Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ELOISE pai daca o sa nasc de ziua mea,cred ca o sa ma si doara cand ii implinesc .

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mihaela, mari remedii pentru maini si picioare umflate mu prea sunt. Renunta la sare, bea apa multa, tine picioarele ridicate, d-astea... Daca iti spun ca sarcina trecuta umblam in slapi d-aia de plaja cu 2 nr mai mari, poate nu ma crezi... Dar asa de umflata eram.

Mirabela, eu am luat Nifedipin timp de saptamani, n-a avut nici un rezultat ptr hipertensiune, iar doza era de 2 pastile, una dimineata si una seara, le tineam sub limba pana se topeau. POate ca n-ar fi rau sa asculti de dr. T.

Alessia, ia incearca tu niste kiwi pentru constipatie. La fi-miu are succes garantat.

Sephora, ce frumos din partea lui Ste... Sa stii ca si io am momente cand comunic in scris cel mai bine cu sotzu'. Noroc c-au inventat astia e-mailu', ca altfel nu stiu ce ma faceam. Cand ma enerveaza rau si ma supar pe el, in loc sa provoc o cearta, astept sa ma calmez si-i trimit un mail, asa imi pun ideile in ordine mai bine si am si vreo sansa sa bage la cap ce zic eu.

Katia, e mare chin cu varuitul sc e huma d-aia pe pereti... Asa am avut noi in garsoniera de la Bucuresti si imi amintesc ca am spalat la pereti cu tata de mi-a venit acru, nu alta. Mai bine pas, decat o lunga perioada de chin cu varuitul...

Ma duc sa ma intind in pat, am avut o zi de kko azi, treaba multa, sefa crizata si la menopauza, alergat prin orash, d-astea... Is franta.
Pup

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cri la eventualitatea asta nu m-am gandit cand am emis cugetarea. Hihihi. Ziceam in general. Oricum ar fi frumos!

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Tanima Daca nu ma insel tie ti-au iesit fluxurile de pe arterele uterine si ombilicale marite si faci tratament?
Eu am 0.7 si pe stinga si pe dreapta si pe ombilicala. Dr mea nu mi-a dat tratament, a zis ca daca bebe e dezv. bine (e mai mare cu 1 sapt.) nu trebuie. Tu ce trat. faci?
E a treia oara cind pun intrebarea asta legata de IR-urile uterine si nu-mi rasp. nimeni... sa inteleg ca nu mai e nimeni in sit. asta?

Mirabela 28+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Cri 19- ma faci sa rosescToata lumea spune ca arat normal pt ca am baiat... ca daca aveam fata eram umflata. Voi, mamici de fete-e adevarata teoria asta?

Adameasca-am incercat cu Kiwi dar -no can do! Ti-am zis ca-s veterana la 'sportul' asta

Feteor eu zic sa ne adunam si sa facem un party cu muuuuuuuuuuuulllllllllllltttttttttttttt porumb!!!!!!!!!!

28+

ALESSIA80
poze
ingeras din brtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

itzy-bitzy, intamplator am aflat despre problema ta..si vreau sa iti dau un sfat...muta-ti cartierul general in pat. La mine s-a depistat col deschis pe interior la 27 de saptamani cu deschidere de 1 cm. Eu ca o floricica nu stiam de ce...ptr ca eu nu facusem nimik spectaculos. Daca pana atunci nu prea aveam eu ideea ca sunt insarcinata...ptr ca munceam si habar nu aveam nici ce e aia col..atunci m-am trezit instantaneu. Mie dr. mi-a zis in felul urmator: nu se mai poate face cerclaj si trebuie sa stau numai in pat, sa si mananc in pat. Altfel, se pot rupe membranele..pierd lichidul si adio bebe. Adica iti dai seama ca mai rau de atat nici nu se putea. M-am sudat in pat de a doua zi....mi-am adus si laptopul langa mine si asa am stat 5 sapt. Am citit pe net tot ce se putea citi despre astfel de cazuri...si ce sa iti zic multe s-au soldat tragic ptr ca nu s-a respectat repaosul. Eu am facut si tratament: 2 injectii de gravibinon pe saptamana, pastilute no-spa si supozitoare scopantil. Spre bucuria mea la eco de 32 sapt colul meu se inchisese pe interior. Am mai stat in pat dar nu chiar ca inainte si nu cu cutitul deasupra capului. Eu nu vreau sa te sperii insa la problema ta este un risc foarte mare.
Nu vreau sa iti dau link-urile la tot ce am citit...ptr ca mi-au facut mult rau si e mai bine sa nu citesti chiar tot...insa daca tii la bebelina ta, trateaza problema cu seriozitate.

Numai bine si sanatate iti doresc!

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia dar asa ai incercat: pui in blender 1 grapefruit, o porto, un kiwi, o piersica si indulcesti totul cu 3 linguri de miere? Apoi bei cocktailul, fara sa fi adaugat apa. E si yummy si plin de vitamine si da si rezultate.
Party cu porumb yummy yum yum!

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

PORUMB PARTY
FETELE AM LUAT PORUMB!!!!!
Am primit si unul gratis pt bebe din burtica, a fost draguta vanzatoarea.
Am rugat-o pe mama sa mi-l faca....io nu stiu cum se face, cum se pune in oala....
PORUMB gata facut se gaseste la KFC, la Unirii saun Romana sau pe la MALL numai ca e dulce, porumb american...
nu prea e gustos...
Eu poftesc la porumb de asta iarna....
AM LUAT SI PEPENE, jumatate ca e scump de mori...20 000/ kg, si am luat jumatate de pepene si am dat 70 000.
Am mancat 2 felii si m-am

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vreau si eu porumb!
si pepene!

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Eloise- Multumesc mult de reteta, asta n-am incercat!

ALESSIA80
poze
ingeras din brtik

Mergi la inceput