Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
dolores spune:
veronici felicitari pentru cei 2 baietei, frumoase nume.
bun venit noilor fete
si asteptam poze cu burticile si cu bebeii![]()
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
miraco spune:
Roxana C. -spune-mi te rog ce-i cu dormitul pe partea dreapta..........?(ca eu numai pe dreapta dorm)
Donia spune:
Salutare, burticute!
V-am citit si in week-end, dar nu am fost capabila sa scriu nimic pentru ca am lucrat si am fost ingrozitor de obosita. Sper sa fie ultimul week-end lucrat pentru ca nu mai rezist, plus ca m-am si enervat cam tare.
Astazi ca sa ma relaxez am ascultat muzica pe net si sunt tare incantata. Pentru cele mai noi pe forum am sa pun link-ul aici
http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=list
Este muzica romaneasca mai veche, Mircea Baniciu, Dan Andrei Aldea, Doru Stanculescu, Phoenix, Andries, Alfantis... si multi altii. Poate pentru voi nu inseamna prea mult sa puteti asculta muzica asta, fiind majoritatea in Romania, dar eu, fiind aici in Canada, nu am acces la ea in alta parte si cand ma rasfat cu cantecele astea vechi simt ca parca imi mai intinereste sufletul.
Asiza, observ cu bucurie ca suntem in saptamana 16!
Ca eu, din cauza ultimelor zile care au fost atat de obositoare si stresante nici nu am mai bagat de seama ca am mai crescut cu o saptamana. De abia astept sa miste bebele, sa-mi spui si mie cand misca la tine, da?
miraco si bamboletta, bun venit la odisee! Sa aveti parte de sarcini usoare si fara probleme!
danita, eu n-am fost pe faza, cred... Ce cura de slabire ai inceput? Si de ce?
Dar chiar multi baietei avem pe aici, felicitari monis. Dacicica si veronici! Ma uitam in lista si am vazut ca sunt 24 de baieti si 13 fetite, aproape de doua ori mai multi baieti!
Dandusa, probabil la ora asta deja te bucuri de atentia speciala a sotului. Felicitari si o viata lunga si frumoasa impreuna!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
aka spune:
Buna seara. Am vesti bune
, am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca valorile de la triplu test sunt bune. Sunt super fericita si in acelasi timp mai linistita. Mi-am facut programare pentru echo mrofologica 3D la Sanador, dar intre timp o prietena mi-a gasit un loc la Medlife. Daca are nevoie cineva de un loc la echo 3D la Sanador ii cedez eu programarea. Este pe 19 iulie la ora 10 la doctor Miclea.
In rest sunt un pic necajita, pentru ca din dorinta mea de a nu deranja/supara pe cineva, intru in tot felul de incurcaturi. Asta e, cum am intrat tot asa am sa si ies.
Pe 24 iulie poate aflu si eu ce am in burtica. Cred ca mai suntem foarte putine care nu stim ce bebe avem.
Va pup pe toate. 
Monica
17+
dolores spune:
aka, in ce sens esti necajita? ce ti se pare ca ai facut gresit?
la cine esti programata la medlife,la ce doctor?
eu aflu pe 22 iulie ce am in burtik
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
alexandra_25 spune:
fetelor....va pupic pe toate si va urez noapte buna....eu ma duc la
....mi-e un somn...de dimineata de la 6:30 m-am trezit...sa visati frumos......
alexandra
luciaro spune:
Dragelor,
Desi stau toata ziua pe net, nu reusesc sa tin pasul cu voi. Cum fac o zi pauza, cum raman in urma... abia acum am reusit sa va prind...
Sa va dam si noi vesti, am fost lunea trecuta la echo morfologica de 20 sapt, la Iosup (m-am intalnit cu Fatima acolo - fetelor, are niste ochi...). Bebe a ramas tot baietel, e in grafic, chiar cu cateva zile mai mare, avea 400 g, de lungime nici noua nu ne-a spus nimic, eu stiu ca de acum sunt prea lungi ca sa-i mai masoare in intregime; ne-a spus Iosup DPN intre 14 si 18.11.
Mie mi-au mai scazut IR-urile, dar mai mult pe partea dreapta, unde au ajuns cat de cat la valori normale, si mi-a explicat Tutunaru ca asta e un lucru bun, pt ca placenta mea e inserata pe partea dreapta, deci bebe e irigat corespunzator. Oricum mai fac Pregnyl pana la 24 sapt, sperand ca pana atunci vor scadea IR-urile si pe partea stanga...
In rest, l-am mai intrebat pe Tutunaru daca avem voie la plaja si mi-a spus ca sigur, numai sa am grija sa nu intru prea incalzita in apa a carei temperatura sa fie prea scazuta, adica atentie la diferente... Am discutat si despre cum voi naste, pt ca eu am avut miopie forte si m-am operat, si a spus ca in acest caz recomanda cezariana, pt ca nu vrea sa patesc ceva si sa il fac pe el responsabil... asa ma gandeam si eu, ca nu am de ales decat cezariana, dar am vrut sa ii aud parerea...
L-am intrebat si de maini si picioare umflate, desi nu ma prea confrunt cu asemenea probleme, si mi-a spus ca altceva in afara de grija la alimentatie, adica mai putina sare... Fatima, tie ti-a spus mai multe a propos de asta?
