Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Salutare gravidutze!!!

Sunt si eu o cu UM 22 aprilie si DNP 26 ianuarie 2007. Din fericire pentru mine mai am un baietel de 3 ani (maine). De fapt, suntem aici trei mamici cu copii de un leat - Gio, Salina si eu. Din experienta mea de aproape 4 ani de forum, alaturi de ele, va spun ca se formeaza intradevar o legatura extraordinara. Ne intalnim (aproape lunar), intre mamici, la o bere si cu copii, ceva mai rar. Multe dintre mamici au mai facut intre timp un alt bebe (una din mamici, chiar doi). Nu mai suntem multe, ca la inceput, dar vreo 25-30 mai sunt.

Imi doresc din tot sufletul sa va formati si aici o "gasca" faina, ca tare bine mai e.

Eu, din pacate, sunt un pic mai pesimista... Am pierdut acum 2 ani o sarcina destul de avansata si raman sechele. Multumesc lui Dumnezeu ca il am pe Tudor si imi exprim regretul pentru gravisutzele care au pierdut sarcina asta. Stiu ca este foarte greu... Din cauza asta, desi va citesc de mai multa vreme, nu am avut impusul de a scrie...Cand am vazut-o pe Gio, nu am mai avut retineri.

Eu sa zicem ca sunt bine. Cu un col cam nazbatios (am avut cerclaj la primele doua sarcini si nu scap nici la asta) si cu o sangerare mica,maronie, acum 3 zile. Am un hematom mic, care se poate elimina sau absorbi. Stau cat mai mult in pat si ma rog sa fie bine. Cred ca daca un copil "are zile" de la Dumnezeu, vine pe lume, indiferent cate probleme ai. Daca nu....

Gata cu optimismul meu . Promit sa nu mai bat campii...

Si, in speranta ca imi gasesc vreo surata de "doftor", eu merg la Horhoianu, la Municipal.

Pupa Crisa 10+ si minunea Tudor (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Si o mica sugestie, daca imi permiteti

Cine deschide capitolul urmator, poate aranjeaza altfel lista noastra, mult mai simpla, ca sa se inteleaga mai bine ce si cum. Acum e cam incarcata. Un model bun (nu dati cu pietre) e la mamici de iunie-iulie 2003.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

crisotexa, bun venit! si eu i-am propus lui anis sa schimbam putin listuta..mie mi se pare mai degraba trista...cred ca ar fi util sa delimitam gravidutele cu linie orizontala, [entru ca o sa se adune date si, intr-adevar se suprapun..eu as propune asa: o culoare vesela pentru gravidute, UM si DPN cu aceeasi culoare..si linie orizontala intre..o sa ma uit in arhiva la capitolul sugerat de tine, ca-s curioasa daca avem aceleasi gusturi

bits, din pacate baietelul din poza aceea, cu chirurgul a murit la scurt timp dupa nastere..si da, si mie imi pare rau de bunatatea de slninutza..azi am sa incerc sa o mananc cu paine, ieri o mancasem goala, cu usturoi si mustar

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Megbeng,vacanta placuta si sa va intoarceti sanatosi si voi si bb!

Oana,sa nu ma injuri ca ti-am facut pofta de pateu,dar asa mi-a picat si mie de binee...

Crisotexa,bine ai venit si iti doresc o sarcina usoara fara probleme!

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bine ai venit Crisa si sa ne vedem toate in iarna cu bebelusii!!!

Megbeng, Crisa, si eu sunt de parere ca listutza arata cam dezolant. Prea multe culori, prea multe fonturi, nu sare nimic in evidenta, (de fapt sare UM....). Ar fi f bine sa o schimbam si sa incercam sa o tinem in proportii rezonabile, mai ales ca am vazut la alte subiecte niste liste imense pe care sincer cred ca nu sta nimeni sa le studieze.

Pupici

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele bafta multa cele care mergeti la eco azi...printre care si eu.
De abia astept, de aseara ma tot gandesc!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

fetelor, hai ca am eu niste timp azi (si rabdare) si as incerca sa modific listutza..DAR de data asta astept in primul rand acordul vostru si, mai ales..sugestii:
1. cu ce culoare/in ce stil sa scriem titlul ("listutza...")..si ramane "burticute" sau vreti altfel?
2. cu ce culoare/bold sau nu/ numele noastre, respectiv DN, DPN, UM
3. lasam separat mamicile de ianuarie, respectiv feb sau le unim intr-o singura lista?
4. sunteti de acord sa numerotam burticile, ca de acum prea multe moidficari nu cred sa mai apara?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Va citesc in fiecare zi dar pana acum nu prea am mai avut timp sau dispozitie sa scriu. La mine se pare ca sarcina mi-a amplificat in primul rand starile. Adica oboseala e oboseala, nervii, nervi si depresia, depresie cand sunt. Pe rand.:-) Acum suntem la capitolul oboseala (normal zic io dupa o saptamana de munca) si nervi (tocmai am ramas fara masina la inceput de conced - long story).
Vaz ca voi sunteti extrem de active, bravo voua mai mamici.
Io nu as putea sa zic ca ma simt rau, am zile cand nu as manca nimic, am uitat cine zicea aici pe forum ca nu mai stie ce sa manance ca nimic nu ii face pofta. Cam asa si eu.
Azi am mai dat de niste greata ... sa vezi si sa nu crezi, ziceam ca a trecut. Pot sa jur ca bebe a miscat dar lumili zice sa nu bag mana in foc ca la prima sarcina nu stii prea bine. Mie imi place sa cred ca da. :-)
Meg, io cred ca nu v-am zis DPN-ul. E pe 9 ianuarie 07. Adica de Revelion o sa fiu ocupata. :-) daca nu chiar mamica. Unde nu ar da Dumnezeu.
Hai va pup si astept cu nerabdare weekendul (ca si voi cred). Sa ramaneti vesele si sanatoase.
Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,
Ca sa raspund la intrebarile despre listutza:
- listuta burticutelor.... ar fi frumos sa aiba o singura culoare
- numele noastre ar fi bine sa fie bold/subliniate (mai tarziu vor fi si ale bebelusilor, dar ca sa iasa in evidenta)

- din punctul meu de vedere, daca sunt separate mamicile sau nu..e totuna; insa partea cu numerotatul e buna.

Imi place ideea sa tragem linie sub fiecare; chiar mi-a placut listutza cu mamici& bbi de mai -iunie (cu mici exceptii..ca si ea dupa are o gramada de detaliiiiiiiiii...)

Restul, mai spuneti si voi!

Bafta!!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

am gasit site-ul mamicilor de ian-feb 2006...http://www.copilasi2006.3x.ro/ si m-a luat asa un plans de emotie! cat de frumosi sunt toti copiii!! si ce dragut mi se pare site-ul!!

ziceti cu listutza noastra?

vine bebe!

Mergi la inceput