Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna burtici azi am stat ore in sir sa citesc pe forum,nici acum nu am somn desi sunt cam obosita,dar dupa ce va scriu ma duc la somnic. multumim de primire ,am vazut ca sunt burtica cu nr.100 am sa va las datele mele ca ma treceti acolo pe lista cum trebuie
-data nasterii: 08-01-1983
-ultima menstr. 07-02-2006
-DPN: 14-11-2006
Dr.Mihalceanu Elena
Maternitatea Cuza-Voda IASI

Saptamana viitoare voi merge la ecograf si voi sti sigur ce sex are bebe al meu,ultima data mi-a zis ca va fi fetita dar nu sa vazut bine,asa ca de abia astept sa vad ce este
N buna burtici

bamboleta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dolores,nu pot spune ca doare,e ceva asa ca si cn imi umbla cineva prin burta,ca niste carcei.daca ar tine mai mult,cred ca nu ar fi placut,dar cum tine putin..
si eu am zis ca se mareste uterul..
nu mi-au dat medicamente ,doar paracetamol,nici in prima luna,cand chiar ma durea .au zis meru sa nu iau nimic.
maine me4rg la gineco,si il intreb .va fi altul,mi-au spus la telefon ca cel de data trecuta e in vacanta.oricum,nu ma controleaza,imi da doar o hartie ca sa pot cere programare la ecograf..birocratie mare..
dar o sa il intreb in trecere...daca nu e prea ursuz.
Dolores , Dandusa multi ani fericiti sa aveti alaturi de sotiorii vostri !!
dandusa, asta era defapt pt tine,dar am scris dolores nu stiu de ce,cred ca o aveam in cap pe ea :
Dolores o sa fie tare mandru,copilasul vostru,cand ii veti spune povestea lui !! hehe care mai e plimbat pe valurile marii ca el ??
nu a zis nimic saraca,ce copil pe valurile marii ??
Miraco ,bine ai venit !!!!!
Dolores nu stiu cum le ai tu asezate,75 kg,ca as fi jurat ca ai mult mai putin. S-au asezat super !!
Asa crede sotul tau,ca daca e baiat e cu el ! Fata o s stea lipita de el,pe cand baiatul,de fusta ta .
Monis, felicitari pt fecior !!!!!!!!!!
ALEXANDRA si eu sunt invidioasa pe fetele care stiu,eu sunt nerabdatoare de fel si vreau si eu sa stiu !!!
ingerasa , haha,asa zice?? daca poate sa o ia pe asta mica pe stadion ????haha
Asizabravo ca te-ai distrat la nunta !!! Si ca ti-ai pus tocuri cui ,ca prea avem tendinta sa mergem numai fara toc de cand cu burta,si din cand in cand nu strica sa fim cochete cu burtica :)))
ramsan ca broscuta pe colac ;)))
La multi ani si voua ,multi multi ani fericiti !!
Roxana, felicitari pt Calin Constantin !Sa fiti fericiti alaturi de el !
veronici
felicitari si tie pt Rares si Dragos !!! chiar ca se ingroasa randurile cu baietei !
haha Rares parca asculta muzica la casti .esti simpatica !! nu ai filmuletul ??
asa mi s-a parut si mie,la 13 saptamani,ca dadea prea tare din cap al meu,dar in fata si in spate,am zis ca are ceva copchilul de face asa rau si repede
Cand ai sa nasti,ai sa maistii care e Rares si care e Dragos?Ma refer la faptul ca tuii stiiacum dupa pozitii,dar atunci se mai stie?
Multi ani sa aveti impreuna sitot inainte,inc asnicia ta ! Toate v-ati maritat in iulie ??
Monique
si eu m-am gandit ca o fi anul baietilor...sora mea si vara mea au nascut de curand baieti.Sper sa le rup eu ritmul cu o fata !
Uite,si Dacicica tot baiat !!! Sa-ti traiasca !
danita succes cu dieta !!!
aka
ma bucur ca acum esti linistita dupa TT !! si pt ec esti necajita ?? poate te putem ajuta cu un sfat .
luciaro TOT BAIETEL !!! chiar ca se ingroasa randurile,sau se pastreaza !!! sa-ti traiasca !
cu plaja asa e,e voie,doar ca mie mi-auspus sa nu expunem burta la soare,sa o acoperim.
deci in final ai doar un kil in plus ??
Mirona asa mi-as dori si eu un copil,nu vreau sa devin sclava lui ,pt ca am citit peste tot ca nuii face bine ,ii creeaza o dependenta de tine mare,si il afecteaza pe viitor.sper sa pot sa fiu si eu mai deschisa si sa nu fiu closca .
bamboletta, bine ai venit !

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Neata, fetelor! Incep ziua de azi cu o nedumerire, asa ca am si eu doua intrebari:
1. Pentru pacientele lui Tutunaru - s-a intamplat vreuneia sa faca ecografie la Iosup si sa nu aiba probleme cu arterele uterina si cu IR-urile marite?
2. Pentru NEpacientele lui Tutunaru, care nu au facut morfologicele la Iosup - alti medici v-au zis ceva de aceste artere si IR-uri?
Va rog frumos, raspunde-ti-mi, ca eu sunt in ceata rau cu IR-urile astea!

Raluca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna dimineata gravidutzele mele preferate

asiza, iata am aparut...jurrrr ca va citesc zilnic dar timp si spatiu sa devin activa pe forum..ioc...sunt prinsa acum cu casa asta ca am inceput sa visez ca ii cumpar casa lui Becali si ca ma targuiesc cu el..am luat-o razna de tot...

asizuca..atentie cu tocurile cica se fac varice...imi place piepatanatura ta si culoarea parului tau..dupa ce nasc ma fac roscata ca tine...

baiatul este bine..sa stiti ca este anul baietilor..la mine la firma sunt 3 Aline ( printre care si eu) gravide in diferite stadii si toate avem baieti..hi,hi,hi...fetelor, revine patriarhatul...

mi-a zvacnit o singura data burtica si de atunci liniste si pace..o fi mai puturos al meu?..si vorbesc cu el si il mangai..si nimic..se spune ca din saptamana 19 incepe sa auda si face primele miscari constiente: suge degetul, se scarpina in cap...

pentru noile "prospaturi": miraco si bamboleta...WELCOME si asteptam vesti despre burticile voastre

mirona, orice bucurie obtinuta usor, piere usor,.....intr-adevar, fericirea de a-ti tine copilul in brate la sfarsit si a-l privi cum creste si se dezvolta sub ochii tai merita orice sacrificiu si durere...nu e chiar asa de greu la nastere, totusi..cred ca depinde de cat de bine putem suporta durerea si ce ne motiveaza...pupici pt bebelina ta zglobie
veronici...felicitari..sa-ti traiasca prelungitoarele..sunt bizigoti sau monozigoti, stii? adica sunt identici sau din oua diferite?

dolores ti-am vazut pozele...super coafura si trendy pe deasupra..

incerc sa vin mai des sa va salut

pana atunci sanatate tuturor...

desiree 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Veronici, felicitari pt baietei!
Ralumat, si eu sunt pacienta lui T si am fost la Iosup si am IR-urile mari si fac tratament. Ce ma ingrijoreaza este si ca am grad de maturitate II la placenta. De ce oare? Am vazut ca unele dintre voi aveti 0.

Pupicei, Ingeras 16+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
In primul rand bun venit fetelor noi, Bamboleta am remarcat ca esti tot din Iasi si tot la Mihalceanu, si daca nu ma insel avem chiar date apropiate. La mine U.M a fost pe 04.02, asa ca poate ne vedem la maternitate, la nastere . Tu unde mergi la control?
Fetele, eu am fost in weekend la pescuit cu sotul meu, a fost super fain, doar ca ne-am prajit un pic, el mai mult ca eu am fost mai grijulie. Dar macar am iesit la aer si am si prins o gramada de peste, pe care l-am facut cadou (ca eu nu stau sa curat 10 kg de peste)!
Cat despre bebe, pot sa zic ca a inceput sa joace fotbal serios, are perioade de 20-30 min cand ma loveste bine, nu e dureros, e chiar haios ca daca pune tati mana pe burtica se potoleste rapid. Am ajuns la concluzia ca sotul meu va fi responsabil cu linistirea copilului noaptea. Nu e o afacere tocmai rea, nu? A! si inca o chestie: imi curge ceva verzuliu din sani. E normal? Asa repede?
Am auzit ca in Iasi este o doctorita care face cursuri de respiratii. S-a mai apucat cineva de astfel de cursuri. Mie toata lumea imi spune ca sunt foarte folositoare, asa ca ma bate gandul serios sa fac si eu. Voi ce ziceti?
Saptamana asta mi-am luat analizele, sunt un pic mai bune decat luna trecuta, dar calciu, glicemia tot la limita si in continuare am leucocite in sange. Dar abia sapt viitoare merg la doctorita, pentru eco de 22 sapt, asa ca vor mai astepta analizele pana atunci.
Cam atatea noutati am avut, va pupic pe toate pe burtica, si bebe va pupa ca tomai mi-a dat un sut. Cred ca s-a trezit si incepe repriza. Ma duc sa le spun la fete sa puna mana, ca sunt disperate sa-l simta!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by desiree

veronici...felicitari..sa-ti traiasca prelungitoarele..sunt bizigoti sau monozigoti, stii? adica sunt identici sau din oua diferite?

desiree 19+

Desiree,au fiecare sacul lui si placenta lui deci sunt gemeni falsi. I-am obtinut prin FIV din doua ovule diferite..

veronici
21+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by Laura13

A! si inca o chestie: imi curge ceva verzuliu din sani. E normal? Asa repede?

Laura si bebe strumf

Si eu am gasit de cateva ori ceva intarit pe pijama,chiar in dreptul sanilor(nu pot sa spun culoarea pt.ca am pijamale colorate),am strans un pic sfarcul si am observat cateva picaturi .Eu cred ca e normal chiar daca nu au toate viitoarele mamici!

veronici
21+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

La multi ani Dandusa si Dolores !!
Am fost ieri la eco 2d si se pare ca nu avem nici un "prelungitor",exact cum ne doream si noi..fetitza :)
Pe 27 iulie aflu sigur la 4d .
bebe are 19 sapt si 2 zile,zburda ba cu picioarele in sus,ba cu spatele la noi,ba pe burtica ,are 23 cm cu tot cu picioruse si totul este in regula ,ne-a dat si noua vitamine Materna.
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata burtici!!!! bebe al meu este destul de activ da din piciorute cred doar cand vine taticul nu vrea sa miste si el se supara ,oricum sunt f.mandra de burtica mea toti zic ca e destul de mare pt 22 sapt. poate reusesc sa fac cateva poze zilele astea,eu am luat in greutate doar 6 kg pana acum am 66kg si 1.70cm

Pupici bamboletta 22+

Mergi la inceput