Impreuna, Timisoara (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,

Kara draga....sincere felicitari!Sa ai sarcina usoara,un bebe sanatos si sa aveti parte de tot binele din lume!
Mihi,ia o pauza...o sa ajungi ca un biscuite in dunga si,cum am mai scris,nu-ti face nime' statuie in Piata Operei pentru ca esti mama eroina...Sanatate micutului Arpi si insanatosire grabnica!
Doris,din cate imi amintesc eu de la cheful lui Ines,parca Anda zicea ca abia in 15 iulie se intoarce acasa...probabil ca e prin tarile calde...Spor la treaba!
Kati,iaca am reaparut...Multam' de cafeluta!Eu beau doua dimineata:o cana acasa si un canoi la servici...asta e plinul!Azi vad ca e degeaba full-ul facut ca ma trage la somn de numa'.Recunosc,mea culpa,aseara am facut sport si m-am culcat dupa 12.30...si mi-s obosita acuma.Nu-i bai,ca recuperez eu in weekend,la somn ma refeream...da' nu-i bai daca si la sport...Pupicei la bubutza si multa sanatate!Numai bine si tie!
Silvana,mama....ce faci?Suntem supercalifragelistice ca sa moara dusmanii?!

Va pup si va doresc numai bine!Mai vorbim...
PS.Deci maine la ora 19,ok?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!

Veste buna: azi a fost Simona pe la mine pe la lucru, a vorbit cu seful care e incantat de ea si de luni vine sa vada ce si cum. Acu trebuie doar sa-i tinem pumnii sa reziste pe langade madama de pe marketing, stiti voi, panarama aia de ma scoate pe mine si tot studioul din minti. Asa ca pumnii stransi pentru Simona.

Mihi, pai tu esti ma zburatacita decat mine. Ia de aici o de calmare. La mine pana la urma a functionat chestia cu lisa, ca le rezolv incetut pe toate si parca m-am mai linistit.Ce ai aranjat cu concediul?
Mama Dolores, sorry da nu vin maine. Stiti voi, casuta, baterii reancarcate plus ca Spiridusul se agita de pe acum ca vrea in bazin..Da va doresc distractie faina si inchinati osi pentru mine.
Karra e minunat! Felicitari Pai numai eu cred ca pot scrie o carte cu sfaturi pentru gravidute, ca pe vremea aia citeam tot ce-mi pica in mana pe subiect. Asa ca, bazeaza-te pe noi. Sarcina usoara si bebic sanatos!
Katik n-ai vrea sa stii ce fac cu Golanul, da tot spun: il tin in garaj. Am ajuns la concluzia ca rabla mea e mult mai usor de manevrat, ca nu mi-e teama ca o zgarii, ca mai tai fata lu cate unu in intersectie fara griji, etc. Asa ca... Poanta faina a fost ca vin seara de la lucru super obosita, imi iau barbatelul si, cand ajungem acasa el imi deschide usa la curte, usa la garaj, eu iau curba la care sotul zice stai, nu intra, e ocupat - in garaj era golanul, bine ca nu am dat in el
Gabi distractie placuta!
Ana - au mai ramas 15 zile si vad MAREA!!! Spiridusul repeta de 100 pe zi vreau la mare cand plecam. Parca simt deja miros de alge...

Fetelor facem progrese existentiale pe calea grea a renuntarii la pempu. Deja peste zi se cere de fiecare data si punem un pempu numai la somnul de dupa amiaza! Partea fana e ca se cere si noaptea asa ca de vre-o doua trei ori ma scoala, ca pe vremea alaptatului, sa o pun pe olita. Dar, orice sacrificiu e bun cand rezultatul final va fi FARA PAMPERSI!!!

Bre, eu azi chiar ca am chef de vorba. Am fost aseara cu colegii la Fabrica de Bere, azi merg la centrul Cultural francez la Ziua Frantei, maine dimi cumparaturi pentru mare si dupa masa plecam la casuta. Poate de data asta apuc si eu putina plaja sa ma pregatesc de mare...
Pupici la toate si weekend fain!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....imi pare sincer rau ca nu pot sa vin dar plec azo la P
etrosani la ai mei, din nou sa sarbatorim cu totii si treb sa o ducem si pe mama ca ca fost la noi de 2 saptamani....va multumesc pt urari si incurajari...si sa nu va suparati pe mine ca nu pot veni...

Va pe toate Karra .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Saluti...

Trag o fuga sambata pana la voi...de la nunta la care merg sau inainte...

Fetele am facut eco mamar...si cica am glandele dilatate...cica probleme cu hipofiza...

Ana...nu-mi face nima statuie...da n-am de ales...tu ai un ajutor in Alex...io de Lori ce sa-zti spun...iar Jaki al treilea copil...

Danitin da-mi nr-ul...si pusi...la sfarsitul lui iulie sper sa plecam...

Silvana..........vine pantoma...cum zice Arpi...da poate se dedubleaza...Keanu Reeves si vine pe la tine...sa-zti faca masaj mai...

Doris gatasi cu termopanele?...io acu zugravesc...

Vali...nu mai zici nimic?

Irinaaaaaaaaaaaaaaaa...ai zis ca mai vi pe aici sau sofezi non stop?

Katik...mersi de info..Api nu stie sa faca gargara...te pup
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata timisoara!!!

pe pag.3?????????????????????? rusinikaaa!!!

gata cafeaua!!!

poate asa va treziti si voi, de la miros

simona, tinem pumnii tare, tare!!!!

mihi, imi place, esti in verva!! niic krisztina nu stie sa faca gargara, clateste numai gurita, ca la spalat pe dintisori.

ma duc sa ma intind ca iar mi s-au umflat rau butucii!

va pup pe toate, distractie placuta si we placut!!!!

34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare...

Katik, merci de cafa...
Ne vedem la 19 in Unirii...

Fetele....

Verisorii mei de la Baia Mare nu mai pot veni la concert la Shakira, s-a imbolnavit fetita lor...
Asa ca am 2 bilete cu 150 de vanzare...la Loja E.
Daca stiti pe cineva care nu a apucat sa-si ia bilete, va rog, ajutati-ma...sa nu raman cu ele...
Merci...We placut la toata lumea...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna dimineata!

Nu am mai ajuns la Garana, in schimb am ajuns la intalnire... Ne-am simtit, ca de obicei, foarte supercalifragelistic impreuna si cu greu ne-a alungat somnul si datoria pe la miezu noptii.

Sa aveti o Duminica binecuvantata!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Ce bine am dormit...acum m-am trezit...cand a venit Radu de la lucru.
Asa e, Gabi...tare fain ne-am simtit...dovada ca se facuse ora 12 si nici n-am simtit cand a zburat timpul.
Multumim, Calin, ca ne-ai condus pe fiecare acasa in siguranta...esti un domn...
Simona, te-am asteptat...la fel si pe Pako...pai???ce s-a intamplat?
Silvana, ai dormit bine???
Ne zici tu maine...
Sa aveti o duminica placuta!
Ne auzim mai pe seara, ca iesim cu Ines...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Toata lumea la odihna azi?

Irina, ziceai ca ai net acolo unde ai zburat ... nu ne mai povestesti nimic?

Mihi, Alexa vaz ca v-a apucat zugraveala ... noi ne vom apuca de lucrari in bucatarie, schimbat gresia si faianta. Cred ca in timpul asta fug cu astia mici de acasa pe undeva ca nu pot sa-i tin in praf si zgomot.

Danitin, cum a fost la casuta?

Va pupez si ne citim maine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Fetele imi cer mii de scuze pentru ca n-am ajuns sambata la intalnire. Am absentat motivat. Dragos mi-a facut diaree toata ziua si un pic de febra. Nu m-am indurat sa-l las acasa cu taica-su si sa vin singura.Azi a fost putin mai bine in sensul ca n-a mai avut decat vreo 3 scaune moi iara febra i-a scazut. Inca o data imi cer mii de scuze ca v-am facut sa ma asteptati.Am vrut sa va anunt cumva dar n-am avut net de vineri.
Cum v-a spus si Daniela de maine ma pregatesc sufleteste.
Karra felicitari din tot sufletul si sarcina usoara.
Va las acum ca-mi urla manzul.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput