Calcati rufele ?
Raspunsuri - Pagina 8
sirod spune:
Inainte de a avea plozii...calcam la 'blana' tot ce prindeam.Dar orice invatz are si dezvatz, nu?
Am ajuns la urmatoarea performantza:am cronometrat cit timp imi trebuie pt o camasa/bluza/tricou/rokitza de Maxiplod...etc.Si dimineata ma trezesc cu atitea minute mai devreme cite imi trebuie pentru respectiva operatiune.Si gata!
Viva cosul de calcat!![]()
DORIS cu doua minuni
asi spune:
Si eu spal rufele si apoi le pun in dulap.Exceptie fac camasile sotului meu pentru care am angajat o femeia la calcat.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
madymar spune:
Nici eu nu prea le calc,calc numai de nevoie si felicitari pentru fetele la care barbatii isi calca singuri. Sotul meu are un servici unde trebuie sa mearga in fiec zi cu camasa si pantaloni la dunga.Cu pantalonii scap mai usor, dar camasile cate una pe zi si cand il mai aud pe la 11 seara ca nu mai are camasa calcata ma simt "excelent",in rest calc f rar,din cauza timpului,chilotii,sosetele, prosoapele si lenjeria de pat cu toate ca e f bine sa fie calcate ca se distrug microbii prin calcat
danyboy spune:
nici eu nu calc decat daca este absolut necesar....urasc operatiunea asta....
si credeti-ma pe cuvand ...la mine in dulapuri este ordine si curatenie deplina (caci sunt cam maniaca cu asta)....
danavasile spune:
Eu le calc imediat cum le iau de la uscat ...pentru ca se calca mai bine, daca rufele sunt deja tinute prin sifonier si le calc la cateva zile distanta ...nu se mai calca bine
si atunci, odata pe sapt 1-2 ore calc tot si scap. In felul asta mi se pare mai usor pentru ca daca vreau sa plec undeva , nu mai pierd timpul si rabdarea cu calcatul rufelor.
ariana31 spune:
eu calc absolut totul dupa ce le iau de la uscat,altfel nu cred ca as mai face fata daca nu a calca dupa fiecare spalat.
calc absolut totul inclusiv lenjeria de pat.
si apoi se calca mai bine imediat dupa ce e iei de la uscat.
CamiSol spune:
Le invidiez pe fetele care au atata rabdare cu calcatul.Nu e de mine meseria asta
. Vroiam sa stiu doar daca este obligatoriu sa calci hainutele lui bebe nou-nascut, ca asa am auzit. Cica e musai.Fetelor voi cum ati procedat?
Cami
30+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
Carmen_Marieta spune:
le calc doar cand le iau pe mine, dar totusi cand iau rufele de pe sarma am 3 camasi de ale sotului pe care dak nu le calc chiar si mai umede nbu le mai calc deloc... trebuie eventual sa le mai ud kaluma odata ... ca de material bun, si camasi de firma 

dar in rest nu....
Si ca sa vedeti ce gospodina desavarsita sunt
i-am tinut morala soacrei sa nu mai calced atat... ea saraca calca tot: prosoape de bucatarie, chiloti, prosoape baie, cearceafurile pe toate fetele.... calca cam 3-4 ore odata!!!!!!!! am dezobisnuit-o!!!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Mia. spune:
Si eu calcam tot mai demult dar am avut o revelatie: viata e atat de scurta incit nu merita ca mii de ore din viata sa mi le petrec cu fierul in mina,nu?Deci...am renuntat..citesc ceva, stau de vorba cu prietenii, cu copilul, cu sotul, etc...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
MissJJ spune:
Eu nu calc decat cele care nu se pot purta sub nici o forma necalcate sau daca e vreo ocazie speciala si sunt haine mai de gala. In rest le intind bine de tot cand le pun la uscat si cand le strang le pun direct pe umerase. Impaturite stau numai hainele de casa, pijamalele.
Nu calc prosoapele sau lenjeria de pat ci tot asa f bine intinse cand le pun la uscat si impaturite cu grija in dulap.
Legat de barbati al meu calca singur daca are nevoie si chiar calca mai bine ca mine.
Mama saraca face criza ca de ce nu calc, ea e genul care calca tot pana si chilotii si batista si prosoapele de bucatarie. Cat eram acasa era dezatru ca ma omora sa imi calc toate hainele si etc.
Acu vb cuiva care a postat mai sus in casa mea eu sunt stapana si daca nu vreau sa calc nu calc, mai ales ca aici nu se poarta hainele calcate prea mult decat daca mergi la office in rest cat mai lejer.
Prefer sa fac altceva cu timpul liber.
CamiSol si eu am auzit asta si ma intrebam daca asa trebuie sau cum e mai bine. Vecina mea de ex pt fata ei nu a calcat hainele deloc, nici asternuturile, nici nimic si copilul e ok. Atata tot ca le-a spalat tot timpul cu detergent special pt baby, Fairy, si fara balsam pana la un an si neaparat separat de hainele lor.
------------------------
37+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby