Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nokia ce-o fi facut azi la doctor? Ca stau cu gandul la ea...
Hazul, si voua un weekend placut!
Mini, ce mai vezi pe Animal Planet? Io ma uit vesnic la cate un serial politist sau pe Hallmark.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Sper ca totul a fost ok cu Nokia.
Este o emisiune despre animalute periculoase: serpi si paianjeni veninosi. Mi se face pielea gaina cand ma uit la serpii aia, dar e interesant.
Nu prea e cine stie ce la tv aici: acasa in Oman aveam multe posturi pe care le butonam intr-una cu sotul ca nu stiam la care sa ne uitam mai repede.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

A, p-astea cu serpi le-am devorat si eu acum vreo 2 ani cred, ii disperasem pe toti in casa ca ma uitam la minunatii d-astea.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Emisiunea cred ca e in reluare, parca am vazut ceva si in iarna cand am fost acasa. Mai bine ceva educativ decat sa ma uit pe Prima de exemplu unde 5 tipe isi evalueaza singure posteriorul si dotarile de pe piept in fata lui Mitoseru, Gabi Punga si inca unul... pe mine ma socheaza Romania de fiecare data cand vin...

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Mini, bine ca n-ai dat de Irinel Columbeanu si mimoza lui. Iote d-aia ma uit io la filme siropoase, ca sa nu ma apuce nervii din cauza unor emisiuni de care povestesti tu.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

May fetelor may,am facut pungi sub ochi citindu-va,aveti mana nu gluma.

Si eu ma numar printre insomniace,deabia m-am trezit(3:47pm ora locala),am avut o noapte cu suturi si gadilici in burtici.
Nu credeam ca poti simti atat de tare loviturile piticilor sub centura.
Sunteti super haioasa,ma amuz mereu citind.

Ma simt chiauna ,ma doare capul,am sa-mi iau tensiunea sa vad cat este si revin;
aparatul de tensiune i-l am in dormitor ,revin in trei min.

Pupu

+29SOPHIA

Mergi la inceput

Anul trecut l-am prins pe dl Vijelie si al lui reality show. Vad ca nu trece vara fara cate o caricatura de emisiune.Bine ca macar telecomanda e la noi si putem schimba cand vrem.
Maine iei taurul de coarne cu al tau copil

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

ionica, pune niste gheata la pungile de sub ochi. Aoleu, nu-mi da emotii cu tensiunea ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu cu tensiunea asta... Cred ca daca nu aveam parte de medici buni si dadeam peste unii mai prostutzi imbatraneam prin spital juma de sarcina din cauza tensiunii...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ionica bine ai revenit. Sa ne spui cum iti e tensiunea. Mie imi trage niste suturi asta mica de ma mir de unde atata putere. Ce am observat de cand am venit e ca sta foarte linistita cand e catelul langa mine. Cred ca se simt reciproc.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Adameasca, Inni si tuturor fetelor care s-au gandit la mine (imi cer scuze ca nu v-am retinut numele)

Bebelina e ok, tot micuta cu o sapt, are 700g la 25 sapt. A masurat-o bine, bine, desi dr. mi s-a parut cam grabita, ca deh, erau gravidoase ca la demonstratie Copiii mei au ramas profund impresionati de cate burtici la un loc au putut vedea

Fetelor, am o mare nelamurire insa. Scrie pe rezultatul ecografiei, la cordonul ombilical: 3 vase (recipiente??). habar nu am cum as putea traduce exact, dar sunt in ceata totala.

pupici la burtici

Mergi la inceput