Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
dolores spune:
miro dar pozele mele nu le-ai vazut??? ![]()
![]()

dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dolores
miro dar pozele mele nu le-ai vazut???
ba scumpa, pe astea le-am vazut ... inca de ieri.
hi hi hi ... le-am si comentat cu sotul.
ii arat burtica si o admiram noi ... la care el ... dar arata-mi si tipa ... apoi ... una dinainte de sarcina nu are?
Ii arat poza de la nunta ... vai ... ce schimbare....
La care eu ... pai tu ce-ai crezut? Ca astea trase printr-un inel asa raman si in sarcina?
S-a dus pana in sufragerie si s-a intors cu poza noastra de la nunta ... in care eram amandoi slabi si mai tineri si mai frumosi ... si apoi m-a pus sa ma uit in oglinda.

hi hi hi ce transformari .... zic eu ABSOLUT necesare.
Lasa ca-i aratam noi dupa alaptare, asa-i?
si MAI VREAU POZEEEEEE.Miro
22+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
intr-adevar ce schimbare...uite...diseara mai pun poze
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
avdanaarhire spune:
Citeva poze am pus si eu. Sint facute cind aveam 15 saptamini de sarcina, in Antalya. Am p0us si doua cu catelul nostru iubit - Lisa. Sper sa va placa.![]()
Dana 18+
asiza spune:
Bamboleta, bineinteles ca te primim printre noi! Welcome...
Voi pune si eu niste poze de la nunta de ieri, insa astept sa-mi dea DVD-ul cu cele profesionale...Va anunt eu...
Pupici...
Oana
16+
asiza spune:
quote:
Originally posted by avdanaarhire
Citeva poze am pus si eu. Sint facute cind aveam 15 saptamini de sarcina, in Antalya. Am p0us si doua cu catelul nostru iubit - Lisa. Sper sa va placa.
Dana 18+
Mie SIGUR mi-au placut

Oana
16+
asiza spune:
quote:
Originally posted by avdanaarhire
asiza, ti-au placut mami mult stapinii sau mai mult catelul?
Dana 18+

Mi-au placut pozele....catelul...si stapanii bineinteles...dar cel mai tare mi-a placut burtica ta de 15 saptamani...
Oana
16+
miraco spune:
Draga Mirona, iata cateva date despre mine pentru lista de "burtici":
-data nasterii: 07.06.1978
-ultima m.:08.03.2006
-DPN:13.12.2006
-Dr. Tetileanu , Tg-Jiu
Sper sa invat sa folosesc cat mai repede si mai bne forumul acesta pentru a putea tine o stransa legatura cu voi.
Va pupacim de nu va vedeti...eu
18+ si bebelul meu ! ( la sfarsitul saptamanii merg din nou la ECO si sper sa-mi spuna ce este...)
roxana c. spune:
Bine v-am regasit!
In primul rand LA MULTI ANI celor care si-au serbat ziua sau x ani de la casatorie.
Am venit sambata noaptea, iar ieri am stat sa va citesc.
Am vazut ca spuneati de picioare umflate, si eu le am ,dar culmea ca nu glezna e umflata ci laba piciorului, asa ceva n-am mai patit.
Bebele meu a inceput sa miste chiar in prima zi de concediu, de fapt atunci am fost sigura ca e el.
Spunea cineva de contractii, Roana parca, si eu mai am uneori, nu stiu cat de normale sunt acum, stiu ca mai tarziu sunt normale, nu stiu daca nu-i cam devreme, bine este sa intrebi doctorul.
Si ce este mai important: am fost la eco 3d astazi, mi-a confirmat ca este baiat, am un cd si poze, trebuie sa ma chinui sa le pun in album, Miro, te rog mult, mult de tot, spune-mi si mie pasii care trebuie urmati sa pun pozele, stii ca eu sunt un pic(mai mult) pe din afara.
Ne-am hotarat si ce nume va avea bebele: Calin Constantin.
Vroiam sa va mai spun ceva dar nu mai stiu ce, acum sunt in concediu pana luni, asa ca am timp mai mult.
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)