pielea moarta de pe talpa
Raspunsuri - Pagina 2
matildasep spune:
Multumesc mult pt . raspunsuri.
MIchell am uitat sa zic ca, am folosit si pila, dar fara nici o crema. Am sa i-au ce a-ti zis , sa vad ce o sa se intample.
Inainte foloseam o solutie de la Scholl, cateva picaturi si cadea, dar acum nu am mai vazut, nici la farmacii.
Carmi spune:
ALina, se gaseste la orice farmacie, vreo 7 euro costa. Mie mi-a zis de ea o tipa cand am fost in Bucuresti, da am uitat sa iau de-acolo si am gasit-o aici. E f.f.f. buna.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
alexmom spune:
Si eu am problema asta. Cand eram in Romania aveam probleme numai vara, dupa o perioada de purtat sandale, insa de cand sunt in Canada pielea de pe talpi e uscata, iar calcaiele crapate chiar si iarna datorita aerului uscat din casa probabil. La mine a functionat foarte bine o crema numita FLEXITOL. Este eficienta insa mirosul nu-i prea placut (contine uree si probabil din cauza asta) plus ca trebuie musai sa-mi pun sosete dupa aplicare ptr. ca este f. grasa.
Am mai incercat ulei de masline si unt de karite, insa rezultatele au fost mai slabe.
Ica 1975 spune:
alexmom, de unde ai cumparat crema ? Mi-ar prinde bine si mie sa rezolv problema asta, pe care o am si eu de cand am ajuns aici.
Noi
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Carmi
Crema Neutrogena pt. picioare (exista si pt. maini)
e foarte buna.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Subscriu. E scumpa dar excelenta., Singura care m-a ajutat sa imi rezolv problema, problama aparuta in alta tara din cauza apei...
Crinuta si
Rayan
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by musca tzetze
Fetelor, nu va apucati sa va faceti cu lama din aceea cu maner, de care vb Georgia2. Cu cat insisti cu lama sau cu pila, cu atat se ingroasa mai tare pielea pe talpa.
Cel mai bine e sa te dai cu o crema in fiecare seara (dupa dus) si cu pila maxim o data pe saptamana. Asta vara.
Eu folosesc de la Farmec "Crema pt ingrijirea calcaielor", e chiar ieftina si f buna. Sincer, ma mir ca nu a zis nimeni de ea. Personal sunt f multumita de crema asta, am niste talpi de bebelus
Ba pardon , pila nu ingroasa pielea - lama da.
Pila tine de igiena pana la urma. eu una de exemplu degeaba ma dau cu crema ca tot nu am picioare de " bebelus" daca nu folosesc pila.
Lama e o barbarie intr-adevar
Michelle

musca tzetze spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Ba pardon , pila nu ingroasa pielea - lama da
Pila tine de igiena pana la urma.
Scuze, ai perfecta dreptate... Am spus ca si eu folosesc pila, dar doar o data pe saptamana. E suficient pt mine.
Dar sincer, mi se pare ca unele exagereaza si cu pila.
Ce vroiam eu sa accentuez e ca multe nu folosesc deloc creme speciale, isi pilesc calcaiele zilnic si se mira ca talpile lor nu arata ok.
E nevoie si de hidratare...
alexmom spune:
[quote]Originally posted by Ica 1975
alexmom, de unde ai cumparat crema ? Mi-ar prinde bine si mie sa rezolv problema asta, pe care o am si eu de cand am ajuns aici.
Crema am cumparat-o din Pharmaprix, costa 10 CAD tubul de 56 ml. O gasesti la sectiunea cu produse ptr. ingrijirea picioarelor.
teo1970 spune:
ce intelegeti prin "pila" ? va referiti si la piatra ponce sau strict la pile ?
recomandati vreun tip anume de pila ?
adica, mai exact, ce model sau de la ce firma folositi voi sau nu are asa mare importanta ?