Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!

Va multumesc tuturora pentru aprecieri! Tare ma bucur ca v-a placut burtica si tinuta mea de nasa...-ici muuuuulti la toate!

Dolores, tare bine-ti sade cu bluzica primita cadou...si, dupa a mea umila parere, mai bine arati la fatza asa putin mai plinuta!

Roana, sa vii cu vesti de la control...Si mai pune si tu niste poze...

Mirona, mortal Dani al tau......Pai, la noi mereu se fura mireasa inainte de 12 noaptea, pentru ca la noi nuntile se fac ziua, foarte rar vei auzi de nunti noaptea in Cluj...Asa ca sotul e cel care plateste pentru ea...Da' ce harnicuta esti!!!!! Gem de visine, cirese, caise...mmmmmm...eu nu le prea am cu astea! Pupici!

Anateo, felicitari pentru rezultatele bune de la eco...

Iulia P., felicitari pentru ...Sa fie sanatos si frumos si sa va implineasca viata alaturi de fratele lui!!!

Donia, sotul tau are dreptate, pana la sfarsitul lunii e suficient....apoi ai si tu mai multa grija de tine si de bb. Oricum cred ca va fi un stres si treaba asta cu mutatul...De ce v-ati decis sa va mutati?

Aelita, ce faci tu la 2.30 noaptea pe internet???? Oare cum de rezisti? Ca eu cel tarziu la 11.00 sunt zombie si serios ca mi se face rau instantaneu daca nu ma culc in secunda in care ma apuca somnul!!!

Eu ma simt mai bine azi...Ieri, pe langa raul de dimineata, m-a mai luat si o durere de cap aseara de numa' numa' si mai ameteam asa din cand in cand...Oricum mi-am facut programare la medicul de familie pentru a-mi lua bilet de trimitere la analize, insa trebuie sa ma duc din nou si la Centrul de Transfuzii pentru dozarea de anticorpi...Offf ce m-am saturat de-atatea analize...marti, dupa rezultatele de la eco morfologica 4D voi decide daca-mi fac si TT...Daca totul va fi in regula la eco, nici nu ma gandesc sa mai trec si prin stresul cu TT!

Va pupicesc pe toate si va urez o zi plina de bucurii si voie buna!!!

Oana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

Laura13, am sunat eu la doctorita cu cursuri Lamaze si mi-a zis sa mai sun cand intru in trim.III.Cursurile se fac la ELena Doamna,si e 15 RON sedinta.Nu stiu acum de cate e nevoie, sau cat tine una.Pentru fittness prenatala mi-a promis ca ma suna ea, ceea ce nu s-a mai intamplat, probabil ca nu are alte cliente.

Poate mergem eu,tu, Ramsan si Bamboletta mai dupa concedii.Toate suntem la Mihalceanu ..:) dar eu sunt cea mai mica.bamboletta , tu optezi tot pentru calea naturala?

Sanatate multa!

Lavinia 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by luciaro

chiar asa, Veronici, de unde ai sa mai stii cand nasti care e unul si care celalalt?

Lucia21+ si

Luciaro,dl.profesor il lasa pe tatic in sala chiar daca face cezariana(asa am auzit) si o sa-i rog sa-mi spuna pe care l-au scos din stanga si pe care din dreapta :)),mai ales ca taticului ii este tema principala!

veronici
21+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neatza burticile mele,

aelita, tocmai am avut o imagine plastica cu burticile noastre dragutze la poarta lui becali, somandu-l sa imi vanda casa , altfel il dati pe mana lui BODU de la finante..cool, m-ai inveselit..

iulia, felicitari pentru baietel,,,am zis eu ca e anul baieteilor...

asiza, sa ne spui cum ti-a iesit dozarea anticorpilor, mie doctorul mi-a zis ca nu mai este necesara pana la 28 de saptamani...asa o fi, daca zice el...

dandusa, sa iti traiasca sotul tau cel atent..cata nevoie avem in periaoda asta sa fim rasfatate, iubire, cocolosite, nu, fetelor?

ma duc la munca, mai tarziu alerg pe la banci dupa acte si adeverinte...bleah...

va pupacesc...

desiree 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

miraco si bamboleta bine a-ti venit printre noi

veronici felicitari pt. baietei

dacicica si p_onu felicitari pt baietei si voua

mai fetelor da ce de baieti avem, e super

danita bafta cu dieta, cred ca trebuie sa-ti fie tare greu mai ales acum

la multe dintre voi vad ca la control va masoara IR-rile, eu de cate ori am fost la eco ginec nu mi-a spus nimic de asa ceva, trebuie neaparat masurate? sau e doar pentru pacientele lui T?

moni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata !

Astazi am hotarat sa nu-mi incep ziua fara voi, sa-l mau las in colo de servici, m-am saturat de el! (chiar daca am treaba multa.... multa...)

am incercat sa-mi fac programare la Herghelegiu si nu mai are loc pana in octombrie - la Medsana !!! nu am facut. Deci ma voi duce vineri la Iosup, sper sa fie ok.

Va pupicesc, si va doresc o zi frumoasa!

Amalia 20+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

buna dimineata la toate gravidutzele. In primul rand vroiam sa felicit toate burticutzele care si-au sarbatorit zilele de nastere:Maria de acs,Elaa si DOLORES,va doresc un sincer La multi ani si sa va dea Dumnezeu copii sanatosi,frumosi si norocosisi multi pupici dulci. Dandusa si Mirona,felicitari pt aniversarea anilor impliniti alaturi de scumpii vostri soti,va pupacesc tare dulcic. Felicitari la toate mamicile care stiu deja sexul bebelusului,pupici dulcici. Eu o sa am tot baietel,Mirona poti sa ma treci si pe mine pe listuta.Am placenta cam prea jos si astept sa treaca luna asta sa vedem daca se mai ridica,daca nu repaos total la pat,in rest suntem bine,am fost si noi in concediu o sa mai pun si eu poze noi. Am vazut pozele cu toate burticile,super sunteti toate,mie sotul imi spune ca sunt un GOGOSAR UMPLUT,hi,hi,hi. dulcici la toate. 22+baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata burtici!!!

Gata am resusit si eu sa pun poze sa ma vedeti
Da Lavinia tot pt nastere naturala optez si eu dar cu epidurala neaparat ,da suntem toate la Dr.Mihalceanu
As vrea si eu sa merg la cursurile Lamaze,deci din trim 3 putem merge,oricum mai vb noi pana atunci
Va pup

bamboletta22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Asiza multumesc pentru lamuriri, oricum cand ma duc la control o voi intreba si pe doctorita, sa vedem exact ce e!
M-monique distractie placuta la Sovata, eu voi pleca abia pe 5 august, dar abia astept. Sa-mi povestesti tot la intoarcere!!!!
Lavinia eu incerc sa fac rost de numarul de telefon al unei doctorite, nu stiu daca e aceeasi de la maternitate, dar revin un pic mai tarziu dupa ce incerc sa vorbesc cu ea.
Pupici la burtici!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna ...ma puteti lamuri la o intrebare pusa pe paginile anterioare?? care e motivul pacentei mature..din ce cauza ajunge la un grad ridicat de maturita si daca se intampla ca de la 0 sa ajunga la 5 pe perioada sarcinii? multumesc mult

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput