Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
Lyana spune:
Si mie mi s-a prescris GYNIPRAL, dar numai la nevoie, cum vine asta?
Eu tolerez f bine durerile, am avut parte de multe in copilarie.
Am contractii dar nu ma doare ca sa mor, trebuie sa iau gynipral? daca stau un pic in pat imi trec.
Voua ce v-a spus medicul referitor la contractiile astea, trebuie sa "bagam pastila" chiar daca durerile sunt suportabile?
25+
Teodora
Monique_new spune:
MirabelacDaca nu ai incredere in el de ce l-ai mai sunat??
Eu una merg pe mina lui si zic ca e un doctor destul de citit. Nu am auzit sa plece cineva de la el decit din simplu motiv ca este cam aglomerat.In rest sincer nu am auzit alte cazuri.Acum sa se mai dea si altcineva cu parerea. Pina acum tot ce mi-a zis a fost ok.
Monica 31 sapt
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Mirabela, eu sunt pacienta dr.T. Eu respect cu sfintenie tot ceea ce imi prescrie; am decis sa am incredere in el dupa ce anul trecut am pierdut o sarcina iar medicul de atunci a tratat problema cu indiferenta. Acum imi merge de minune; eu cred ca si datorita "tratamentului" din prima parte a sarcinii(cel pe care T. il recomanda la toate gravidutzele). Eu as merge pe mana lui (mai ales ca are rezidentiat si in cardiologie, din cate stiu eu).
Fetelor, chiar ca sunteti insomniace. Nu stiu cum puteti sta treze noaptea, ca eu adorm instantaneu cum pun capul pe perna (dupa ce in prealabil "ma joc" cu bebe, ii cant sa adoarma).
Celor care aveti problemutze, va doresc sa va fie din ce in ce mai bine.
Week-end placut
Adriana 26+
Pozici
Varsta bebe
Monique_new spune:
Hi hi in 2 minute cit am stat sa scriu mesajul s-a umplut o pagina de raspunsuri. Si mai ziceti ca mai sarim la raspunsuri ![]()
alessia80 spune:
YUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

M-au sunat de la CMU sa-mi spuna ca mi-au gasit loc la Iosup pe 10- adica luni la 15.30...Cum rezist io pana luni?
Pufy sa nu ma
dar vreau si eu parola de la mailul comun si sa-mi spui cum fac
Imi spune si mie cineva cam la cat ar trebui sa se incadreze bb meu la 29 saptamani?
pupici
28+
ALESSIA80
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 20716 30/st/20060925/k/a32b/preg.pngingersul din burtik[url]
eloise spune:
Alessia am vazut si eu pozele tale si se pare ca nu ne cunoastem din Sv. De altfel eu nu cunosc mai pe nimeni din Sv in afara de generatia mea (matusalemică). Iar tu esti frumusică foc! Si vaaaaaaaai, ce motănel drăgutz! Parcă e făcut din catifea! Ce ai de gand să faci cu el după nastere? Eu vreau să-l păstrez pe al meu, dar sunt multe voci bombănitoare...
Lya păi ai să te descurci cu sigurantă dupa ce vine BB că esti tinerică, nu ca altele...hihi. Te-nteleg ca nu vrei sa fie si fetita in aceeasi bransha...la cat de putin apreciata si valorizata e arta autentica la noi...
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
alessia80 spune:
Pufy- na ca am comis-o cu linkul, hai ca incerc sa-l repar1![]()
-
Eloise
nu-i nimic, las' ca ne cunoastem acu' si mergem impreuna inSV sa ne plimbam bbii!
Am vorbit cu foarte multa lume si am decis sa-mi fac o usa de plasa de tantari la dormitorul ingerasului astfel incat sa-l vada si Taz dar sa nu aiba acces la el.
Problema e in primele luni, atunci nu are voie sa se apropie de bb, dar dupa 6 luni, am inteles ca nu mai e nici o problema. Oricum am sa-i fac un set complet de analize lui Taz sa ma asigur ca e ok. El saracu' ia vitamine tot timpul, e periat in fiecare zi, nu iese afara!
In plus am auzit ca, copiii care cresc cu animalutze sunt mai sanatosi![]()
Fetelor stiti cumva daca e safe pt bb daca facem echo la 2 saptamani? Am auzit ca trebuie sa treaca o luna intre 2 echo!
28+
ALESSIA80
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 20716 30/st/20060925/k/a32b/preg.pngingersul din burtik[url]
Lyana spune:
Eloise de ce spui ca esti matusalemica.....cati ani ai?
Eu sufar ca nu am prietene de varsta mea care au copii si nu am cu cine sa ma conversez pe tema asta, am o singura prietena care e de varsta mea, colega cu mine de facultate si care are un bebe de 1 an jumate.
In rest, cele de varsta mea sunt ocupate cu discotecile si cu mersul in cluburi, betii si agatat barbati iar cand le vorbesc de bebe sau de sotul meu se plictisesc.
Nu prea am cu cine sa schimb opinii despre ce inseamna o familie.
25+
Teodora
putzuruca spune:
Alessia, frumoase poze, frumoasa mamica si frumoasa familie de bb
. Taz e intr-adevar deosebit de frumos.
Nu stiu unde ai auzit ca nu ar fi safe sa faci eco la 2 sapt. Eu la inceputul sarcinii am fost monitorizata din doua in doua saptamani, pentru ca anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie. De abia dupa sapt. 13 am facut eco la o luna. Ecografia foloseste ultrasunetele care nu sunt daunatoare lui bb.
putzuruca
27+ cu
Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait