Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna monis,

in primul rand felicitari pentru baietzel
am primit multe cadouri foarte frrumoase si iti multumesc pentru urari..la fel iti doresc si tie..o viata linistita si cu multe satisfactii...noi azi facem 13 ani de cand suntem impreuna si pe 24 se pare ca sarbatorim impreuna..eu fac 2 ani de la casatorie

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores nici eu nu-s mai prejos. Am ajuns in Spania acu exact 5 ani cu 57 de kile, sh-amu am ajuns la 71.5. Ia trage cu okiu pi pozica mea facuta amu 2 sapt...sa vezi ca-s mai rotunjoara ca tini... tu poate esti mai naltutza. Am inceput sa mai am grija ce pap, aseara meniul a fost de multa lubenitza si o salata de cruditati cu sunca york si porumb din conserva
Am uitat sa va spui ca sambata am fost la mare si am incercat sa inot...si cu incercatul am ramas !! Ma tragea burta-n jos de vai sh-amar.. nu mai pot inota . dar la tare i-a placut balaceala in apa. a zis ca mai vrea ! Dar tati nu prea ne lasa la soare, ca cica-i prea puternic..ia vezi...la 6 dupa-masa.
Prietena mea mai are 2 zile pana sa nasca... abia astept sa-mi trimita sotzul ei un sms..sa mergem sa vedem mogaldeatza lor
V-am pupat
Dbunny20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

dolores sa ma ierti ca am uitat........asa mai tarziu putin.....iti doresc sa fi la fel de fericita...pentru ca asta conteaza cel mai mult....toate se implinesc atunci cand e fericire...!
Acum m-am intors de la spital..am fost sa imi iau analizele si cu ele am fost la medic si sunt happy ca nu mi-a mai iesit albumina si hematii doar putin mai multe leucocite...maine fac o urocultura si scap...sper....Bine ca bebe e bine....abia astept data de 19 cand merg si eu la eco.....poate aflu ce e....sunt invidioasa pe cele care stiu deja............
Si sa nu uit.....am noroc cu dolores care mereu ma intareste si ma incurajeaza.........
va pupic pe toate....

alexandra

Mergi la inceput

ma bucur nespus de mult alexandra ca analizele au iesit bine...ti-am zis ca totul o sa fie bine...conteaza sa transmiti starea de bine la bebelush...eu pe 22 iulie ma duc la eco sa vad ce e. te pup dulce

dolores 19+
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, tu cand afli ce e bb?
Eu sper sa nu-i fi creascut putzica intre timp, dar si daca i-a crescut, am mai multe motive sa-i fac dormitorul bleu :) si sa-l ia tasu' pe stadion, ca m-a inebunit ca "poate sa o ia pe asta mica"? barbatzii astia :)

Pupicei, Ingeras 16+ Maya

Mergi la inceput

abia saptamana viitoare ingeras, pe 22 iulie..mai am o gramada...asa mi-a zis si sotzul meu ca daca e baiat..sunt constienta ca il pierd nu??? pe cand daca e fetitza mi-o lasa "pe mana"

dolores 19+
poze

-Victor Hugo

Mergi la inceput

Alexandra, am uitat sa spun bravo pt analize!

Mergi la inceput

ah, nu, pai la mine se pare ca e bine si asa si asa, ca a zis ca daca-i fetizta nu-i asa ca o sa semene cu el (brunet cu ochii verzi)? si ca o sa-l iubesca mai mult pe el? ca asa sunt fetele, nu? si ca sta cu paru' la usa cand incep sa vina petzitorii:)
si daca-i baietzel il ia pe stadion, si la terasa si de-bia asteapta sa dea peteeceri, sa vada ce tata are
oricum, este demential cum vorbeste cu ea, ma pupa pe burtik si ii spune sa nu oracaie prea mult noaptea, cand o iesi, ca tre' sa mai dormim si noi :))

Mergi la inceput

foarte dragutz ingeras hahahahaha, chiar...ce chestie si cu barbatii astia

apropo, fetele noastre pe unde umbla.mai ales cele care in ultima perioada nu si-au facut simtitta prezenta...sper ca sunt toate bine si sanatoase cu bebei cu tot

dolores 19+
poze

-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Felicitari si La multi ani celor care ati avut motive de sarbatoare.
A inceput o noua saptamana de munca. Iar am inceput sa pierd notiunea timpului. Trece prea repede. Cat va invidiez pe cele care aveti timp sa va plictisiti! Profitati acum ca dupa ce vine bb o sa va fie dor de vremurile astea.
Fetelor nu mai vorbiti de kg ca ma apuca jalea. Cand m-am maritat aveam si eu ca Dolores 53kg. Inainte de prima sarcina aveam 57, iar pe timpul sarcinii am luat peste 25 kg . Nu stiu exact cate pt ca din momentul in care am vazut cate kg in plus am nu m-am mai cantarit pt ca eram f stresata din acest motiv si oricum mai aveam putin pana la nastere. Nici dupa 2 ani nu mi-am revenit la silueta dinainte de sarcina 1 (chiar dc am alaptat 1 an si 5 luni). Nu am mai incaput in aproape nici o haina de dinainte (e adevarat ca majoritatea erau f. cambrate). Mijlocelul meu de invidiat a disparut si au aparut un "colacel" si o burticuta de toata frumusetea. E adevarat ca nu am facut nici eforturi prea mari ca sa recuperez dar ma uitam cu invidie la alte mamici la care nici nu se cunostea ca au nascut. Cred ca tine mult si de organismul fiecareia. La sarcina asta sper (ca atata imi ramane deocamdata - doar speranta) sa nu ma mai ingras asa de mult. Dar nici nu am o evidenta prea clara pt ca pana acum m-am urcat pe 3 cantare diferite si rezultatele corelate arata complet aiurea.

Va pup si va doresc o saptamana usoara

Luly 18+ si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput