pielea moarta de pe talpa
Cine stie vreun remediu de a scapa de pielea moarta de pe talpa?
Zici ca am mers desculta pe strada, am mai mult pe calcaie si in dreptul degetelor mari. Am stat la inmuiat in apa calda si am frecat cu piatra ponce si s-a dus putin.
In sandale se vede urat.
Raspunsuri
Mara76 spune:
Ia de la farmacie vitamina A uleioasa si unge-te seara pe calcaie cu ea, apoi pune-ti niste sosete si dormi asa. Repeta cateva seri. O sa vezi ca pielea moarta o sa sa desprinda fasii-fasii si o sa ai o piele fina si frumoasa.
michelle7 spune:
matildasep la pedichiura aici se foloseste pila pt calcaie. o gasesti in orice magazin de cosmetice. e o pila neagra, abraziva in forma de picior. ( cu maner ) . Dupa inmuiat stergi bine pielea piciorului ca sa fie uscata si pilesti constiincios cu pila . rezultatul va fi pe masura asteptarilor
Michelle
Carmi spune:
Crema Neutrogena pt. picioare (exista si pt. maini)
e foarte buna.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Georgia2 spune:
si eu am aceeasi problema. Ma dispera in asa hal ca mi-am cumparat chiar si lama din aceea cu maner (nu-s cum ii zice ) pentru curatat talpa. Se foloseste in saloanele de pedichiura. Dar daca nu ma ung in fiecare seara cu crema si nu pun sosete cum zicea cineva mai sus totul e in zadar. Se face la loc.
miria_cristina spune:
Am folosit cu mare eficienta crema pe baza de acid salicilic pe care i-a recomandat-o dr. pediatru fetei cand era bebe si avea cojit in cap.
Iti inmoi picioarele si te dai cu ea, apoi te cureti si te dai din nou. Dupa care o folosesti dupa baie cand iti aduci aminte. ![]()
E nemaipomenita!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
De la orice farmacie.
Se prepara pe loc, costa putin si nu-ti trebuie reteta.
Ceri crema pentru cojitele bebeului pe baza de acid salicilic. Si gata!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Carmi
Crema Neutrogena pt. picioare (exista si pt. maini)
e foarte buna.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi, asta-i denumirea cremei si in germana? Si daca da, de unde o iei? De la DM?
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft!
Cristina_C spune:
Celyoung Fersen- und Fußcreme - foarte buna, aici se gaseste la farmacie si costa vreo 15EUR.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
musca tzetze spune:
Fetelor, nu va apucati sa va faceti cu lama din aceea cu maner, de care vb Georgia2. Cu cat insisti cu lama sau cu pila, cu atat se ingroasa mai tare pielea pe talpa.
Cel mai bine e sa te dai cu o crema in fiecare seara (dupa dus) si cu pila maxim o data pe saptamana. Asta vara.
Eu folosesc de la Farmec "Crema pt ingrijirea calcaielor", e chiar ieftina si f buna. Sincer, ma mir ca nu a zis nimeni de ea. Personal sunt f multumita de crema asta, am niste talpi de bebelus ![]()