Intre timp am repetat analiza pt toxoplasmoza, ca nu iesise relevant prima oara, si acum mi-a iesit bine, asa ca am ramas cu Pregnyl, magneziu si Bio-Marin Plus ca tratament, iar urmatoarea vizita la dr este la 24 sapt...
ma ingrasasem si eu pana la 20 sapt cu 3 kg, iar cand am facut sambata 21 sapt si m-am cantarit pe acelasi cantar de acasa, am constatat ca am iar 2 kg in minus, desi nu inteleg cum 
In rest il simt din ce in ce mai des pe bebe, si nu numai seara ca la inceput, iar tati e nerabdator sa-l simta si el... Zilele trecute l-am intrebat ce am eu in burtica, si mi-a raspuns f mandru ca acolo e "baiatul meu" (ca al meu n-o fi [D:])
Am mai pus si eu poze noi in album, ultimele cu rochita de la o nunta la care am fost week-end-ul trecut...
Nu pot sa inchei fara sa le urez "la multi ani" Dandusei si lui Dolores la aniversari, numai bine fetelor alaturi de sotiorii vostri, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebicii vostri! 
Va las acum ca mi-e somn, revin maine cu niste rapunsuri pt fete.
Pupici pe burtici,
Lucia
21+ si 
Mirona spune:
avdanaarhire (Daniela) - frumoase poze. Frumosi stapani ... frumos si cutzu ... bun de smotocit.
La fel si Dolores superbe si cele de la nunta si astea noi. Mercic de link.
asiza asteptam poze. A iesit bine nunta? Cine a rascumparat mireasa ... voi sau mirele?
miraco sa stii ca abia am vazut sa te trec in listutza de atatea pupicuri ... vezi sa nu mi se suie la cap. 
roxana c. - scriu imediat un Pm la fata. Frumos nume ... felicitari. Nu-ti fa inca probleme cu dormitul ... inca e destul loc in burtic pt bebe. Mai in colo din luna a 7-a a 8-a ... cand n-o mai avea loc sa se miste atat ... atunci e din ce in ce mai rau pentru el sa dormim pe spate. Si eu ma surprind destul de des dormind pe spate. Incerc cu perne in fata si in spate si dorm cand pe partea stanga, cand pe partea dreapta ... mai rau e cu intoarcerile de pe o parte pe alta ... ca tre sa ma intorc cu arsenalul de perne dupa mine.
Cleomoni multzam de intrebare ... a fost ceva intre relax si stres ... norocul meu era ca cei doi aveau fetitza de 1 an si jumatate cu ei ... deci se dormea la pranz ... asa ca 4 ore cat baga fetitza ... bagam si eu. 
Asa un copil imi doresc si eu.
Sunt genul de parinti moderni ,... carora nu le face copilul program ci ei sunt stapanii.
De ex: - dimineata copilul se trezeste pe la 8 (w/e) iar ei mai dorm. Se arunca de pe unul pe altul ... vede ca nu e bagata in seama ... si se culca la loc. Mai doarme o ora si mai incearca o data.
- de regula copilul de culca la 9.30
In acest w/e s-a culcat o data la 11 si sambata noapte la 12.30 Nu dadea semne de oboseala, nu era nervoasa ... ba dimpotriva zambea la toata lumea si atragea numai priviri din toate partile.
- oriunde merg iau si copilul dupa ei ... cu masina, cu trenul .. indiferent. De ex. acum au mers peste 600 km si la intoarcere au facut 9 ore ... iar copilul se simte ca si acasa in masina ... e super obisnuit.
Gata ... ca deochi biata copila.
veronici felicitari pentru baieti, felicitari pentru nume.
Cu cerclajul mai intreba-l pe prof. ca el stie cazul tau mai bine.
Dacicica ma bucur ca ai mai intrat si tu pe la noi. Ne-a fost dor de tine. Esti bine? Felicitari pentru Dragos. Ramane asa? Ati stabilit deja?
p_onu hai ca nu mai ai mult si scapi si tu de moderare. Esti bine? Si bebe? E mai simplu asa ... eu scriu fetelor exact ceea ce simt ... o data pe saptamana rasfoiesc capitolele si selectez numai ceea ce e legat de bebe si de starile mele. Poate e si trag la imprimanta ... cine stie? Sa le si public???? 
aka felicitari pentru TT. Ce fel de incurcaturi? Aici pe forum sau in viata reala? Daca te putem ajuta cu ceva ... un sfat ceva ... spune-ne.
Donia super site-ul intr-adevar.
Fetele cu serbatul ... va asteptam cu detalii
.
GATA.
inainte de a incheia mai spun si eu cate ceva.
Stau si-mi privesc burtika si ma gandesc din ce in ce mai des la printzesa mea. La inceputul sarcinii imi doream sa fie termenul cat mai indepartat sama pot obisnui cu ideea. Oricat de mult asteptat e acest copil ... nasterea ma inspaimanta.
Zilele astea ... am simtit ca mi-as dori s-o tin deja in brate. Nu foarte mult ... dar deja incepe sa mijeasca aceasta dorinta in mine.
Vorbeam cu Dani ... si el ganditor ... vezi cum sunt potrivite toate? Ai noua luni la dispozitie sa treci prin multe, sa te obisnuiesti cu faptul ca vei avea un copil ... si in timp ajungi sa ti-l doresti atat de mult incat sa nu mai conteze acel episod dureros al nasterii.
Mare ganditor si Dani al meu.![]()
Va pupa cu drag Miro si fug sa mai scriu si PM-ul promis.
Miro
22+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
roxana c. spune:
Miraco, nu stiu prea bine ce legatura este intre dormitul pe partea dreapta si bebe, stiu sigur ca este bine sa te feresti cat poti sa dormi pe spate, mai ales in sarcina avansata. Oricum, eu dorm si am dormit si pe dreapta, pot spune ca mai mult pe dreapta, intr-adevar, parca ma simt mai bine cand dorm pe stanga, dar nu stiu ce legatura are una cu alta, stiu ca a scris o fata ceva mai in urma.
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Mirona, multumesc, am primit PM, maine stau sa-mi prind urechile , azi nu mai am chef.
Am plecat la culcare, noapte buna tuturor!
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)