Calcati rufele ?
Raspunsuri - Pagina 9
anilia spune:
am auzit ca exista presa de calcat care cica ar fi foarte utila, de casa, adica in marime ceva mai mica sa nu va ganditi la cele de pe la fabricile de confectii.
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
luna draga, calca si sosetele sa fie tacamul complet
Eu calc si sosetele, plus toate celelalte... Asa ma simt eu bine
(uneori mai dau rasol, incerc sa ma conving ca le pot lasa si mai putin perfecte, si ma urmareste chestia asta, si o iau de la capat, deci mai bine le calc cum imi place de la inceput si basta)
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
ginutza2002 spune:
si eu sunt maniaca si la intinsul rufelor pe sarma si la calcat!

imi vine sa ma bat uneori, dar daca e in sange ce sa ii fac?
sa imi iau gatu'?[:d]
mai nou am inceput sa imi organizez timpul si calc imediat dupa ce s-au uscat, ca sa nu se mai faca maldar sa ma apuce revelionul cu ele!![]()
pup la fete!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
katty spune:
Nici eu nu suport sa calc, le intind cat pot de bine, si calc numai strictul necesar si cand e nevoie! Mai nou ca sotul a inceput un serviciu nou (unde e nevoie de tinuta obligatorie costum, camasa etc,) si calca fata aproape in fiecare zi (bleah!!!)
.
Si nu e lene, ci pur si simplu ma enerveaza caldura si aburul (mai ales daca e si cald afara!)
Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici
clau2toma spune:
Inafara de ciorapi si chiloti[nu de alta ,dar sr calca mai greu ,ca le-as calca si pe astea ] ,calca bsolut tot cand le strang de pe sarma si eu spal o data 3 masini de spalat pline de 2 ori pe saptamana . In primul si in primul rand ca le dezinfectez prin calcat ,ceea ce doar prin spalat nu se intampla si apoi daca nu le-as calca ,va dati seama ce ar fi in sifonierele mele ca nu pot sa le strang daca nu sunt rufele calcate .Bine ,daca nu am chef sa le calc dupa ce le-am strans de pe sarme ,pot sa stea si vreo 2 zile dar nu pot sa va descriu cum arata canapeaua din sufragerie cu tot maldaru ala de haine .De asta le si las acolo ca ma inpulsioneaza si ma enerveaza atat de tare ca le vad acolo atat de multe si nestranse incat intr-o ora nu am ce face din ele .
DanielaAB spune:
Eu le calc(si a lui bb si ale noastre) dupa ce se usuca.Nu as mai avea timp sa le calc inainte de a le imbraca.
Daniela
bubu05 spune:
Hi, hi, ce m-am distrat! am citit 6 pagini si vad ca nu prea se calca!
Eu calc aproape tot(minus lenjerie de pat, ca e creponata, lenjerie intima, sosete, prosoape). Camasile, tricourile, bluzele mele le pun pe umerase, cele de strada, avem fiecare cate un sifonier separat, nu sunt inghesuite si e mai comod sa fie calcate toate acolo. Hainele de casa sunt impachetate, dar tot calcate
. Bineinteles ca si hainele copilului sunt toate calcate.
Mie nu mi se pare pierdere de timp, intr-o ora termin, cu toate ca nu sunt innebunita dupa calcat.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Karina spune:
Babisa, eu fac ca tine, cu deosebirea ca atunci cind e nevoie, le calca sotul 

La inceputul casatoriei calcam io, dar cum intre timp numai am cind, e nevoit sa-si calce el. Incetul cu incetul a inceput sa le calce si pe ale mele, iar apoi si pe cele ale kupilului.
Nici mie nu mi-ar placea sa fie calcate inainte, ca oricum se mai mototolesc un pic, mai ales ca spatiul de depozitare n-ajunge niciodata
.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
aka spune:
Eu calc aproape tot. Mai ales ca imi si place. In afara de lenjerie si sosete. In general le spal si le depozitez in sifonier necalcate. Iar duminica dimineata calcatul este activitatea cu prioritate. Cand o sa vina bebe, vom vedea cum stam la capitolul timp liber ca sa mai calcam. 
Monica
19+
dumitrulaura spune:
Eu calc tot. Nu numai ca se aseaza frumos in dulap dar si pentru ca se dezinfecteaza mai bine.