Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

tot megbeng sunt...
mai, vad ca ma ia greata de la atat stat cu ochii in monitor...cine poate continua? sunt la 14 din 80..as putea sa fac pana la 20, adica un sfert...o las asa, in 2 "stiluri" si scriem sus "under construction"?
va rog daca treceti pe aici sa-mi raspundeti! ( se simte cumva o vaga disperare in glasul meu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Mey, dati-mi si mie un link unde pot vedea poza aia cu mana de bebe din burta; atat ati vorbit despre ea, de m-ati facut curioasa!
Hihi...

Ciao si WE placut, placut!

Cora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

nu stiu de ce de la nr. caracterele apar mai mari!! ca am verificat si nu e nici un size nimic mai mare..
cred ca decat asa, am sa las lista "colorata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Meg nu te mai chinui,mai bine punem listuta Aiskai ca era tare frumoasa:simpla si la obiect.ce zici?

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor si mie imi place lista...ei bine mie imi place lista mea ca e facuta de mine dar si a Aiskai urmeaza acelasi principiu.Eu as putea sa o completez pe a mea ca oricum am timp liber.
La echo...a fost bine,bebe e mare,113 gr, nenea dr a zis ca nu e sigur dar el "ne deve nici o putza deci crede ca e fata".EVRIKA!
In schimb analizele pe care leam luat tot azi sunt cam proaste..jumatate de rezultatte sunt sub limita normala.
Mi sa recomndat un screenic la un lab genetic pt ca sunt suspecta de talasemie...asta e un fel de anemie care se transmite genetic,deci sar putea sa io dau si lui bebe,mai greu tratabila dekt o anemie obisnuita.
Cica sunt 3 feluri,cea mai frava era pana nu de mult fatala,acum poate fi tinuta sub control medicamentos si transfuzii de sange lunare
Eu nu pot sa am din aia majora ca nu mai eram deloc pana acum..dar dk si tatal are,chiar minora se poate transmite la copil sub forma majora...anyway...sper sa iasa negativ testul.
Si triplu test..eu vroiam sa nu il fac dar tati insista pt ca verisoara lui primara a nascut o fetita cu Down..cred ca o sa le fac pe amandoua,asa mia zis si dr.T,se fac la acelasi laborator.
Aveti idee cam cat costa?Sper ca nu niste sume fantastice
(sa stiti ca numi merge tasta de liniuta..cred ca se observa)

Adinush14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Meg, ma refeream la felul in care sunt diferentiate pe culori numele, UM si DPN...scuze de confuzie.

Oana 8+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis, cum a fost la echo?

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai dragi mamici cu burtici, noi ne pregatim tare de tot de concediu ...asa ca am intrat sa va doresc multa sanatate, rezultate bune la analize, ecografii, teste, si vacanta placuta celor care mai pleaca in perioada asta..eu am sa fiu departe de net vreo 3 saptamani, dar am sa incerc sa ajung pe la net-cafe-uri sa va mai citesc!
absolut tuturor!!!!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai fetelor si mie imi palce lista asa...ca e facuta de mine
Eu fac si listuta de dincolo de la scutece de iulie august,
- din experienta, o linie dedesubt fiecareia o face si mai lunga

-fara numeroatare, pt ca vor aparea mereu mamici noi si sa iei mereu numerotarea la modificat e tare greu, plus ca se poate schimba DPN.

Altceva eu zic ca o lista e o lista, nu ne trebuie nu stiu cate culori ,nuante de caractere etc, trebuie sa fie clara si sa aibe datele corecte.

Eu ce am facut am facut in asa fel incat sa fie simpla, pt ca stiu de ce m-am lovit in ultimii aproape 2 ani , referitor la listute.

Si altceva NICIODATA NU O SA MULTUMESTI PE TOATE LUMEA..gusturile difera.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Referitor la eco, bebe e bine, Avem 12 sapt si 2 z, 73g si 5,2cm, e vioi misca ..si eu sunt tare fericita.
M-am intalnit cu aventura si inca o fata, scuze dar nu ii stiu nikul.

Urmatoarea eco la Iosup ,de abia astept!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput