Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOP DE WEEKEND

O zi buna pentru a face ordine prin lucrurile marunte din activitatea dv.: curatenie, aprovizionare, arhivare, reorganizarea acelor detalii de care nu ati avut timp pana acum. Este o zi linistita, in care nu apar evenimente neprevazute, de aceea se poate spune ca va odihniti, fara sa resimtiti munca sau orice alta actiune ca fiind o povara.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

CUM RECUNOSTI UN GEMENI?

Aspectul fizic
In general, persoanele din zodia Gemeni au mainile si degetele foarte subtiri, aproape fragile. Este foarte usor insa sa ii recunosti dupa privirea lor jucausa si de cele mai multe ori patrunzatoare.

Comportament
Daca esti langa o persoana care vorbeste in continuu si care nu se poate abtine sa nu glumeasca si sa arunce mici provocari la fiecare vorba, este mai mult ca sigur un Gemeni. La orice intrebare, raspund cu o sumedenie de detalii si daca vad ca nu ii bagi in seama vor incepe sa faca mici glumite pana cand vor vedea ca ii observi.
Cum il testezi
Intreaba orice legat de ultimele stiri. Daca te vor pune imediat la curent cu ultimele detalii si in plus iti vor mai da si alte vesti din acelasi domeniu, stai langa un nativ al zodiei Gemeni. O alta varianta ar fi sa ii spui ceva de genul ca ai fost obligata sa petreci un weekend intreg singur in casa, dar ca te-ai distrat in cele din urma. Daca va gasi ideea absolut respingatoare, stii cu cine ai de-a face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Kiar ma gandeam ca astazi am stat in casa. Partial din cauza caldurii, apoi si din cauza durerilor de spate. Si mi spuneam c-as fi tzacanit fara dc si ym... Cum pot unii sa stea in casa ?! :((
oricum daca ma ntrebati ce se ntampla prin lume, habar n-am . NU mi plac stirile (pentru ca de cele mai multe ori prezinta catastrofe de diverse naturi si variate importante) si nu ma uit la tv.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Kittie,chiar nu te uiti deloc la televizor? Eu trebuie sa recunosc ca daca as avea timp as petrece multe ore in fata lui.In legatura cu stirile,mai mult pesimiste,ai dreptate-nu vezi-nu auzi-nu suferi.Eu mai lacrimez din cand in cand la stiri si imi raman in minte multe imagini socante la care reflectez cand am timp liber.
Dar ziare,reviste citesti?

Mergi la inceput

HOROSCOPUL LUNII AUGUST

Relatia sentimentală este plăcută, vă întelegeti bine, petreceti mult timp împreună si iesiti în lume, ca un cuplu bine definit. O vacantă în doi leagă si mai mult relatia. Totusi, vei trece la un moment dat printr-un moment dificil în care trebuie să vă demonstrati unul altuia că sunteti alături la greu, încurajându-ti partenerul, împingându-l de la spate si arătându-i că suferi alături de el. Posibil ca la originea micilor deceptii din cuplu să fie problemele financiare ale partenerului, dar nu te lăsa tentat să rezolvi tu problemele în locul lui. Sprijină-l si atât.
La serviciu, însă, apar obstacole ce te avertizează că ceva nu merge bine. Singura solutie de a rezolva problema e dialogul, ca atare nu te sfii să apelezi la altii care detin cheia potrivită. Cere ajutor colegilor, sefilor, persoanelor calificate în aceste domenii, pentru că ideile bune vin din schimbul reciproc de experientă. Poate si tu ai ceva de transmis altuia mai tânăr, deci fii generos.
Planul financiar este cam tensionat, nu te întelegi bine cu cei care trebuie să-ti dea salariul sau cu datornicii, ca atare să nu te mire că intri în conflicte cu iz financiar de la orice leut. Posibil ca ceilalti să se opună ideilor tale de a investi bani, si dacă cel care se opune este chiar partenerul,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Kiar nu ma uit :). Rarele ocazii sunt cand mancam si directia mesei este cu okii n teveu (rar mi se-ntampla sa si apreciez ce vad...), m mai "uit" cand ii dau videoclipuri lu' fiul sau la fashion tv (cand calcam, de regula). Sunt infiorator de carcotasa si ma deranjeaza stirile prost redactate (cum se intampla pe cele mai multe canale romanesti), subiectele slabe (din nenumaratele asa zis show-uri de prin media romaneasca) filmele de prost gust.. In rest, filme (unde sunt o consumatoare inraita, mai ales daca-mi permite timpul) vedem proiectate pe perete.. Ziare? Niciodata. Reviste? Rareori (cumpar cu religiozitate maxim 2/luna - una mai cu pretentii si una strict shopping/tendinte, in rest prefer din nou presa straina, din aceleasi motive carcotase de mai sus).

Iar horoscopul lunii august... E mai la fix decat trebuia ! Ezact ce se-ntampla, aia mi-au regasit okii-n predictiile lor!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Am gasit mai multe variante de horoscop pt astazi:

"Te-ai saturat sa tot astepti sa ti se remarce calitatile si sa ti se recunoasca meritele, asa ca esti hotarat mai mult ca oricand sa iei atitudine. Vei incepe prin a da cateva telefoane pe la cei care stii ca iti sunt datori. Un lucru este sigur, modul tau de a discuta cu interlocutorii este unul foarte convingator."

"Dimineata, este posibil sa fiti nervos fara motiv si sa aveti reactii necontrolate fata de prieteni si de persoana iubita.
Va recomandam sa nu va ocupati de activitati sociale sau de afaceri, pentru ca nu prea aveti sanse.
Nu faceti caz din orice maruntis!"

"Luati legatura cu reprezentantii unor institutii cu scopul de a mai rezolva o serie de sarcini de serviciu sau pentru a obtine niste drepturi care vi se cuvin. Solicitati sau depuneti acte importante sau sunteti nevoit sa treceti prin demersuri legale destul de stricte. Va simtiti oarecum obligat sa actionati intr-un anumit fel, fara libertate de decizie, dar daca nu urmati intocmai regulile, nu puteti ajunge la ce v-ati propus."

Nici unul nu e foarte stralucit, dar...
O zi si o saptamana cu noroc, va doresc! Pupi

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Sunsmile,ai avut noroc sa gasesti horoscoape care nu se bat cap in cap.Varianta 2-3 chiar reflecta parcursul meu de azi.
Kittie,daca toti am adopta atitudinea ta poate am mai reusi sa schimbam oferta primita prin mass-media.
Din pacate,marea majoritate a oamenilor sunt ca mine,"consuma"orice.

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Persoane autoritare incearca sa se impuna in fata dv. ori prin ton ridicat, ori prin prestanta functiei, dar nu va veti lasa invins asa de usor. Nu sunteti de acord cu acestea doar pentru ca va sunt superioare prin ceva, ci va veti sustine punctul de vedere cu agresivitate, convins ca dreptatea e de partea dv. Azi nu va intelegeti cu sefii, parintii sau persoane sus-puse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

asa e cam am un pic de samanta de scandal azi in mine.
mami e tot gemeni, ne mai contram da' ne trece.
cu sefa........ e mai rau da' ma abtin.

Mergi la inceput