Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

arleena, si pe mine m-a chiaunit, toata ziua e treaza; uneori sta cu orele si se uita la carusel sau la floare (avem o floare maaare si rosie), alteori e matzaita si nu ma lasa deloc, stau ziulica intreaga cu ea pe piept. se pare ca toate bataile astea de cap, cu cupilu', vin treptat, fiecare zi e mai demanding decat cea dinainte...
banui ca asa s-a hotarat natura, sa ne obisnuiasca incat-incet. slava Domnului, ca daca ne lua asa de la inceput ce ne faceam?

am tot incercat sa o pun pe Hora pe burta. face un scandal de scoala blocu'. sa insist? nu pare sa ii placa absolut deloc!! cu toate ca, la mine in brate ar sta in aceeasi pozitie ore in sir... ce sa fac? ati patit-o si voi? si nu ma uitati cu partzurile puturoase!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

adi, e f bine asa. noi aveam la 7 saptamani si jumatate 4,8 kg, in contextul in care am avut la nastere 3,550, iar medicul a spus ca e f bine. asa ca la tine e si mai bine, a luat mai mult!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna mamici si tatic de ciresele!
Felicitari noilor mamici, suntem deja toate cu bb!!
La noi e totul bine si citind despre cireselele voastre o recunosc pe a mea intru totul.Are si mini si picioare ude si reci, se intinde des, face pirturi parca ar fi masina de fabricat asa ceva, face kk cind o data pe zi cind o data la 3zile, se duce la primblare ca o las intrum loc pe pat si o gasesc in coltul opus, doarme ff bine pe burtica(mai ales fiind pe pieptul mamei, pe tatic nul recunoaste la asa ceva).Mincam numai piept si cum se aseaza mami ca PC ne trezim si tipam indignate chipurile ma schimbi pe calculator.
Simbata facem botezul.
Cam acestea noutatile.
Eu am alta idee de denumire ce ziceti de CIRESE CU PATURICI DE MAI IUNIE 2006?Nu degeaba miam luat si eu paturici tocmai de aici.Am actualizat listuta.Va rog sa va uitati ce nu ajunge sau e gresit si sa anuntati sa avem si noi listuta frumoasa fara semne de intrebari.
Fug ca plinge deja puiu.
Va .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

pt lista
la nastere 50 cm
la 1 luna 55 cm.
daca face cineva completarea ii multumim.
Doroti bine ai mai venit pe aici.
26octombrie multumesc pt raspuns. deja ma panicam cind citeam pe aici de greutati de 5-6 kg.
pomenea cineva de carusel. ieri ne-am jucat cu o yornaitoare de am si uitat ca ne e foame pina la momentul critic cind au inceput urletele de nu stiam care e problema. brusc s-a terminat distractia si am trecut la papa.
de stat pe burtica, cam greu. nu ne place si nici nu am insistat. dar daca ziceti ca se doarme asa bine insistam si noi.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

intrebare: merita un carucior peg perego, model venezia (stroller). uitati aici link:
http://www.pegperego.com/showPage.php?template=products&id=512&masterPage=prod_passeggini.html&search=11
folosit circa un an si jumatate, daily, 3,5 milioane? voi ce ziceti? hai, ca dupa nebunia cu carucioarele de-aici de la noi, ma astept sa avem profesori universitari la capitolul asta! astept ajutor

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana, eu zic ca da.Si eu am unul de la cam transformabil si e foarte bun.Iar asta are si ce-i lipseste la al meu.eu landoul nu-l mai folosesc decat cand plec de acasa pe post de patut.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

abibrinza, alex doarme cam 90% pe burta, nu asta ar fi problema, cand adoarme o face bine dar numai nu vrea sa adoarma...sta treaza si cerceteaza tot in jur, si vrea sa ne jucam cu el, sa-i cant ...sa=l bag in seama....nici in parc nu doarme....mie mi se face un somn de numa si el tot treaz
ieri mi-am dat seama ca e sigur stangaci...are o omiduta colorata si nici nu face zgomot mare...tot incercam sa i-o pun in manuta dreapta si numai nu vroia sa o prind....si am incercat in stanga....stupoare!!!!!a insfacato si a inceput sa o scutere de mama focului....deci am un STANGACI

adib daca nu ai observat deja, dar fetitele se pare ca sunt mai finute si nu se purcelesc asa ca baietii...al meu e purcelin rau de tot, are 6,5 kg si imi da batai de cap la alaptat, din cauza greutatii ca mi-a invinetit antebratele....btw fetelor care aveti copilasi asa grei in ce pozitie alaptati??

cine se ocupa sa posteze povestile pe site? aici avem si noi povestea nasterii.

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si eu am vrut initial sa-mi iau un carut folosit pt ca nu gaseam un model care sa-mi placa in magazine dar pana la urma un criteriu a primat si anume garantia ca la cate gropi si trotuare zici ca sunt offroad rotile sun principala problema din cate am mai citit pe forum, am garantie 1 an la el si a fost 5 mil, deci 3,5 mil e mult pt 1 an juma zilnic chiar daca e in magazin f scump, parerea mea

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

DOROTI bine ai revenit mersi pt acctualizarea datelor uite iti mai scriu cate cea ce lipseste acolo
apgar 9 spitalul judetean Pitesti Dr.Iuliana Copaceanu cezariana cu anestezie generala
1 luna 4500 56cm ,2 luni 59 cm mersi!
Noi nu dormim pe burtica suntem fricosi si plangem,dar in schimb ne jucam la mami pe picior cu curuletu in sus si gangurim si salivam si ne mancam manutele.asa ne place dar nu mai mult de 10 minutele.
Cu cheonitul ,maraitul,din ora in ora si 20 minutele somn am patit-o si noi de incepeam de obosei ce eram sa invartim din manute ca niste elice de elicopter,pana cand nasa m-a sfatuit sa il infas la manute pana se potoleste ,adoarme dupa care sa ii dau drumul pt ca ei dau din manute fara sa constientizeze si asta ii oboseste foarte mult,a functionat .si in doua zile ne-am revenit cu programul,acum dormim intre mese 1 30 minute si suntem mai linistiti.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor va invidiez pe cele care ati reusit sa construiti o structura!!!!! Voi alaptati sau dati sticla...ca eu nu mai stiu cum sa fac.... Eu niciodata nu stiu ce zi voi avea, cateodata doarme 2-3 ore dus iar alta data din 20 de minute vrea somn, papa si joaca....iar de cand cu constipatia nu mai are nici noaptea somn structurat. Se trezeste saracutzul si incepe sa se screme si sa se fatzaie mai si plange de ciuda ca nu iese nimic....iar pe mama o doare sufletul cand il vede ca se chinuie in halul astaSper sa nu faca hemoroizi.

VIRIGI- te invidiez cat lapte poti sa scoti cu pompa. La mine nu merge si am aceeasi pompa MEDELA electrica. Ma si mir ca puiul meu se satura cu pieptul meu....nu inteleg.

(poze mami,tati si Kailan)

Mergi la inceput