Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emaaimee, multumim pt urari si informatii!adineauri intrasem la voi la scutece si ma gandeam cum o sa fie peste un an;
fetelor, de maine sunt in luna a 9-a!!!!mergem la control sa vedem cat am crescut si cum stam cu analizele;
anasia 36 Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Norocuta: sa va traiasca Nour, sa fie sanatos si sa va faca sa va simtiti fericiti si impliniti!

Mikiion: Felicitari pt cele 5 sapt. implinite! La cat mai multe linistite, fara colici, in urmatoarele!

Larissa: vreo contractie, ceva?

Cu Kehleyr a mai luat cineva legatura? Lipseste de ceva zile...

Eu n-am folosit pompita pt nas in maternitate pt Vlad! Si daca ar fi nevoie, cred ca as apela la o asistenta.

Pupici voinici!

mami de Vladut(13.06.2003) si 32s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by anasia

emaaimee, multumim pt urari si informatii!adineauri intrasem la voi la scutece si ma gandeam cum o sa fie peste un an;
fetelor, de maine sunt in luna a 9-a!!!!mergem la control sa vedem cat am crescut si cum stam cu analizele;
anasia 36 Alessia

cu placere,asa eram si eu anul trecut cu nasul in scutece de 2004,iar bb zbantuia inca in burtica.a trecut anulapoi a venti bb si v-am vazut pe voi cum va anuntati sarcinile timid.parca mai vroiam atunci,pe loc,odata cu voi un bb.
v-am urat sarcini usoare multe fete din gasca noastra si a trecut timpul,acum vin si bb vostrii.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

vreau sa felicit noile mamici si sa le spun bun venit bebelusilor, nu am avut timp sa citesc insa vroiam sa stiti ca sunt bine dar cam o data pe ora ma ia o durere jos de tot la burtica ca in perioada aceea a lunii si ma trec toate transpiratiile (se mai lasa si pe cate un picior)
si mai nou se intareste burtica cu tot cu 3 no-spa pe zi
miercuri mergem la control, sa vedem ce zice dnul dr
acum stau sa se linisteasca burtica si merg sa imi fac bagajul, mie imi suna a contractii desi sunt fff ff rare
pot fi cele pregatitoare dar vreau sa fie bagajul facut
va tin la curent!!!!
toate mamicile si bebelusii lor
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ARGHIRMONICA felicitari pt Cristian al tau, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

laptic mult si papacios!
astept cu nerabdare povestea nasteri!!!

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Norocuta,FELICITARI!!!Refacere rapida si un bb voinic,sanatos si mancacios!Nu ziceai ca pe 12 e programata cezariana?S-a intimplat ceva intre timp?Da` lasa bine ca totul e bine si nu uita ,pregateste cafelele si niscai bunatati de-ti insirai acu vreo doua zile ca viu in vizita,si peste un an de-o fi,da` tot viu!
Va pup cu drag!

Burtici ,sanatate si curaj!Mai avem putin!
Hannen 33+ +++doo bucatzi capre de munte(Amira &Israa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

martta, contractii sunt seara...multe dureroase...dar dupa 2 3 ore trec si adorm. Banuiesc ca daca ar fi ceva serios nu as fi asa de nesimtita sa dorm. Aseara am fost f agitate..deh...ne-am uitata la meci si Cannavaro asa de frumusel...si i-am tot aratat lui fii'mea ce de baieti frumosi pe teren...de incepuse sotu' sa se uite incrucis...ca ii stric fata inca din burta. Nici nu stiti ca fata lui cica nu o sa se duca la intalnire cu baieti...o sa stea cu el acasa.Tare barbatul asta al meu...desja avem discutii in contradictorii legate de educatia bebelinei si saracuta nici nu a aparut inca.
adela, dureri de astea cum povestesti tu...am si eu de vreo saptamana...pe mine nu ma mai pacalesc.
Fetele azi ma duc la medic...sa imi mai zica ce si cum facem. Intru mai tarziu si va povestesc ce zice...sper sa ramana internarea de miercuri valabila...ca eu nu imi mai pot gasi doze de rabdare ptr alta zi.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor, am revenit si eu pe-acsa...de livrat am vazut ca doar Norocuta...sa fii sanatoasa, sa te refaci rapid iar bb sa fie sanatos si mancacios

ia uitati ce-am mai gasit:
http://www.4woman.gov/pub/BF.General.pdf

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Aysha, Larissa . Haideti fetelor curaj!!!
Cristina_ioana merci de treaba cu concediul lui Vladareanu dar oricum ma linistisem cand ai zis tu ca Filipescu e la fel de ok.
Hannen sunt curioasa, vei avea tot fetita, sau nu stii inca?

Miruna 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

norocuta sa-ti traiasca NOUR sa fie cumintel si mancacios!!!

larisa sa ne anunti daca au intervenit ceva modificari. eu sunt pregatita pentru miercuri de galerie.

Consi 36+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput