Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana eu am intrebat pediatra ce e cu respiratia lu' bebe si mi-a zis sa nu ma agit ca e normal...respiratia nu e inca regulata...

andreea bine te-am regasit... am ras cand ai povestit cum ai descoperit tu ce sunt colicii...

arleena am inteles eu ca si tu ai manca toata ziua cereale cu musli, dar chiar mananci? ca eu chiar mananc si nu ma pot abtine...si cerealele ca cerealele dar laptele...face rau copilului? cineva spunea pe aici ca bea doar o cana...mi-e groaza sa-mi intreb pediata pt ca la capitolul mancare ma cam chinuie...eu o intreb ce pot manca; ea zice de toate; dupa care da exemple; si nu mai sunt in nici un caz de toate; mai mult gratar, zice ea...mi-a facut mama ardei umpluti si nu mi-a dat voie...am intrebat de rosii si mi-a zis: sigur, o feliuta! si tot asa...eu nu stiu ce sa mananc...plus ca nu eu nu stiu cum faceto voi fata...dar mie mi-e tare greu sa tin si casa pe langa copil...caci de gatit nu mai vorbesc...asa ca ... paine prajita cu unt si branza, cate un ou fiert moale si pui facut ca la rotisor...cam asta e...a, puiul cand il am...cam rar...

voi cum va descuracti?

a, si inca ceva...m-ati speriat cu discutia despre lohii...eu habar nu am avut cum au trebui sa fie...cineva mi-a zis ca dureaza multa saptamani...la mine dupa 2 saptamani au disparut...si nici in alea nu a fost cine stie ce...ca ma asteptam la niagara...am avut si eu foarte putin sange cred ca o data spre sfarsit...eu m-am bucurat cand au disparut...inteleg ca nu trebuia? ati bagat frica in mine...eu si la spital le intrebam cand ma schimbau (imi faceau toaleta...eu eram legata la pat) de ce nu curge mai nimic...si ele au zis ca e ok asa cum e sa eu am pierdut mai mult sange la nastere...dar oare stiau femeile alea ce spun? va rog sa ma lamuriti si pe mine...par proasta rau...
voua vi s-a retras burtica aia atarnanda? adica am un exces de carne care tremura cam in zona buricului...eu presupun ca e uterul acolo...dar nu se mai retrage odata? ca si buricul arata dezastruos...
eu am ramas cu 47 kg si ianinte aveam 41-42...si mi se pare ca nu mai slabesc deloc...desi la inceput am slabit clar...of...o sa revin la forma mea? vreau sa fac sport...

astept cu nerabdare informatii care sa ma scoata din starea in care sunt...
oricum azi e mai bine...dupa scandalul de ieri...care s-a prelungit pana la 2 noaptea...nu stiu ce a fost ieri dar cred ca madalina m-a pus la incercare...a zis sa vada cat duc...evident ca am plans aseara ca nu mai puteam...si cred ca am agitat-o si pe ea...ca pana la 2 noaptea m-a rupt...trebuia sa manance aproape de 12 noaptea si sa doarma linistita...ei bine...nu a fost asa...urla in continuu...a fost greu...dupa care la 4 iar masa...la 7 din nou...eee...
azi a fost mai linistita...
eu va inteleg perfect cand spuneti ca bebe e agitat la masa...asa e a mea...da din cap nevoasa si nu tine sanul in gura...pana reusesc, ma rog de ea cu cerul si pamantul...daca nu ar tipa macar...anyway, cand incepe sa manance e o binecuvantare ... desi ma doare spatele de mor pt ca pozitita in care mananca e cu mine usor aplecata asupra ei...
hai ca m-am intins nu gluma...

ve pup
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Cristina...sincer nu stiu exact cum e cu lohiile astea.Eu am spus cum a fost la mine si ca asa nu a fost bine.Cred ca la fiecare e altfel...depinde de soi.

