pielea moarta de pe talpa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Porumbita,
au tot felul de pile (mai bune calitativ) pt calcaie la Body Shop; si ca un glaspapir si ca piatra ponce, mai multe variante; cam 150,000 ROL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

sau iei cu 50,000 aceeasi pila dintr-un magazin de cosmetice obisnuit

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Revin dupa ce timp de o saptamina am incercat pila, renuntind de tot la lama. DA! Pila e mult mai buna. Atita vreme cit folosesti si o crema speciala de picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Ia de la farmacie vitamina A uleioasa si unge-te seara pe calcaie cu ea, apoi pune-ti niste sosete si dormi asa. Repeta cateva seri. O sa vezi ca pielea moarta o sa sa desprinda fasii-fasii si o sa ai o piele fina si frumoasa.

Mara, intreb si eu ca prostul : am cerut de la farmacie vitamina A, mi-a dat ceva dar nu m-am uitat la cutiuta sa vad ce scrie. Acasa am vazut ca erau de fapt picaturi pentru ochi pe baza de vitamina A, cica acetat de retinol. Banuiesc ca tu nu vorbeai de asta, nu? Cum se numeste mai exact uleiul pe care il cumperi tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

cere fiole de vitamina A de la farmacie. ajuta si la tratarea unghiilor exfoliate ( tamponari locale )

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Aha, deci fiole... Hm... Poate nu imi da ce trebuie de data asta, ca fac scandal
Mersi, Michelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ce stiti crema pt calcaie de la Elmiplant e buna de ceva?

Mergi la inceput