Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Larisa-ai aflat de col la o echo normala? ai avut contractii inainte?

28+

ALESSIA80
poze
ingeras din brtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

SEPHORA ne-am molipsit toate cu porumbul.
M-am dus pana in piata pe ploaia asta ca sa iau...
Mi se facuse de porumb mai demult dar citind numai de porumb m-a apucat o pofta!!!!

25+ Teodora

Mergi la inceput

MEPHALA
daca nu vrei sa iesi din casa pe ploaia asta suna-l pe sotul tau sa treaca pe la piata sa iti ia niste pepene ca e grozav, si porumb...eu am gasit porumb cu 5 000 bucata si mi-am luat sa ma satur.

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Cri..Gripo..in Tineretului o sa va plimbati bebeii ? Vin si io, ca asta si cu parcul Carol sunt singurele mai mari aproape de mine (eu stau pe langa Nerva Traian)..

Uraaaa...mi-a gasit gashca......

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

inni pe ce strada stai, si eu tot in zona nerva traian stau.
Eu am fost plimbata in Tineretului cand eram bebe, e parcul in care am copilarit, pe atunci locuiam langa parc.
Acum au mai facut si locuri de joaca dragute pentru copii in zona noastra... deh daca primarul sta la cateva blocuri de mine...

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Hi,hi,hi am innebunit toate cu porumbul asta;al meu e la fiert.A avut tati de bebe misiunea sa nu se prezinte acasa fara si si-a indeplinit-o.
Acum ii fac bagajul sa-l trimit la mare;daca eu tot n-am voie,macar sa mearga el ca e cam branzica.Eu am noroc de un ten mai inchis si nu arat chiar nebronzata;unde mai pun ca mi-a mai ramas ceva bronz de vara trecuta cand am fost in Turcia (singurica,adica fara el).De cand avem terasa nu mai putem sa plecam nicaieri amandoi,plecam pe rand.Dar de la anu' am zis ca o sa facem si noi ca italienii:inchidem 2 sapt. tot si plecam in vacanta cu tot cu BEBE ,ca asa nu se mai poate.Anul trecut eu mi-am facut de cap toata vara (de 3 ori la mare si o data in Turcia) si el a stat saracu' si s-a copt in Bucuresti,anul asta e randul meu...

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lyana, iesim impreuna la plimbarea de seara si-mi voi cumpara porumb...daca gasesc.

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI ce dragut,facem gasca mare.Si ANDRA2005 tot pe acolo sta;oare ce-o fi cu ea de n-a mai intrat deloc.De cand i s-a imbolnavit catelul n-am mai avut vesti de la ea;sper ca e bine si ea si bebicul.
Parculete mai mici cu o groapa de nisip,trei leagane si un topogan sunt peste tot,dar bebicii nostri o sa fie prea mici pt. astfel de distractii,iar daca tot tre' sa ma plimb cate 3-4 ore pe afara cu puiul,macar s-o fac intr-um parc mare,nu pe trotuare.

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bey, e prima oara cand mi-ati facut pofta de ceva: de porumb!!! N-am mai avut puterea sa merg la piata, dar macar mi-am luat o cutie de porumb de la alimentara. Nah, si-o bere rece ca gheata. Si m-am dus sa-i mai iau chiloti lu' fi-miu si mi s-au lipit de mana si body-uri ptr fi-mea. Primele cumparaturi ptr ea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!!!!
Nu am cam scris de multicel dar asta nu inseamna ca nu va citesc...citesc din scoarta in scoarta...dar cand vreau sa scriu mesaj vine tati la calculator...bah ca are treaba, bah ca vrea sa se joace...in fine...acum l-am mituit si pot sa scriu...
Vad ca unele va confruntati cu problemute....aveti grija de voi ca nu e de gluma...cat ne-am chinuit pana acum si acum...faza cu tiganu la mal....
Eu sunt bine, la fel, sambata trecuta am fost la nunta la verisoara mea...super...l-am dansat pe bebe...chiar m-am simtit bine...de abia astept sa merg la eco la 34 de saptamani sa vad cat a mai crescut voinicul....cred ca o sa ajung in jur de 10 august....sa vedem...eu am facut toate ecografiile la clinica Diagnosis, si am fost tare incantata...doctorita e o dulce si explica si face treaba ca lumea, nu de mantuiala....
In rest toate bune...trebuie sa mergem sa luam mobila pt camera lui bebe, dar asta dupa 1 august...de abia astept...
Va si sa auzim numai de bine!!!!!

29+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput