Durerea unei pierderi de sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale nu mai fi asa desumflata si suparica. Ai citit postarea mea de la Endometru? La pag.9 am scris despre Testerul Donna pentru fertilitate. Eu spun ca e mult mai comod si mai practic decat orice test de ovulatie sau luat temperatura bazala Da o cautare pe google si vezi exact toate datele tehnice si recomandarile!

Ingerasule ca bine le mai zici

Arthurana tare ma bucur ca ai mai intrat la noi Iti doresc din inima sa afli cauza durerilor tale de cap (si sper sa nu fie nimic grav). Am vazut ca spui ca diagnosticul tau e MTHFR si am citit la link-ul pe care ni l-ai dat. Si nu inteleg: acolo scrie ca nu se vindeca niciodata, dar poate fi tinut sub control pentru a duce o sarcina pana la capat?

Cristina bine ca ai gasit pe cineva care sa-ti faca toate investigatiile posibile si sper sa afli ce s-a intamplat. Incearca sa nu te mai gandesti la ce ar fi fost pentru ca-ti faci mult rau. Si eu mai alunec pe panta asta si incerc sa-mi impun singura sa ma gandesc la altceva; asta e, din pacate nu se mai poate schimba nimic si trebuie sa privim numai spre viitor (care va fi frumos pentru fiecare dintre noi).
Lariana ai dat la facultate? La medicina? Sa ai bafta!

Mirela multumesc Chiar asa: ce vremuri...super mai era...Eu am facut facultatea in Iasi si ma apuca mereu nostalgia cand merg in Iasi.

Tanima
Mari, Arthurana, Apollo, Ileana, Ale, Mirela multi
PS Ale pune, te rog, la titlul subiectului fata aia mov, suparata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

As vrea si eu de la anul viitor sa ma apuc de analize inclusiv cele de genetica dar caut in medic de la Polizu.Am o prietena care va naste al doilea copil cu o dr de acolo si am inteles ca e fff buna dar si ca om.Iti explica ce faci si de ce faci respectiva analiza.Vreau sa le fac macar pe cele care au gratuitate restul le voi plati.Va pup pe toate nu va insir numele pentru ca mi-e frica sa va uit pe vreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA IOANA tu ai folosit vreodata testerul?
oare e bun?eu asvrea,dar numai daca cineva a testat si crede ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Va raspund si eu in fuga, printre vrafurile de hartii. Sper sa am mai mult timp cind voi ajunge acasa.

Laura si Oana, io am monitor din acela de saliva, dar varianta care se numeste Maybe Baby. L-am cumparat acum vreo 4 ani si am dat atunci vreun milion, adica o gramda de bani.
Functioneaza, intr-adevar, dar e foarte usor influentat de ce maninci. Atita timp cit detecteaza cit de sarta este saliva, sint multe chestii acre o pot influenta. s epoate folosi si pentru mucusul cervical, dar eu n-am facut-o niciodata, ca pe ala il vezi cu okiu daca e de tip fertil sau nu. Eu il folosesc pt confirmarea ovulatiei mai degraba decit pt detectarea ei, mai ales ca are dezavantajul de a-ti arata "feriga" si inainte si dupa ovulatie. Numai folosit extrem de corect iti poti da seama de diferentele dintre "ferigi".

Oana, eu nu pot sa-ti recomans sau nu, la mine temperatura e de baza. Sper exemplu l-am folosit in aceasta luna, cind nu mi-era clar ada am ovulat sau nu. Deci pt confirmare. Sfatul meu? Curba termica si monitorizare, sint sfinte!

Va pupa fata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor! nu stiu daca voi stiti povestea mea doar cele care intrati la aspirante...ma rog...am pierdut o sarcina acum o luna ...prima sarcina ...la 9-10 saptamani...avort spontan...mi s-a facut chiuretaj...acum sunt inca in faza in care mai sufar pentru acel bb ...ii auzisem inimioara la eco..oricum ma simt mult mai bine decat atunci...am reusit sa depasesc in mare momentul ...am avut dupa acele scurgeri numite lohii timp de vreo 2saptamani chiar3 nu mai stiu exact...acum cred ca imi vine cm dar ciudat e ca de ieri ma doare foarte tare spatele si burta ...mai mult decat de obicei...vroiam sa va intreb daca asa ati patit si voi ?daca e ok asa??sau trebe sa merg la dr??

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, ca fapt divers insa, ca e intersant sa vezi feriga aia. Intai nu ti-o imaginezi, si cind o vezi, nu-ti vine sa crezi. E interesant... daca vreti s-o vedeti si sa va ofer un moment distractiv, vi-l ofer cu imprumut p'al meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

Nushulica,

Imi pare tare rau ca treci si tu printr-un astfel de moment nefericit.
Si la mine a fost la fel primul CM dupa chiuretajul de la pierderea sarcinii.
Am avut dureri mai mari inainte sa-mi vina si a fost chiar si mai abundent cantitativ. Nu e o regula, au fost fete la care a fost mai putin cantitativ decat de obicei, dar cert este ca va fi mai diferit decat un CM obisnuit.
Nu ai de ce sa sperii si sa intri in panica. E bine sa mergi la doctor daca ai totusi dureri f mari sau e ceva ce ti se pare f suspect.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine data viitoare.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

de unde se poate lua MAYBE BABY?SE GASESTE IN RO?

ALE eu ma tot monitorizez,dar parca nu pot sa merg incontinuu...mi.e si rusine.
iar cu mucusul...nu le am deloc,dar DELOC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

apollo multumesc mult pentru raspuns nu ma duc la dr ca nu e de speriat dar durerile sunt foarte mari in comparatie cu cele dinainte de chiuretaj si m-am gandit ca daca numai eu le am poate se intampla ceva si tre sa merg la dr...daca le-ati avut si voi la fel nu am de ce sa ma tem
la dr tre sa merg dupa ce-mi trece la un control sa vad daca totul e ok...si pe urma cica ne putem apuca de treaba...problema e ca nu prea ma mai trage sufletul

Mergi la inceput

Da, Oana, io din Romania l-am luat, dintr-o farmacie oarecare din Bucuresti. Acum a aparut si varianta asta romaneasca, testerul donna de care vrobeste Laura, care este exact acelsi lucru. Deci ai mai multe sanse sa-l gasesti. Cred ca asta din urma se poate comanda online, da un serach pe google cu textul tester donna si vei gasi detalii despre producator si comanda. Nu-ti dau io, ca-i reclama.

Mergi la inceput