Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng...pacat de bunatatea de slaninutza . Recunosc ca de fiecare data cand mi-e greata ma gandesc ca e pacat de mancarea ce am papat-o ca sa o dau afara...cum si asa mananc cantitati mici mi-ar parea rau sa le dau afara. ce bine suna partea cu mersul pe munte si cu cortul...
Dancost...n-as fi avut nici o jena de fetele celor din jur. La prima nunta la care am nasit ma simteam sufocata de toate privirile si nu puteam manca sau bea ceva...acum la a 4 nunta sunt de o relaxare extrema...dansez si desculta fara jena...
Mi-ai facut pofta de pate cu rosii...cred ca am sa rog pe cineva sa-mi aduca...
Ah...megbengcu siguranta bebe-ului are sa-i placa muzica. Mie imi pare rau ca nu am fost la concertul Depeche caci mi-a fost teama de ingramadeala. Afost prietena mea cu o luna mai avansata in sarcina si mi-a zis ca era plin de gravide cu burta maaaaare...normal. Si era relaxat spatiul. Asa ca m-am hotarat si in toamna mergem si noi la Chris Rea.

Merg sa dau comanda de pateu cu rosii...Doamne bine e sa ai prieteni in jur...
Va pupacesc...simt o zi buna azi

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,
intr-un final am facut si eu rost de parola si m-am trecut pe listutza. copilul nu l-am putut trece pt ca se modificasera toate fonturile din lista, arata groaznic. Asa ca rog pe cine a facut-o sa treaca la mine si Salina codita de rigoare, si anume:
Salina& David (18.07.2003)
gio & Taisia(18.07.2003)

M-ati omorat cu sunculita aia....fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Am varsat pe gresie in drum spre baie....

Pupici

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Adinush, Anca eu nu mai vin azi la T pt ca am fost miercuri, dar astept vesti de la voi.

mai dar e o adevarata nebunie cu slanina. mie nu mi-e pofta pt ca bb nu vrea ceapa. inainte mancam cat de multa, dar acum nu suport nici in salata, nici miros, nimic.

meg eu o sa merg in august la munte cu cortul. abea astept.

Marina 11+

Mergi la inceput

Gio...imi pare rau. N-a fost cu intentie. Sper ca ti-e mai bine acum.

Cred ca si noi vom merge vreo sapt prin munti dar o sa sar partea cu cortul...la problemele mele cu spatele nu se mai potriveste din pacate.

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by oana_bucur

Gio...imi pare rau. N-a fost cu intentie. Sper ca ti-e mai bine acum.

Stai linistita, numele la peste o duzina de mancaruri imi provoaca greata...Si mie imi placea sunculita inainte....

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Hai ca am intrat intr-o panica nebuna si poate puteti voi sa ma linistiti! Asta pana il sun pe dr. Nepoata mea are 6 luni jumate si a facut pojar. Am fost pe la ea cu o seara inainte sa-i erupa. Avand in vedere ca am avut pojar cand am fost mica, exista vreun risc asupra sarcinii? Inebunesc cand ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva. Va pup si va urez zile fara greturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daca ai facut boala, nu e pericol pentru sarcina, stai linistita!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Meg sarumana ca m-ai linistit! Intrasem in fibrilatii deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Daconst sa stii ca-mi doream si eu la sarcina lui Ken sa-i vad piciorusul dar din pacate nu avem stratul de pele atat de subtire ca sa se poata vedea.ne-am multumit sa-i vedem calcaiele si fundicul ca pe alea ni le baga in vizor.

Megbeng am vazut si poza aia cu bebe la 20si ceva de sapt care i-a strans degetul doctorului dar aia cica e adevarata.baietelul traieste si in ziua de astazi dat operatiei aleia.mey ai dat bunatate de slaninuta mai la ratze?

Oana si eu ma gandesc la copiii din Africa cand vars.de ce nu stiu dar si la prima sarcina mi s-a intamplat!

oare cand apar fetele de la doctor ca vreau sa vad vestile buneeee.

mai fetelor Aelita a noastra are noaptea insomnie.

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Am papat paine proaspata , pate si rosii...foarte bine mi-a picat.
Ma bucur ca am mai mancat ceva. Durerea de gat insista si e si mai puternica...parca am un mar in gat. Totusi nu am nimic altceva...sper sa si raman la doar atat si sa treaca.
Ada...cu botezatul, cred ca e doar o superstitie de-a babelor. Ca sa fii linistita poti intreba un preot. Eu am nasit insarcinata si preotul le-a zis finilor sa ne urmeze exemplul.
Cat despre pojar n-are rost sa-mi dau cu parerea caci a lui megbeng e specializata.

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput