Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
veronici spune:
Felicitari Pitikot pt.fetita !!! Vroiam si eu dar.....sanatosi sa fie cu totii!!!
veronici
21+ cu doi

dolores spune:
aelita si nu ti-a dat sa iei nos-pa??? pai ia intreaba cand te mai duci..paracetamol pentru ce?
n-am mai zis nimic de valurle marii avand in vedere ca l-am dus la mare de cand e in burtica nu?? mi s-a parut putin ciudat ca nu stiam exact la ce te referi ![]()
![]()
kilogramele sunt asezate bine pe fund si picioare cel mai mult...dar si pe restul corpului..mama mai rade de mine...ca eu din conformatie am fundul mai bombat si acum ca mi-a crescut si brutik imi zice ca parca sunt un bondar ![]()
hahahahaha....ce sa zica si ea..
sotul zice ca daca e baiat il pierd si asta pentru ca-l ca lua peste tot, pe cand fata va sta langa mine, ce sa faca cu ea...hahahaha...dar sa vezi daca o fi fata o sa stea ta-su lipit de ea sa nu i se intample nimic, hihi
te pup
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
roxana c. spune:
Neata, burticoaselor!
Ingerasa, eu am fost in ultima luna la 3 ecografii, 3 doctori diferiti, una mi-a spus gradul de maturitate al placentei 2spre 3, a doua mi-a spus ca este 1, iar ultima ca este 0. Exceptand faptul ca prima doctorita mi s-a parut cam batuta-n cap, deci n-o luam in calcul, raman celelalte 2. O eco a fost pe 15 iunie-cea cu gradul 1, a fost facuta cu un aparat Doppler, iar ultima a fost 3D, ieri, cu grad 0. Acum....fiecare intelege ce vrea, ambele doctorite sunt bune in meseria lor, deci adevarul o fi undeva pe la mijloc.
In legatura cu IR-urile, eu am valorile : 0.74 in artera ombilicala, 0.48 in dreapta si 0.53 in artera stanga. Nu mi-a spus nici ca-s mici nici mari, m-a intrebat daca-s fumatoare, iar eu nu fumez si nici n-am fumat. Tu ce valori ai?
Ralumat, ce valori ai tu la IR-uri?
Dolores, maica, unde ai tu kilele alea? Oricum, sunt puse unde si cum trebuie, ca in afara de burtica nu prea se vede ca ai pus ceva kg.
Donia, am intrat si eu aseara pe linkul dat de tine, dar n-am putut sa ascult, mai incerc si azi.
Azi ma duc la coafor, vreau sa ma fac permanent d-ala larg, si suvite. Suvite cica nu poate sa-mi faca dupa permanent, doar sa ma vopseasca, dar daca-i asa , cu 800mii ma vopsesc singura. Stiu ca voi spuneti ca nu vopsea cu amoniac in sarcina, dar eu m-am facut permanent si m-am si vopsit in sarcinile anterioare si nu s-a intamplat nimic rau.
Sambata ma duc la nunta la var-miu, am fost ieri sa-i caut o rochita Oanei si am gasit o rochie care mi-a placut si ptr mine, asa ca am luat-o, mi-am luat si sandale cu toc, si poseta, am depasit bugetul dar asta este. Tot cu astea ma imbrac si in septembrie, la alta nunta, asa ca merge.
Stie cineva cand pica Pastele anul viitor? Eu botezul vreau sa-l fac dupa Paste, sa fie mai cald, si sa fie si bebe mai maricel, ca pe Oana era sa mi-o inece preotul care-a botezat-o, era saracul si batran, dar se tinea cu pumnii de post cred, a fost o faza misto ca la un moment dat il intreaba pe dascal:"i-am tuns?" (erau 2 copii in biserica)Bineinteles ca toti cei din biserica au inceput sa rada asa, pe ascuns.
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores spune:
multumesc pitikot si felicitari pentru fetitza 

