Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Crisnemes spune:
Mcrmiki- si eu ma confrunt cu aceeasi problema -important e sa bei apa multa si sa stai cu picioarele cat mai ridicate iar daca esti la servici sa nu stai picior peste picior.
Pufy- daca ai chef trimite-mi un PM si expilca-mi si mie cum e cu nick-ul comun
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
inni spune:
mcrmiki..probabil ca cat timp vei merge la serviciu tot asa o sa o duci pt. ca unul din secrete e sa stai cu picioarele la orizontala sau ridicate mai sus decat corpul si sa nu dai prea mult de caldura.Incearca sa mananci mai nesarat, sa bei multe lichide si.....cam atat...sa astepti sa treaca zilele mai repede, ca sa te poti ingriji mai bine acasa.
Eloise..go ahead...si infrumuseteaza...eu si Cri ne-am facut damblaua azi-noapte ![]()
Cri...mai dormi ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
inni spune:
eu m-am uitat pe PRO Tv la o emisiune care s-a numit "cultura penisului" 

Am urmarit 1/2 de ora si...n-am inteles nimic din cultura asta ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
Mirabelac spune:
itzy-bitzy Multumesc pt. urari! La fel si tie
Stai cit mai cuminte in pat. Eu nu ies nici macar pina in fata blocului, nici la bucatarie nu stau decit pe scaun (fac asta de 25 sapt.), si sa ai grija ca nici statul in sezut nu e bun pt. col. Cu tratament si repaos va fi bine. O prietena de-a mea a stat 5 sapt. in pat, dar numai in pat, si i s-a inchis colul (era deschis 1 cm pe int. si scurt de 3 cm). Altfel sa stii ca e f. riscant, nu vreau sa te sperii. Eu am si contractii, tu daca nu le ai e bine, dar vezi ca daca esti activa nu prea le simti, mai ales daca sunt nedureroase.
Ai grija mare de tine.
Fetelor sa va zic ce am patit azi: v-am mai scris eu ca am avut contractii dureroase, am fost in spital de mai multe ori, am incercat mai multe tratamente, si ultimul mi s-a parut cel mai bun, si anume Nifedipin 10 mg 4/zi (se da pt. hipertensiune). Pt. mine este f. bun, insa scrie pe prospect ca este contraindicat in sarcina. Si de 2 sapt. de cind il iau ma macina gindul asta, ca daca face rau lui bebe. Buuuuun. Azi am vb. cu o prietena din Buc. care este la dr. Tutunaru si mi-a dat nr. lui de tel. sa-l sun, sa-i cer parerea. L-am sunat, mi-a raspuns omul repede, mi s-a parut f. cumsecade, a stat de vb. cu mine si mi-a spus asa: sa iau totusi daca-mi face bine, dar nu 4/zi ci 2/zi si sa mai iau no-spa si gynipral. Acum m-am mai linistit, insa vreau sa va intreb: este cineva dintre voi care a luat Nifedipin (chiar si pt. hipertensiune) si ce doza? Parca adameasca a luat dar nu stiu doza. Mie frica sa nu ma apuce iar contractiile daca il las si nu as vrea asta. Va rog din suflet sa-mi raspundeti ca nu stiu ce sa fac.
Fetele care sunteti la dr. T, ce spuneti, sa-l ascult? Eu am incredere in el, imi raspundea de multe ori pe site insa voi il stiti mai bine.
Multumesc anticipat. Pupici.
Mirabela 28+

POZE
alessia80 spune:
Buna burtici,
Dragelor, dar ce fel de insomnii ati avut...![]()
Cri, multumesc de felicitari, dar se pare ca m-am entuziasmat prea devreme ca nu ami face valuri![]()
Oanacn-curaj ca nu mai ai mult, sper sa-ti treaca, cred ca raspunsul e ca trbuie sa stai la orizontala...
Katia-esti o norocoasa si
Eloise- am pus pozele sper sa le puteti vedea. Am vazut ca si tu ai motan
sa te uiti la Taz. E foarte dragut
pisi tau!
Mini me-Euu m-am programat din iunie pt 11 aug la Herghelegiu la Medsana. Poti sa suni sa incerci poate s-o fi eliberat ceva...
CRI SI INNI- ati luat premiul intai pt perseverenta cu care ati lucrat la lista azi noapte
Itzy- sper ca ai ajuns acasa!!!!![]()
Dragelor, imi spueneti si mie cum rezolvati cu constipatia???daca aveti roblema asta!
