseaza si pe noi absolut toate discutiile voastre

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Leti, ma scuzi ca sunt senila si am uitat sa-ti zic de Suzy ....noi o folosim cu succes deja, ca sa amanam masa, ca sa calmam nervisorii, ca sa pacalim colicii....
Noi papam cam la 3 ore, daca arde si ne e fomitza rau la 2 ore, nu mai devreme, ca sa apuce stomacelul sa faca digestia, sa nu ne doara burtik, asa ca i-o mai dau pe Suzy intre, daca face scandal

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

'Neatza, burticutze!

De la 5 nu mai am somn . S-a mai trezit cineva?

33+

Eu ma trezesc pe la 4, mananc bine si apoi adorm la loc. Si ma mai mir ca am pus deja pe mine 22 de kg.

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Am revenit si eu dupa o perioada de timp in care n-am mai avut net pt ca ne-am mutat si abia am terminat de aranjat apartamentul, bineinteles, cu net cu tot
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si sa le traiasca bebelushii! Nici nu ma asteptam sa fie deja asa multi nou-nascutzi
Noi mai avem vreo trei saptamani pana la cezariana, dar deja ne-am cam saturat (cel putin eu), ma dpare un picior de mor, la incheietura de sus unde e legatura aia sacroiliaca sau cum ii spune; se mai confrunta cineva cu problema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

NEAta Burtici si mamici!!!
Am facut ochi...cam greu ce-i drept...inca mi-e somn nu stiu de ce m-am trezit...POate vorba lu CIcel mananc ceva si ma bag la loc!!
N-am mai baut nici o bere pana la urma...nu mi-a placut mirosul...
Va pupacesc!!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Felicitari proaspetelor mamici. Eu am cam lipsit la apel in ultima perioada.
Si eu am DNP pe 10 august, dar sper sa nasc la sf lui iulie.
burticoasele si sper sa nu lipsesc la urmatoarea galerie

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burticutelor,

am aparut si eu dar imi este inca somn, aseara a fost finala si am fost a niste prietenii s-o vedem, bine eu am stat la taclale cu prietena si sotii s-au uitat la meci de fapt Am ajuns dupa 12 noaptea acasa dar era fain pe strazi, gramade de italieni trecand cu teaguri si cu zarva mare

am auzit si eu ca pompita aceea ce nasuc nu ar fi asa utila. Eu una nu am folosit-o ca pana acum clar nu am avut ocazia dar de la majoritatea stiu tot cum spuneti voi ca serul fiziologic ar fi util. Anun trecut stiu ca m-a rugat o prietena sa iau de aici de la farmacie o pompita speciala pentru nasuc, de fapt ceva cu multe furtunele care aici se foloseste numai in spitale. La farmacie nu auzisera de asa ceva dar le-am dus poza, au faxat-o la distribuitori si distributorii mi-au adus-o. Prietena mea spunea ca ei i-a folosit mult ustensila aceea pe care i-am cumparat-o eu. Din pacate nu cred ca mai am poza dar incerc sa fac iar rost de ea si sa mai fac comanda la farmacie.

Fetelor, problemele legate de colici sunt si pentru noi fff interesante, cateva saptamani mai sunt numai si ne vom lovi si noi toate de aceasta problema, asa ca nu plecati, stati aici cu noi ca "off topic" nu sunteti in nic un caz. Suntem numai in perioada de tranzitie

Monica si 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ioana, nu sunteti deloc "out off topic" mey. Eu una i-au notite cam la tot ce scrieti voi..imi notez nume de medicamente, sfaturi etc. ca nu stiu mai nimic si atunci de oboseala o sa fie greu sa caut in urma. Ne sunteti de mare ajutor....iti dai seama ce noroc pe fetele de sf de august....o sa tabaram noi cu sfaturi pe ele! O sa fie gata antrenate cand vine bebe. Pana acum am retinut ceva naspha...colicii astia nu trec cu nimic
Ser fiziologic am cumparat si eu...mi-au zis mai multe pers ca acest ser fiziologic creeaza dependenta. Voi stiti ceva?

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput