Calcati rufele ?
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
Nu vad rostul calcatului si pusul hainelor in sifonier dupa.
Le calc bineintele sinainte de a ma imbraca, cu ele.
La cat de mult urasc eu calcatul, ar fi chiar culmea sa ma imbolnavesc de nervi inutil! 
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
olguttza spune:
si io care credeam ca-s singura dusa cu capu.... io nu rezist sa stau 3-4 ore sa calc maldaru de rufe luat de pe balcon, ma dispera! mai ales vara, cand nici nu poti respira in casa! calc doar seara cate doo tricouri/bluze pentru a doua zi si cu asta basta! nici lenjeria n-o calc, pe principiu ca oricum se face varza la loc atunci cand te pui in pat, asa ca ce rost are?! si, oricum, mie niciodata nu-mi intra toate cele in dulap, fie ele calcate sau nu
. cre'ca e vorba de marja aia din cosu de rufe ![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
diaan spune:
nu calc nimic
doar camasi fuste haine care nu merg ne calcate(da in general astea se duc la spalatorie asa ca eu nu calc decat daca este absolut necesar![]()
irina.c. spune:
Nici eu nu le calc decat atunci cand am nevoie sa imbrac ceva.Iar sotzul stie unde e fierul si in general isi calca singur ce ii trebuie.
Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
MaryP spune:
Nu le calc, decat daca le iau pe mine atunci. Asa ca ....nu esti singura care procedeaza asa.![]()
POZE CU RAZVAN MIHAI
oLo spune:
Eu am remarcat ca p'aici sunt foarte la moda hainele necalcate. Asa ca sunt si eu in pas cu moda....NU CALC NIMIC! Fierul de calcat e bibelou la noi acasa.
blueeyes2003 spune:

Si eu calc lucrurile doar cand am nevoie de ele.Uneori in timp ce calc ceva ma trazneste o dorinta(rar,ce-i drept)
sa mai calc cateva ca sa nu mai stau alta data si prinde bine.
MIRELA
carolinah spune:
Menajera calca saptamanal 5 camasi de ale mele si 5 de ale sotului. In rest, daca ma pocneste vreo inspiratie de a purta altceva decat una din cele 5 camasi, mai calc eu dimineata (raaaaaaaaar). Dar, de cele mai multe ori i-o las tot menajerei pt cand vine si o port dupa. In general nu o incarc nici pe ea. Nu calcam lenjerie de pat, sosete, chiloti, prosoape, hainele copiilor, haine de casa, de sport etc. Si costumele noastre plus fuste/pantaloni de birou sau haine de ocazie merg oricum la spalatorie.
Cand s-a mutat maica-mea la noi era disperata sa vada ca nu calcam lenjerie de pat si prosoape. Acum rade singura de cat de fraiera era sa calce tot si calca si pt ea tot menajera noastra strictul necesar.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
camelia1 spune:
in afara de camasi si tricouri nu calc NIMIC...pentru ca restul daca sunt intinse bine nu mai necesita sa fie calcate
si mai ales pe caldurile astea![]()

pentru nunta
noi
The big day
emilyjeuly spune:
nici eu nu le calc cand le iau de la uscat! le calc cand trebuie imbracate dar sotul meu trebuie sa se imbrace in fiecare zi la costum si calc la camasi
! asa m-am saturat de ele ...
cre' ca o fac si eu miscarea aia cu menajera, sa o pun pe ea sa calce!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon