pielea moarta de pe talpa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Va recomand Crema exfolianta de la dr Scholl, se foloste de doua ori pe saptamana dupa ce s-a stat macar 20 minute cu picioarele in apa calduta.
Dupa exfoliere care se foloseste crema hidratanta tot dr Scholl.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Lama ingroasa talpa? Si atunci de ce o mai folosim?

Daniella, mama lu' Alexis

Initial s-a crezut ca ajuta. In SUA e interzisa folosirea ei in saloanele de infrumusetare. Ideea e ca lama taie si piele care nu trebuie taiata, organismul se apara si atunci apare si mai multa piele ingrosata. In plus de asta poti face tot felul de infectii pt ca deschizand capilarele cu lama deschizi poarta germenilor de tot soiul

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

N-am stiut ca e interzis in SUA. Cind ma refer la lama, la asta ma refer http://www.footcareonline.co.uk/callous_knife.htm

Am vazut ca in Canada se foloseste in saloanele de pedichiura.Eu o folosesc cam o data la 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

crema pt ingrijirea calcaielor Sanopil de la Gerovital Cosmetics este tot cu acid salicilic

tot nu mi-a zis si mie nimeni daca piatra ponce este la fel de buna pt calcaie ca si o pila ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Vreau sa va zic , ca mi-am luat " crema pt. ingrijirea picioarelor" de la Farmec, si de 2 zile o folosesc, deja se vad imbunatatiri, pielea e mai fina, si in unele locuri deja s-a mai dus, dar am folosit si piatra ponce care e foarte buna.
Eu nu am avut talpa asa, dar mi s-a schimbat exact de cand am inceput sa-mi fac pedichiura la salon, si pedichiurista folosea si lama, care intr-adevar nu e buna deloc. Asa ca, cine nu a folosit lama , nici sa nu se atinga de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Georgia2

N-am stiut ca e interzis in SUA. Cind ma refer la lama, la asta ma refer http://www.footcareonline.co.uk/callous_knife.htm

Am vazut ca in Canada se foloseste in saloanele de pedichiura.Eu o folosesc cam o data la 2 saptamani.

Da asta e . Foloseste pila in locul ei. O sa vezi ca e din ce in ce mai bine. Gasesti pile in orice magazin care tine prod cosmetice. E neagra cu maner de plastic si de obicei e in forma de piciorus
PS . SI in sua se foloseste lama in unele saloane conduse de imigranti. Vietnamezii in special isi baga piciorul in lege, dar in saloanele lor , folosirea ilegala a lamei e cea mai mica problema la ce focare de infectie conduc ei

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Michelle are dreptate, eu am experimentat asta pe pielea mea de calcai
De cand am venit in De nu mai folosesc lama aceea ci pila. Insa eu am o pila pceva mai dura, asperitatile sunt mai reliefate.
Si da, neaparat dupa, o crema hidratanta, daca se poate in fiecare seara!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor noroc ca am dat peste voi ca altfel vai de piciorushele mele..
Foloseam in draci lama si o crema de la Vichy tot pe baza de acid salicilic, dar fara rezultat.De 2 zile hidratez dupa pila si deja se vad rezultatele.

mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu puneti si voi un link sa vad cum arata pila? pls...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Porumbita, cred ca asta e pila. http://dreamyfeet.co.uk/callous_sander.htm

Mergi la inceput