Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 29

doinabita spune:
Buna dimineata!Imi place horoscopul acesta, ce bine ar fi daca mi s-ar realiza ce scrie in horoscop!Ce faceti fetelor azi?eu trebuie sa termin curatenia.O sa merg la posta sa pun un plic cu ceva banuti pentru Barbye,caci stiu ca are mare nevoie Acum, de ei!eu am gasit horoscopul asta:
Optimismul dv. a disparut si sunteti din ce in ce mai intolerant. Dupa-amiaza dati dovada de subtilitate si recastigati imediat simpatia celor apropiati.
Nu imi place dar asta am gasit...
bita doina

aurora56 spune:
In sfarsit am reusit sa intru si eu .Am avut taiata conexiunea la internet si nu am mai putut discuta prea mult pe forum (doar la servici cateva minute ).
Horoscopul de azi poate se potriveste pentru fiica mea geamana pe care o imping eu de la spate sa faca temele ramase de vacanta .
Nici eu nu ma inteleg cu leii(cumnatul meu este leu - vai de sora mea care e geamana si soacra mea e tot leu
dar depinde de ascendent).Si totusi sunt lei cu care ma inteleg mai ales cei cu care nu sunt apropiata prin relatii de rudenie.

olim spune:
SALUTARE FETELOR
Eu am inceput saptamana cu o cearta cu sotulSper sa fie o saptamana linistita, mai ales ca m-am trezit si nu aveam nici apa, ca lucreaza in zona si nu s-au gandit sa ne anunte.
Va doresc tuturor o saptamana placuta

doinabita spune:
Eu am primit mail din China, trebuie sa fim acolo pe 4 iulie 2007, mai sunt 9 luni...sunt fericita , dar mi-e si frica , daca nu vom reusi sa adunam banii?Dar trebuie sa reusim, ma cert singura...Veniti dimineata la cafeluta ? sa vorbim?Va astept!
bita doina

doinabita spune:
Cei din jur au pretentii mult prea mari de la dv. Va considerati vulnerabil, dar sunteti vinovat pentru ca ati acceptat activitati la care nu va pricepeti deloc.
Nu prea imi place horoscopul asta ,dar altul nu am gasit...Eu sunt prezenta la cafea, voi ce faceti?
bita doina

SunSmile spune:
Buna gemanutelor,
Doina uite ce am gasit eu (nici asta nu e bun, dar pt mine e adevarat):
" Nu sunteti in apele dv., ceva nu este in regula si nu va puteti concentra la nimic, in mod special. Poate sunt niste griji care va macina si nici nu va lasa sa dormiti noaptea, ori niste simptome de boala care dau semne prin organism. Nu va puteti exprima in voie in mediile prin care treceti si aveti impresia ca mereu cineva va pune pumnul in gura."
O zi buna va doresc!
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

doinabita spune:
Si mie mi se potriveste, caci am vorbit ieri cu administratorul din Agronomie care trebuia sa-l cazeze pe Catalin si mi-a spus ca nu poate saptamana aceasta sa-i dea camera si pe 15 sept. trebuie sa predea camera unde sta si pana ii cazeaza pe 24-25 nu are unde sa stea.Imi pun mintea pe moatecaci el lucreaza de zi saptamana aceasta si abia marti poate sa vina acasa si ramane descoperit cu cazarea de joi pana marti...sa vad ce fac...
bita doina

olim spune:
Salutare fetelor.
Doina o sa fie totul bine o sa vezi.
Mai da ce horoscop avem aziEu chiar nu am dormit azi noapte prea bine, mai ales ca am trimis-o pe Delia la cluj sa ne inscrie la a doua faculta si pe al meu la master.Sper sa rezolve totul, am incredere in ea si e tare descurcareata, seamana cu sora-sa
, mai putin la caracter, ca e berbec si uneori
.
Va doresc o zi frumoasa tututor.

blackgirl0 spune:
Doina, mult succes cu baiatul (despre el este vorba, nu?) sau cel putin asa am avut eu impresia... Vom face ceva, orice, chiar si imposibil! Nu se poate ca sa fiti asa aproape de o speranta si sa nu o fructificati! Sunt absolut convinsa ca fetele de pe forum si oameni de bine va vor ajuta! Doamne ajuta!
Cat despre horoscop.. ce sa spun? Nu este extraordinar de optimist, mai ales ca asa ma simt "Nu va puteti exprima in voie in mediile prin care treceti si aveti impresia ca mereu cineva va pune pumnul in gura."
Cu deosebirea ca EU trebuie sa imi pun pumnul in gura, pentru a nu-mi exprima adevaratele pareri despre familia surorii mele.. Poveste veche care insa iata ma macina de fiecare data! Am ajuns sa imi evit sora din cauza asta Musai trebuie sa caut o alta solutie de a ma intelege cu ei (cu leii familiei), caci altfel iese urat
Si nu este faptul ca sufer eu, ci mama care se vede impartita intre cele doua fete
si zau ca nu ii cade bine.. Of, of! Ramane sa fiu eu diplomata, caci leoaica de sora-mea ...no way!
Hai ca fug acuma! Mai am treburi casnice si de invatat! Paaaaa!

SunSmile spune:
Buna gemanutelor,
Iata si horoscopul unei zile de 13 :
"MIERCURI 13 SEPTEMBRIE - O zi de 13 nu poate trece neobservata, ca atare dati piept cu un impas ce va pune la incercare capacitatea de rezistenta. Daca stiti sa spuneti „nu” ispitei de a va baga singur in gura lupului, ati putea scapa fara nici o urmare negativa. Incercati sa stati pe margine, oricat v-ar atrage ideea de a va implica in provocarea oferita. Mai bine nu!"
O zi frumoasa va doresc!
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"