28+
ALESSIA80
poze
inni spune:
Mirabelac..doza e individualizata pt. fiecare persoana. Degeaba iti spun fetele cate pastile iau pe zi ca nu aveti aceleasi probleme chiar daca motivul este comun : contractiile. Si ti-a zis bine Tutunaru...sa iei no-spa si gynipral si doar 2/zi Nifedipin...care merge ff bine pe contractii (incearca sa faci abstractie de prospect..am mai parlamentat eu mai demult pe seama prospectelor)..4/zi erau intr-adevar cam multe dar nu imposibil de luat in cazul in care chiar este nevoie acuta.
Acest medic este foarte bun, e un bun profesionist si da tratamente bune, nu dupa ureche. Ai incredere in ce ti-a spus si fii fericita ca ai avut noroc cu prietena ta ca te-a indrumat bine.
Dar...fetele care sunt pacientele lui si care iau nifedipin iti pot raspunde mai bine.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
Lyana spune:
Elisela pian se studiaza toata viata, ca deh, asta e meseria. Fac pian de la 5 ani jumate, zi de zi. Mai am de facut un an la conservator si de dat licenta (la 2 facultati), si am o restanta de dat si d-aia stau calare pe pian. Ca la noi dureaza cateva luni sa inveti un repertoriu.
Fetita mea as vrea sa nu faca muzica, e mult chin si iti rapeste copilaria, iar la noi in Romanica artistii adevarati (nu pipitzele astea de pe tv) mor de foame.
Cand am inceput eu pianul in '90 erau alte vremuri.
Dar meditatiile inca merg, am cereri de nu imi vad capul, si cateodata imi pare rau ca nu mai pot sa iau copii la pregatire dar imi e greu sa alerg de colo colo acu cu burti cu tot.
O sa trebuiasca sa stau si eu acasa macar 2 saptamani dupa ce nasc si o sa intrerup evident, dar pana atunci sper sa ma tine balamalele.
Slava Domnului am avut o sarcina super usoara.
Vreau sa nu ii lipseasca nimic fetitei, si io si taicasu alergam toata ziua pentru ea. Acum am vacanta si e totusi mai liber de pot sa mai deschid calculatorul, dar tot e de studiat la pian, scris la lucrare de licenta si de facut treaba in casa.
25+
Teodora
inni spune:
Alessia e sezonul prunelor care dau rezultate foarte bune in constipatii..ia incearca sa mananci in fiecare zi cat de multe poti..
Itzy...treci imediat acasa in varf de pat..nu vrem sa fii tu prima care naste. Tu esti abia la nr. 51...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
putzuruca spune:
Woooooooooooooooawwwwwwwwwwwww fetelor!!!!!!!!!!!!
Nu mi-a venit sa cred cate pagini s-au sris de aseara pana la ora asta. Am crezut ca e o eroare. Pe bune!!! Dar ati avut ce face azi-noapte. Sper sa nu ajung si eu insomniaca. Imi place tare mult sa dorm. Eu dorm 2-3 ore dupa-amiaza si seara la 11 sunt in pat.
Adameasca, mercic de ajutor dar tot nu merge. Da eroare. renunt la idee. Am ghilimelele defecte si gata
.
Pufy, despre ghilimelele alea e vorba, ca altele nu am pe tastatura. Habar n-am ce nu e ok, dar nu ma mai chinui.
Cry, super pozica, am mai vazut-o. E in genul reclamei la apa plata, super bine realizata.
Nokia sper sa vii cu vesti bune, caci vorba lui Inni, nu mai avem loc de vesti rele.
Itzy, ai grija de tine si de bb. Nimic nu-i mai important acum.
putzuruca
27+ cu
Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait
mephala30 spune:
Salut
-lor!
Si eu am fost albinutza, dar la bucatarie: 4 ore: copt ardei, vinete, facut tocanitza de ardei cu rosii, ceapa, morcov si salata de vinete cu maioneza si ceapa.
Macar a meritat, i-a placut lui Iustin 'aha' (salata).
Acu merg sa-l adorm si sper sa revin. Asta daca nu mai ia si pe mine somnul...
Ioana, mare petrecere n-a fost, au venit niste prieteni la noi si am stat la taclale.
A, si am primit un parfum!
(sunt innebunita dupa parfumuri)
Si din partea sotului, tot parfum!
Si eu mi-am comandat...parfum!!!
Asa ca.....am un stoc frumos de parfumuri!!!
Carmen
(28+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin