Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Delia, iti multumesc pentru vorbele frumoase ,imi dau putere sa merg mai departe!Mai ales ca exista sansa!nu avem voie sa o pierdem!
Horoscopul e cam asa si asa, dar vedem cum ne adaptam...doar suntem prevazatori!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Am revenit si eu pe meleaguri mai casnice. Dar din pacate fara horoscoape, ca io habar n-am de unde sa ma inspir, asa ca trag cu okiul la ce scrieti voi.
blackgirl0 Heheheeee, eu sunt o gemanutza crescuta in familie de lei!!! Adica mama, tata, frate-in zodia leului!!!
Cum am supravietuit?? Mi-am creat propria strategie. Leii intotdeauna au dreptate !!! Asa ca eu arunc bomba si ii las s-o dezamorseze. Ma calcau pe "bataturi" inainte, mi se parea ca-s nedreptatita, ca nu ma inteleg, ca-mi impun anumite conduite...dar de fapt sunt asa de blanzi..daca stii sa umbli la orgoliu!
Eu zic da,da,da si fac cum ma taie capul! Si daca apar reprosuri, e f simplu: "pai nu asa mi-ai zis sa fac????"
Si incep sa fac paralela cu ce spuneau ei.
Hai, ca nu e greu deloc!!! Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna la toata lumea! Sper ca horoscopul de azi este GRESIT!
Nu de alta, dar chiar sunt superstitioasa cu data de 13. Om vedea ce va fi!

liliac, ai si tu dreptate in felul tau. insa la noi este o situatie mai complicata. de fiecare data cand ma intalnesc cu ei ii aprob, le dau dreptate, insa se mai intampla sa am si eu un punct de vedere (mai ales cand este vorba de viata mea, sotul meu, banii mei). in problemele astea nu accept sub nici o forma amestecul lor. ei, insa, au impresia ca detin adevarul suprem in cum si ce ar trebui sa facem noi, unde sa imi fac cumparaturile si alte maruntisuri din astea care ajung insa sa imi puna creierii pe bigudiuri.
de asta incerc sa ii evit. si cand mai intervine in peisaj si soacra surorii mele (scorpion de data asta) ai tabloul complet.

si un alt horoscop pentru azi (la fel insa de ne-norocit)

"Este o zi pe care trebuie sa o dedici in intregime studiului. Nu mai pierde timpul cu lucruri inutile si indreapta-ti toata atentia asupra a ceea ce este urgent de facut. Te simti neglijat de partener, dar lucrurile se pot indrepta daca stii exact ce sa ceri de la acesta."

hai sa fie bine pentru toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Mai nici mie nu imi prea place horoscopul, mai ales ca vroiam sa luam masina azi, si poate o aman pana maine.
Cat despre alte zodii, eu nu supot racul, soacra si capricornul(cumnatul) si taurul( cumnata), mama era scorpion, tata varsator s sora berbec.
Iar sotul este gemeni.
Insa imi plac balantele.
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Salutare
Azi nu avem horoscop

Mergi la inceput

Va indispun pierderile pe care le-ati suferit cu o afacere nerentabila.

Traversati o perioada īn care credeti ca toti va sunt īmpotriva si ca nu va iese nimic. Nu fiti pesimist, īn curānd va fi mai bine!

Va recomandam sa mergeti īn vizita la rude si sa va relaxati.

Nu stiu daca va place, dar este ce am gasit pentru azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

buna la fete! azi il dau eu:

JOI 14 SEPTEMBRIE - Va place sa fiti in centrul atentiei si firea dv. simpatica, populara, sociabila atrage usor atentia noilor aparitii din anturaj. Aveti ocazia de a va largi cercul de prieteni si intrati in contact cu multe persoane interesante. Cu fiecare aveti cate ceva de vorbit, de discutat, de aceea planul relational si comunicational este foarte animat.

Deci.. este de bine!

Si inca unul:

"Ai nevoie de liniste si de relaxare. Nu te mai gandi atat de mult la situatia financiara pentru ca oricum aceasta nu se va imbunatati prea curand. Emotional lucrurile s-au mai imbunatatit dar este nevoie de rabdare atat din partea ta cat si a partenerului tau pentru ca totul sa fie bine."

Ca sa fie la alegere!

Mergi la inceput

Parca suna bine horoscopul, dar financiar la mine pare sa se imbunatateasca situatia, sau asa sper sa fie.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Haide-ti sa continuam aici

O zi buna tuturor

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Horoscopul era bunicel, dar fara chestia aia cu banii...Impotrtant e saa fin sanatosi caci banii se fac!nu-i asa?

bita doina

Mergi la inceput