Si eu mananc foarte prost...una ca nu am pofta de mancare...a doua ca nu imi place sa mananc singura si a treia ca n-am timp sa fac mancare asa ca raciturile nu prea ma atrag.Abia astept week-end-urile in care mergem la parinti sa pap si io o masa ca lumea...sa fiu servita,sa spele altcineva vasele....Si botezul l-am asteptat cu nerabdare tot din motivele astea...a fost papa bun bun de tot...asa mi-era de dor sa mananc la restaurant(si tati a avut grija sa fie un super restaurant).

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

of, mi-ai facut pofta...sunt curioasa...ce restaurant? as lasa copilul in casa si as fugi cu sotul la restaurant...nu de alta dar mai avem nevoie si noi de timp pt noi...glumesc ca nu parasesc copilul...dar as vrea sa am cu cine sa o las si sa avem o seara ca pe vremuri...
ma rog, daca ar dormi nu ne-ar deranja sa cinam in trei...dar cei de la restaurant nu stiu ce ar spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna fetelor!Azi am fost si noi la vaccin,dar nici nu a realizat Andrei ce se intampla cu el.pana sa inceapa sa planga,s-a terminat totul.La 2 luni avem 6200g si 56,5 cm.
Ioana,pe tine vreau sa te intreb daca sa-i pun lui Andrei sup cu glicerina sau sa il las pe el sa faca singur.Cum sa fac? Te rog mult sa-mi zici si mie!

Dana si Andrei
poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Carmina - Si Luana are uneori mainile si picioarele reci...ca eu o tin lejer imbracata...insa " umede " nu..chiar nu stiu de la ce ar putea fi??

AS dori sa va intreb daca exista in Bucuresti " Scoala internationala " I - VIII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

imi incerc si eu noul ticker..

carmina, tu ce ai copiat de acolo, pe care din cele trei variante?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
[url=http://lilypie.com]sunt maricica#8230;[/url]

Mergi la inceput

fetelor, daca pana azi fata mea a facut kk dupa fiecare masa la greu si azi deloc...in schimb trage parturi multe...trebuie sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Lyly,pai nici eu nu stiu ce sa mai mananc.Beau lapte,mananc fructe si nimic.Daca Alex al tau s-a reglat cu scaunele,zi-mi si mie cum ai rezolvat ca nu vreau sa-l invat cu supozitoare ca se leneveste pe urma.
Si noi avem nervisori si cand ne apuca,ne tine mai nene de nu stiu ce sa-i mai fac si am observat ca are mai ales cand e obosit si nu mai poate sa adoarma,pt ca ziua sta treaz cate 1-2 ore in reprize.
iu all.Ma duc la smotru.

Dana si Andrei
poze nunta

burtica
eco 4D
[url=http://community.webshots.com/album/535656662AFktHA]poze Andrei[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina eu am scurgeri inca si acum de la nastere. Am avut initial o saptamana mai rosii apoi s-au decolorat putin cate putin, apoi iar am avut rosu intens si acum am mai putin dar inca nu s-a decolorat complet. Nu stiu ce sa zic, e bine , nu ... la control Nayel a spus ca e ok! Si daca eu ma simt bine...zic ca asa e natura!

Burtica mi s-a retras in proportie de 80% se mai vede f putin, iar pielea incepe sa se mai traga si sa fie mai ferma. Daca dupa 6 saptamani nu se face ferma bagam sport ...pana atunci...mi-e lene si ziua daca am timp mai bine mananc napolitane cu lapte si stau pe net decat sa fac abdomene !

Eu beau f mult lapte! Mai mult de un litru pe zi. Aproape 2l... si mie pediatra mi-a zis sa nu beau mai mult de o cana Nu stiu daca ii face rau lui bebe dar nu ma pot abtine.

Mi-ai facut pooofta cu puiul la rotisoor!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Am pus si cateva poze cu Andrei.Sa vad daca mi-a iesit.

Dana si Andrei
poze nunta

burtica
eco 4D
poze Andrei

Mergi la inceput