dolores
19+
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
leyla spune:
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, eu NU sunt pacienta dr. T dar la eco merg de regula numai la Iosup, si mie mi-a iesit la ultima eco IR stanga marita - valoare 0,64-0,70 iar doctora mea a spus ca nu este nici o problema...
Ingeras, si eu am placenta grad 2 de maturitate, mi-a spus doctora ca este o placenta putin mai batrana dar nu mi-a specificat cum ca ar fi ceva rau...
Leyla 19
quote:
Originally posted by Ralumat
Neata, fetelor! Incep ziua de azi cu o nedumerire, asa ca am si eu doua intrebari:
1. Pentru pacientele lui Tutunaru - s-a intamplat vreuneia sa faca ecografie la Iosup si sa nu aiba probleme cu arterele uterina si cu IR-urile marite?
2. Pentru NEpacientele lui Tutunaru, care nu au facut morfologicele la Iosup - alti medici v-au zis ceva de aceste artere si IR-uri?
Va rog frumos, raspunde-ti-mi, ca eu sunt in ceata rau cu IR-urile astea!
Raluca19+
dolores spune:
esti o dragutza roxana c., dar dace te uiti la pozele de la nunta o sa vezi diferentza.....dar ma simt foarte bine si asa ca doar e pentru o cauza nobila nu?
te pupic
dolores
19+
poze
-Victor Hugo
roxana c. spune:
Hai sa va zic un banc:
In timpul unei vizite intr-un spital de nebuni, un vizitator il intreaba pe director ce criterii se folosesc ca sa stabileasca daca un pacient trebuie internat sau nu. Directorul raspunde ca se umple cada cu apa, si i se da o galeata, o ceasca si o lingurita si i se cere pacientului sa goleasca cada .Aha, inteleg-spune vizitatorul- o persoana normala ar folosi galeata ptr ca e mai mare ca ceasca sau ca lingurita. Nu!- spune directorul- o persoana normala ar scoate dopul, asa ca spuneti, doriti un pat langa geam sau langa usa?
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
ama.lia spune:
Buna ziua la toate
,
Fetelor, cat mi-ati lipsit!!!
Nu am mai citit de 3 zile si ceva ce ati scris, asta pentru ca in we nu intru pe net, decat rar, iar ieri a fost fff mare nebunia la birou, si am plecat mai devreme sa-mi vad 
adica am fost la dr. si cea mica este fff bine, iar m-am indragostit de ea, e o dulcica, sunt
.
la mine nu totul chiar foarte roz, pentru ca am inceput sa am contractii nedureroase, uneori dese, si mi-a dat dr. pastilute, GYNIPRAL, mai putin la inceput, dupa care am inceput sa tremur... si m-am cam speriat un pic, dar acum mi-a trecut. Vom vedea, il sun daca o sa fie nasol.
Va 
Amalia 20+ si 
bamboletta spune:
Laura13 da sunt tot din iasi,am vazut ca sunt mai multe burtici la Dr.Mihalceanu si cu date apropiate de nastere ca si mine chiar ii ziceam sotului meu ca poate ne intalnim la nastere
,eu merg la control la maternitate,as fi vrut sa dea si poze la ecograf,tu ai poze cu bebe? vad ca deja stii sexul si e baiat, eu cand am fost ultima data mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetita dar nu sa vazut prea bine pt.ca era cu spatele la ecograf
si s-a chinuit d-na doctor da nimic nu a vrut sa schimbe pozitia asa ca o sa aflu mai sigur abia sapt.viit cand ma duc 
Stii cumva care sunt conditiile de la maternitate? si daca sunt rezerve? imi este f frica de nastere
am ales sa nasc natural cu epidurala tu? dar sper sa fie totul ok cu ajutorul lui d-zeu 

dolores spune:
fetelor spuneti-mi si mie va rog care e motivul pentru care placenta are anumite grade de maturitate...care e cauza? e ceva rau in asta??
multam
dolores
19+
poze
-Victor Hugo