Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
m_monique spune:
roxana c., eu stiu ca anul viitor Pastele va fi pe 8 aprilie.
Laura13, eu i-am zis medicului meu ca vreau sa merg la Sovata sa inot, si a zis ca la Sovata nu e nici o problema. voi merge saptamana viitoare la Sovata.
17 +
Nunta noastra
aka spune:
Buna seara. Eu nu pot sa scriu decat seara pentru ca la servici nu am internet. Multumesc pentru grija, sunt doar niste probleme de familie si nu prea poate sa ma ajute nimeni.
Azi am fost la cumparaturi, si mi-am cumparat cateva bluze pt. burtica, ca nu mai incapem in cele vechi in maxim 2 saptamani. Eu merg la dna dr. Georgescu Alma. Dolores imi pare rau ca nu avem in aceeasi zi programare, poate ne cunosteam. Sau poate ne mobilizam si ne intalnim intr-un weekend, fetele din Bucuresti? Ce ziceti?
Ma duc la nani. Va pup pe toate 
Monica
17+
dolores spune:
Aka si eu tot la georgescu alma.
pe cat ai zis ca ai programare?
eu am pe 22 iulie la ora 9.00
asta ziceam si eu..ca poate facem cumva sa ne vedem, burticutzele din bucuresti si le asteptam si pe restul de burtici.
pupici
POZE NOI IN ALBUM
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
Donia spune:
Mirona, ma bucur ca ti-a placut site-ul si roxana c. sper sa reusesti si tu sa intri pe el, eu si azi am mai ascultat muzica, in special Baniciu cu piesele lui din tinerete.
Mirona, si te-a convins Dani ca pana la urma n-o sa-ti mai fie frica de nastere? Dar sa stii ca are dreptate, la prima sarcina, cand eram prin luna a cincea eram inca destul de speriata, dar dupa luna a opta nu mai conta nimic, doar sa-mi tin mai repede fetita in brate. Le aranjeaza Dumnezeu pe toate!
roxana c. spre jena mea am cazut si eu in capcana cu bancul, tot galeata am ales-o!
asiza, frumoasa nasica ai fost! Si sexy, cu tot cu burticuta! Iar rochia mi-a luat ochii, cred ca daca as fi fost acolo as fi stat tot dupa tine sa pipai materialul.
Sper sa te simti si tu mai bine, poate a fost doar ceva ocazional.
Cat despre lucratul meu in week-end, asa e tipicul la mine, sunt asistenta medicala si fac vizite la domiciliu, adica doar teren si lucrez un week-end pe luna. Dar ultima oara a fost chiar greu, am avut cateva urgente care mi-au dat tot programul peste cap, am ajuns tarziu acasa si am avut si multa documentatie de facut, am fost la doi pacienti care binevoisera sa plece la plimbare in loc sa ma astepte, asta dupa ce condusesem foarte mult ca sa ajung la ei, caci locuiesc la ferme unii dintre ei... S-au adunat multe si am facut o criza de nervi si am plans, asa ca sotul meu a zis ca mai lucrez pana la sfarsitul lunii si gata. Oricum urma sa imi dau demisia la sfarsitul lui august caci ne vom muta in alt oras, asa ca o luna in minus nu mai conteaza prea mult, mai bine mai putini bani decat o mamica stresata si nervoasa si un bebe agitat. Nu?
Iulia P, felicitari pentru baietel! Lasa ca o sa fie mamos ca o fata, plus ca nu o sa-ti faci atatea griji sa stai cu pusca dupa pretendenti cand o sa creasca mare. Si eu imi doresc tot fetita mai mult, dar daca va fi baietel tot o sa fie bine, important e sa fie sanatosi, cum spuneai si tu.
Noi azi mergem sa cautam o casa de inchiriat in orasul in care ne vom muta din spetembrie. Este a doua tentativa, si sunt curioasa cate vor urma, ca vrem cam multe si pe bani putini. Dar pana la urma cred ca va trebui sa bagam mana in buzunar mai adanc, altfel nu vom avea ce ne place. Sper doar sa nu mai facem atatea drumuri, ca avem de condus o ora si jumatate dus si tot atat la intors. Cred ca o sa ajung si eu ca desiree, sa visez case. Pana una alta, azi noapte am visat ca am fost la medic si am facut scandal ca vreau sa mi se dea explicatii despre sarcina si toata lumea se cam uita lung la mine. Tare ocupata mai sunt noaptea...
Somn usor, burticute!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dolores spune:
noapte buna burticutze 

dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
Iulia P. spune:
MMonique si Donia, multumesc pentru felicitari.
Donia, voi unde anume locuiti acum si unde veti locui peste o luna-doua? Noi suntem in Ottawa de aproape 5 ani (eu am sosit in Canada cu aproape 10 ani in urma; nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul
).
Legat de bebe 2, stiam ca il voi iubi la fel de mult indiferent ce va fi, deci... Nu-mi doresc decat sa fie la fel de frumos, inteligent si cuminte ca si fratele lui. ![]()
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (21+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
aelita spune:
dolores,, bondarel, asta era cand aveam 5 saptamani,si aveam dureri.si am mers noaptea la urgenta,si am trezit-o pe dr de garda din somn,mi-a facut ecografia vaginala,si mi-a zis sa iau paracetamol pt dureri.
daca ma doare,paracetamol,si m-a trimis acasa,a zis ca oricum e prea mic si nu se vede si nu imi poate garanta ca tin sau nu sarcina.dar ca pare normal daca nu sangerez.
de atunci,au mai durat durerile vreo doua saptamani,timp in care am stat super stresata si nu am luat nici paracetamol,ca stiam ca e apa de ploaie,si mi_au trecut durerile de la sine.
de atunci nu am mai avut durerile alea.
acum e ca o incordare.dar eu zic ca se mareste uterul,ca parca si locul ala unde il vedeam eu ,s-a ridicat.
Am fost azi la gineco,v-am mai zis,e pe post de secretara.Era altul,ca celalat e in vacanta si asta nu stia nici ce vreau,nici ca sunt gravida . i-am zis sa imi dea o hartie sa pot cere ecografie,ca nu imi dau altfel.nu l-am mai intrebat nimic...am luat hartia si gata,trebuie sa sun maine pt programmarea la ecografie,ma gandesc s-o pun mai pe la sfarsitul lunii sa fiu sigura ca se vede sexul.pe la vreo 17-18 saptamani,asa.
amalia ai grija de tine !!!
ramsam tu crezi ca se misca?? se intampla asta din sapt 14.acum am 15 si 2 zile .eu credeam ca e prea devreme.
merci.
nu iau nimic,am zis ca merg pe mana medicilor,daca mi-au spus cand aveam dureri ,in prima luna de sarcina,dupa mine mari,sa nu iau ,acum ca nu e durere,nici atat nu risc.
sper sa fie asa,sa fie miscatorul!! la ore fixe,seara .o vrea bere .
dolores ma tine prea putin,o juma de minut,nici nu apuc sa iau vreo pastila ca imi trece.daca totusi o sa ma tina vreodata mai mult,iau de capul meu,pana sa ajung la medic,ca toate ati spus ca nu se intampla nimic daca iei.
luciaro,dfaca ai mancat si nu ai vomitat,atunci a fost cantarul defect.
asiza nu sunt recomandate in general,si in primul rand nici nu am putea zilnic,ca ni se umlfa picioarele,dar o zi nu faci varice !
o zi putem sa fim si noi elegante.eu chiar ma enervez ca am trecut numai la papuci cu talpa joasa,si parca sunt ratza. si cu cat ma obisnuiesc asa,imi e lene sa trec iar la tocuri.si am trecut cam devreme,ca nici bruta,nici kile...inca mai mergea.dar de lene..
desiree, tu spune-ne cat valoreaza casa lui becali,si cat oferi tu.mergem tote la becali,pe rand si ii oferim si mai putin,si pana la urma ti-o vinde tie,pretul cel mai bun.SUNTEM APROAPE O SUTA DE FETE,deci va primi o suta de oferte cu pret mic.si o sa zica apoi ca oferta ta e parfum.o sa se mire el ca toate vin la el cu burta la gura
anateo, felicitari pt vestea buna ! cat despre cea proasta,nu te stresa,reiei tratamentul.important e ca esti bine si bebe la fel !
iulia sa iti traisca cei doi baietei mari si frumosi !!!
dandusa sa fiti fericiti impreuna !!!dragut gestul lui cu crinii :)
eu inca nu am vazut pozele celorlalte fete.pe dolores am prins-o repede ca are pus la semnatura :)
nu gasesc albumul.
15+
Donia spune:
aelita, albumul comun este pe prima pagina, sub lista de gravidute. M-ai facut sa rad cu casa lui Becali, ingenioasa idee!
Tz, tz, tz, dar tu rezisti sa stai asa tarziu la calculator? Sper ca recuperezi ziua.
Iulia, noi locuim acum in Woodstock, un orasel mic intre Kitchener si London. Ne vom muta in St. Catharines, foarte aproape de Niagara Falls. Anul asta in concediu ne-am propus initial sa vizitam Ottawa, dar pana la urma se pare ca vom avea un concediu mai mic si ne vom orienta catre ceva mai apropiat. Dar tot o sa ajungem si la Ottawa candva.
Tu esti de 10 ani in Canada! Probabil ca deja te simti ca acasa, nu? Uneori ma gandesc ca am pierdut si noi o gramada de timp, ne-am decis greu... dar probabil ca asa a trebuit sa fie, suntem aici de 2 ani si jumatate.
almo, azi am vazut ciresii incarcati de cirese coapte, probabil ca in week-end deja se va putea merge la cules.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)