Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
asiza spune:
Roxana, bine ai revenit...cum a fost in concediu? Ma bucur si te felicit pentru rezultatele la eco...Dupa 2 fetite, e bine sa aveti si un flacau in familie!!!!! Cred ca sunteti
! Neaparat poze de le eco, dar si din concediu, please! 
Si eu mi-am facut programare la eco morfologica cu sonda 4D pentru saptamana viitoare, marti. Poate-mi spune si mie ce e! Abia astept sa merg ca deja nu mai am rabdare...vreau sa stiu in primul rand ca totul e in regula, chiar daca nu-mi spun daca e fetita sau baietel...
Byeeeee...
Oana
16+
roxana c. spune:
M-am gandit sa va dau masuratorile de astazi de la eco:
DBP=46.6
DOF=61
PC=170
DAT=36
PA=138
DT cerebel=20
L femur=33
Greutate=337+/-5.4g
artere uterine: dreapta IR=0.48
stanga IR=0.53
col uterin- lungime=37mm -orif. intern inchis
placenta-grad de maturitate =0
-grosime max =26.2
- localizare- anterioara
cordon ombilical-artera ombilicala IR=0.74
-componenta: 2 artere , o vena- aici banuiesc ca asta scrie, ca ....de...e scris de doctor, stiti voi
Si am poza cu el, cum arata, fata, am vrut sa-i spun sa-mi faca o poza si la prelungitor, dar mi-a fost putin cam jena![]()
La voi cum este, si mai ales ce stiti despre IR-uri, sunt valorile normale?
Spunea cineva ca nu este bine sa dormim cu fata in sus, si eu stiu asta, nu prea stiu sa explic, dar are legatura cu faptul ca bebe preseaza pe nu stiu ce artera si incetineste aportul de sange (parca) spre el, iar cu dormitul pe partea dreapta...eu dorm si pe dreapta si pe stanga, daca as dormi numai pe stanga as intepeni .
Haideti ca-mi mai aduc aminte ceva si scriu iarasi....voi pe unde ati fugit, ca vad ca vorbesc ca televizorul...![]()
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Cleomoni spune:
Buna fetelor,
M-am intors si eu la munca dupa un weekand de vis la mare.
La multi ani ELLEI care e nascuta in aceeasi zi cu prietenul meu,Si multe urari de bine fetelor care au avut un motiv sa sarbatoreasca zilele aste, in fine oricum va pup pe toate.
Bun venit fetelor noute si sarcina usoara si fara evenimente urate si voua!
Fatima sa ai incredere in Dumnezeu si sa fii tare pt ca stiu prin ce treci si eu am avut parte de acelas ghinion, dar nu acum in perioada asta, macar de asta m-a ferit bunul Dumnezeu
Miro te-ai recreat si tu cu musafirii sau esti mai obosita?
Vroiam sa te mai intreb cum sa mai adaug poze in album?.. sa imi vedeti burtoiul, ca tare s-a marit si ma cam oboseste.
La voi e la fel?
Pupici la toate
Cleo
20+
Cleomoni spune:
Aelita sa stii ca tare s-a bucurat papi de cadoul din partea lui bebe chiar i-am cumparat si o felicitare si i-am scris acolo cateva randuri din partea la amandoi ca doar gandim impreuna margem impreuna facem totul impreuna.
Cleo
20+ Pupici voua
veronici spune:
Salutare,am fost plecata un week-end si ati scris la greu !!!!!
Vineri am fost la Bucuresti ,mi-au facut echo si se pare ca un bebelush este 95 %
iar al doilea este 75 % tot
!!!!!!
Speram ca macar unul sa fie
dar n-a fost sa fie.... se pare ca se ingroasa rau randurile la baietei!!!!
Oricum ,au fiecare cate 400 grame,sunt biiiine dezvoltati,unul sta in partea dreapta a abdomentului (Dragos-cel intelept si cumintel) si cel de-al doilea sta in partea dreapta,cu capul in jos (Rares- cel zbantuit si zapacit). Deci,le-am ales si numele,m-am impacat cu gandul ca-s baieti,asta e !
Ma ingrijoreaza ceva si dl.profesor nu era cand mi s-a facut echo,n-am avut cui sa-i pun intrebari (erau doar 2 doctorite tinerele si cu specialitatea -radiolog). Pe Rares(zbantuitul) il simt ca misca f.f.f.f.jos si mi-e frica sa nu-mi desfaca colul. Cand i-am spus doctoritei care-mi facea echo acest lucru m-a intrebat daca am cerclaj si eu am intrebat-o:'E nevoie?" iar ea mi-a raspuns:"Nu,numai am intrebat daca aveti!"
Creddeti ca ar trebui sa solicit cerclaj?
A,si Rares nu statea deloc sa-i masoare capusorul,dadea intruna din cap(parca asculta muzica la casti)se scarpina cu manutzele in cap,le-a facut sa rada cu pofta pe doctorite,au spus ca nu au vazut copilash mai zbantuit !
Va pup si merg sa citesc ce ati scris cat am fost plecata!
O sa-i spun lui Dolores (cu intarziere) La multi ani,sa fii fericita si iubita si sa ai un bebelush sanatos care sa va faca viata mai frumoasa decat pana acum!
Si noi am sarbatorit pe 8 iulie 6 ani de casnicie si a fost primul an in care nu am sarbatorit acasa ci la munte,la Predeal,si a fost superrrr!
veronici
21+ cu doi 
Cleomoni spune:
AKA intradevar vremea a fost superba si plaja curata fara alge cum ne speriase toti pe la TV. M-am intors aseara pe la 2 noaptea si nu as mai fi venit, a fost distractiv, linistitor, etc
Pupici multi la toate fetele
m_monique spune:
monis, felicitari pt. baietel.
asiza, sa-ti traiasca finii, si sa-ti urmeze exemplul. se pare ca vei avea un copil petrecaret.
miraco si bamboleta, bine ati venit printre noi.
roxana c. bine ai revenit din concediu.
veronici felicitari pentru baieti.
17 +
Nunta noastra
m_monique spune:
fetelor, mi se pare mie sau anul acesta e anul baietilor?
si la serviciu, un coleg a nascut baiat (asa se zice la mine la birou), o colega va avea baiat, sora ei a nascut tot baiat.
eu inca nu stiu ce am, sper sa aflu sambata cand merg la 3D, dar cred ca va fi baiat.
17 +
Nunta noastra
asiza spune:
Veronici, 

felicitari pentru
x2...Daca medicii nu s-au alarmat, inseamna ca nici tu nu ar trebui...in mod sigur ti s-ar fi spus daca era vreo problema...Pupici...
Desiree, Ruxmax, Madalutaaaaaaa, pe unde-mi sunteti????? Dati un semn de viata!!!! 
Oana
16+