Durerea unei pierderi de sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Tanima, asa de frumos ai scris ca mi-au dat lacrimile! Tare s-a mai potrivit cu tot ceea ce simt si eu! Sa dea Domnu sa fie totul OK si sa ajungem si noi sa ne bucuram si sa ne speriem de fiecare clipa de graviditate!
Sa ai mare grija de voi si sa nu ti se para niciodata ca nu faci nimic! Faci cel mai important lucru: un COPIL! Copilasul vostru, care o sa va aduca cele mai mari bucurii!

Va pe toate!
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!!!! Va pe toate!
Eu astazi am fost la Fundeni la doctorita Dima pentru analizele de SAFL. (Ale, doctorita Dima este sefa de laborator, la fel ca si Uscateasca, doar ca sunt la laboratoare diferite). Desi am asteptat 3 ore la usa () pana sa pot intra, eu zic ca a meritat. Doctorita a fost foarte draguta cu mine, s-a aratat interesata de ceea ce mi s-a intimplat, s-a uitat pe analizele facute de mine in timpul sarcinii, pe ecografii si pe rezultatul necropsiei si apoi a decis sa-mi faca toate analizele posibile (cele care tin de SAFL). Mi-a luat 6 eprubete de sange, de credeam ca o sa lesin pe acolo. Sper sa ma pot lamuri intr-un final de ce mi-a murit copilul, eu nu pot sa am liniste pana nu capat un raspuns.

Tanima si Ingeras, eu va tin pumnii sa ajungeti cu bine la final si sa aveti parte de niste bebei perfecti. Si va multumesc pentru ca mai treceti pe aici sa ne incurajati, sunteti tare dragute.
Ileana, sa-ti traiasca nepotelul, si nu mai fi tristutza, ca o sa ai si tu bebelusul tau.
Ale, ce super este ca te-ai apucat deja de bebe. Eu nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede.Abia a trecut o luna si mai am inca trei de asteptat.
Mari, tinem pumnii de pe acum pentru luna viitoare.
Lariana, si bebele meu maine ar fi implinit o luna.
Doamne, ce fericita as fi fost sa-l am acum langa mine!
Laura, bine ca ai revenit printre noi, imi faceam griji pentru tine. Sper ca ai ramas la fel de optimista!
Mirela, si eu cred din tot sufletul ca visul nostru va deveni realitate intr-o zi. De-abia astept sa putem incepe toate sa lucram la bebe si sa ne facem galerie in fiecare luna.
Tare bine imi face sa pot vorbi cu voi. Va iubesc mult de tot!!!!!

Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, nu vreau sa va stric putina buna dispozitie pe care o aveti cu tristetea mea... Cind va lasa pe voi, m-apuca pe mine...

Nu va asteptati sa va dau io vestea buna a lunii, ca nu cred deloc ca o sa ramin asa, din prima... N-am ramas doi ani, fiind perfect sanatoasa, dapai acum, cu un folicul tuflit si cu hormonii in pom...

Io va pup cu drag.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TANIMA
INGERAS imi amintesc cum anul trecut in decembrie numaram
impreuna,si.i dadeam cu duphaston si closty,cum ai facut hsg si cat de rau ti.a fost,cate si mai cate...esti o luptatoare si si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele fete,

Iaca am si eu putin timp. Am lucrat 8 zile fara pauza si sut asa de obosita ca nu vad pe unde calc.
Am fost la neurologie si mi s-au dat tot felul de teste de facut, asta va fi sapt viitoare...apoi tomografie...Nu se stie de ce am ameteala. Sa speram ca nu este grav.
Ale am vazut ca te intrebai ce este homocisteina...pai asta este exact diagnosticul me.
MTHFR...si nivel mare de homocisteina= avort sau mari probleme in sarcina...
Nu are nici o legatura cu stressul sau cafeaua..nu stiu cine ti-a spus asa...este o mutatie genetica.
Eu sunt pe tratament cu Acid folic 4000 mg..., B12, B6, baby aspirina..pentru a evita formarea de cheguri.
Este un forum la care m-am inscris si ti-l recomand ..macar citeste putin sa intelegi despre ce este vorba

www.mthfr.net

Sper sa-ti foloseasca.
Daca iti face acea dozare de homocisteina si iese prost ai raspunsul garantat.
La mine e naspa, mi-a iesit prost analiza dar pe de alta parte multumesc lui Dumnezeu ca am primit relativ repede o explicatie si un tratament.
Atept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

fetelor,
dupa peste 7 sapt. de stat in maternitate si la budimex, timp in care am vazut f. multe cazuri, nu numai de prematuri cu probleme, dar chiar la termen care s-au sufocat la nastere, sau nu s-a vazut nu stiu ce la echo, va sfatuiesc sa va alegeti maternitatea in functie de sectia de neonatologie, din cate stiu io numai municipal, giulesti, gr. alexandrescu si budimex (astea nu-s si maternitati, dar daca nu mai sunt locuri la astea 2, acolo ii trimit), a, si euroclinic, au aparatura necesara pentru bb cu probleme respiratorii, adica ventilatoare, s-ar putea si polizu, dar de ex. elias si cf 2 nu, si cazurile aparute acolo se transfera la municipal sau giulesti cu salvarea, dar se poate pierde timp pretios.
io una as alege colectivul de la giulesti, pe tanticile de la municipal nu mai vreau sa le vad in viata mea, acolo te trimite cu 1500g acasa, in timp ce la giulesti la 1800g abia baga primul biberon, asa ca neaparat interesati-va de dotarile de la neonato.

si in timpul sarcinii neaparat stat mai mult in pat, merita sa exagerati cateva luni, nu va inchipuiti cate nasteri premature de la mici eforturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Cristina, iti tinem pumnii sa afli cat mai repede ce s-a intamplat! Asa e, nu prea poti trece peste tragedia asta pana nu stii exact ce s-a intamplat si pana nu te convingi ca faci tot ceea ce e posibil sa nu se repete.

Ale, nu mai fi suparici! Si mai ales nu iti pierde speranta! Partea buna cu surprizele este ca apar atunci cand te astepti mai putin! Iar noi suntem niste luptatoare, nu-i asa? Si incercam chiar daca nu e din prima, a doua sau a treia !

Arthurana, incetul cu incetul le dai de capat la toate! E greu cu atatea teste si atatea vizite la medic, dar or trece toate si va fi bine!

Laura, Mirela, Ileana, Tanima, Ingeras, Lariana, Apollo va

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, m-ati facut sa plang iar :) sunteti niste scumpe toate si va iubesc ca si cand mi-ati fi prietene de-o viatza! si nu exagerez, stiti cred si voi foarte bine ca cineva care nu a trecut prin ce trecem noi, fiecare cu problemele pe care le are, nu poate sa inteleaga ce este in sufletul nostru. De ex soacra-mea imi tot spune ca imi fac prea multe probleme, ca sa nu ma mai gandesc numai la sarcina, ca prea observ tot ce se intampla (ref la dunga de sub buric, de ex), ca ma alinta sotzul cam mult etc, iar socra-miu nici nu ne-a felicitat acnd i-am spus, la 5 sapt, a zis ca o sa ne flicite cand mi se vede burta, der ce, credeti ca a facut-o? In sufletul lui se bucura, dar este greu cand vezi ca se exteriorizeaza asa...nu mai c onteaza, ii am pe sotz, surioara, parinti aproape si asta este tot ce conteaza. Si cu socrii ma inteleg excelent, dar uite, vedeti ce dierenta este, ei sunt parinti de baieti, ai mei de fete si sunt total diferiti, ai mei nu ma lasa sa fac nik, zici ca sunt ou. Cred ca inteleg altfel problemele unei femei.
Sunt sigura ca veti ramane toate insarcinate curand si ca va veti tine in brate bebelushii sanatosi si la termen. Si mai stiu ca toate veti avea sarcini grele, nu ca asa vor fi practic, ci ca asa vi le veti face voi, datorita grijilor in exces, dar care in cazul vostru sunt normale...dar va trece totul cu bine si vom fi sanatoase si noi si bb-ii:)

Pupicei, Ingeras 17+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

M-am intors si eu printre voi.Am avut o perioada la birou atat de aglomerata incat nu am mai reusit sa citesc forumul. Sper ca am reusit sa fiu la curent cu tot ce s-a mai intamplat intre timp.

Mirela, Laura, Avalon, Ale, Lariana, Mari si Arthurana va pupic dulce.
Ingeras si Tanima sunteti f dragute, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa va urmam si noi cat de curand.

Eu nu am multe vesti in ceea ce ma priveste. Am fost ieri la analize si s-a nimerit ca si programarea la Geneticlab si la Coltea sa fie in aceeasi zi. Am fost f. ametita toata ziua avand in vedere ca mi-au recoltat de 2 ori sange, dar asta sa fie tot necazul si sa iasa bine rezultatele.
Ceva totusi trebuie sa-mi gaseasca. Poate sunt nebuna, dar imi e chiar frica sa ma apuc iar de pana nu imi gaseste cauza pt care am pierdut sarcinile. Nu mai pot sa trec iar prin asa ceva.
Imi vort veni rezultatele dupa 20 iulie si pe urma sper sa am verde la.Poate va dam vesti bune si eu si Ale cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

INGERAS pupici muuuuulti pe burtok!

si ai mare dreptate cu sarcina grea!da intr.adevar noi o sa
ne.o facem asa,insa cat de mare va fi bucuria dupa...
oof,abia astept!

Mergi la inceput