Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
inni spune:
si am scris si un mesaj pt. fetele cu restante..pe prima pagina
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
Crisnemes spune:
TEST!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
POZE YAHOO
martha78 spune:
Inni, saru'mana..na ca nu mi-am dat seama ca pot si eu modifica
Katia, hai ca m-am distrat cu mailul tau haios ![]()
![]()
![]()
Lyana,
cred ca o sa merg la cel de la 1 Mai ca mi se pare a fi mai aproape de mine, oare e deschis si sambata si duminica
ca nu stiu daca am chef sa ies in dupa amiaza asta...
Martha 31 weeks 
lullabay spune:
Salutare burtici!!!
Daca stiam ca faceti party veneam si eu!!!Ca am stat si eu gramada aseara..dar eu joc Iceage![]()
![]()
...ce numai tata sa se joace la calculator?
Roxana01 cum rezisti la birou de la 8 la 17?Eu am program scurt de 3-4 ore de cateva sapt.bune si mai nou nu ma mai duc deloc(saptamana asta)..dar cred ca de sapt.viitoare inapoi la munca.. dar in nici un caz atat timp.
Itzy stai cuminte in pat sau ma rog prin casa...e prea devreme pt.bebe acum.Lasa-l sa se mai "coaca" putin in burtica.
Inni si eu aveam col scurt la sapt 22 30 mm..ca de atunci nu am mai facut nici o echo...dar se apropie momentul sa vedem bebusca..cat e de mare, cum sta (am o vaga senzatie ca e cu capul deja in jos ca imi frige niste picioare in stomac)si mai ales cum e colul...colegele mele de servici m-au certat..ca ce astept sa se deschida colul sa vad cum e?sa ma duc din timp la dr.dar daca eu ma simt bine de ce sa ma panichez degeaba?
De fapt cu simtitul bine in ultimul timp am din ce in ce mai multe stari de slabiciune..nu ameteala..slabiciune musculara...simt cum ma lasa picioarele,muschii..ma gandesc ca m-am deconditionat fizic toata sapt.ca am stat in casa...nu am mai faut nici o plimbarica..o gura de aer curat.
Mai vroiam sa spun ceva dar tb sa fug..am un curs va pup pe toate.
30+ 
pufymic spune:
Crisnemes
! Reusisi! Poti face aceeasi faza si cu link-ul de webshots sa fie mai "aratoasa" semnatura
!Dar oricum e de o mie de ori mai bine acum ca nu ne mai "latim" asa...(si-asa suntem noi late destul...eu cel putin....)!
M-ai injurat rau?![]()
Adinazot multumim de complimente!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Lyana spune:
Martha e deschis sigur
Sambata parca pana la 8 seara iar Duminica nu stiu exact
Eu numai in weekend merg cu tati ca are serv aproape acolo si mai sunt weekenduri cand se duce la munca si ma duc eu sa il scot de acolo si il duc la cumparaturi.
Decat sa se uite la meci mai bine la cumparaturi
25+
Teodora
Crisnemes spune:
Pufymic stai linistita ca nu e nici o problema omul cat traieste tot invata si pana acum recuosc ca nu m-am gandit ca e o problema . 
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
POZE YAHOO
pufymic spune:
Crisnemes
!
Mai fetelor pe unde ati disparut toate???V-ati dus la culcare??????
....asa va trebuie dc bantuiti pe forum noaptea ca strigoii
!
Somnic usor!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mcrmiki spune:
Buna burticilor!
Am si eu o intrebare, ce sa fac pt. ca mi se umfla tare mult picioarele si mainile. La celelalte doua sarcini nu am avut probleme decat in ultima luna si acum sunt cam astupata, mai putin si nu voi mai avea ce sa imi iau in picioare si mai am de venit la lucru luna asta.
Pupici!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
eloise spune:
Inni, Cri, da' chiar ca ati facut "pajamas party" astă noapte. Eu am dezertat repede... Oricum felicitari pentru munca la listutza, deja e frumos bibilită, ma bate gandul sa ma bag si eu pentru niste chestii de design, daca nu va supărati, am vazut pe la fetele din alte găshti tot felul de inflorituri drăgutzele...
Lyana ce frumos ca esti muziciana! Poate o sa-ti mosteneasca si fetita talentul. Tu inca studiezi? Ce anume? Pian?
Nokia bafta la echo azi, sa ne dai vesti!
Itzy stai in pat si fii cuminte c-o sa fie totul bine dar cu orificiul intern deschis nu-i de glumit! Lasa cea munca!
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe