Stie cineva cum este? Am inteles ca taxa este 70 euro/luna, metode moderne, cursuri de vara. Are cineva copil acolo?
Metode moderne??? Ce inseamna asta?
Nu tot ce se termina cu "americana" trebuie sa fie neaparat echivalentul covrigilor in coada.
Banuiesc ca nimeni nu are curajul sa deschida o gradinita romano-ugandeza sau romano-somaleza. Asta nu inseamna ca la o gradinita romano-americana trebuie sa se buluceasca lumea.
Sunt satul de frustrarile patronilor de gradinite care isi acopera lipsurile in spatele denumirilor pompoase sau a numelor neromanesti.
Patriotismul extrem e o pacoste dar totodata si lipsa sentimentului national e un semn ca societatea isi pierde valorile.
Nu da ascultare insa unui capcaun care coloreaza lucrurile in nuante mai contrastante, precum in cartile viu ilustrate in care este eroul negativ principal. Pot exista exceptii. Vreau doar sa fii extrem de atenta, mai ales ca pretul pomenit intra in zona crepusculara dintre gradinitele subventionate si cele particulare.
Am o cunostinta care si-a retras copilul cu un an inainte de a incepe scoala, tocmai pentru ca nu stia nimic, nici tu cantece, nici o poezie, ce sa mai vorbesc de lectii educative. Iar, soacra-mea cu o experienta in invatamantul prescolar de peste 35 ani mi-a recomandat sa duc copilul acolo, poate ea stie mai bine.Acolo se axeaza foarte mult pe libera exprimare a copilului, el face doar ce pofteste, nu i se impune nici o limita.
Am uitat sa scriu cuvantu esential:NU, deci cititi nu -mi recomanda sa duc copilul la gradinita respectiva.