Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina am uitat! Nu stiu de ce te plangi cu burtica dar... v-am vazut la spital pe toti trei iar tu aratai fooarte bine ! Nu am vazut nici o burtica . Daca o fi fost... stai linistita...tu ai grija de mada si ea va avea grija de burtica ta.

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

Andreea esti draguta ca intotdeauna...

eu ultima data mi-am luat pulpe de pui la rotisor de la mega image... la inceput imi facea mama...deci daca ai mega in zona, poti sa cumperi de la ei...ca sunt ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor care alaptati, voi nu aveti probleme cu constipatia?? Ca eu de cand am nascut tare greu si la cateva zile..dati-mi si mie niste sfaturi ca nu stiu ce sa mai fac.Lichide beau vreo 3l pe zi..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

si eu am probleme de genul asta

pot sa-ti scriu ce mi-a recomandat pediatra...sunt produse pt copii toate..ca sa nu-i faca rau lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

cristina fie-ti mila ca eu simt ca ma rup cand ma duc la.. Saru-mana.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama pe mine m-a ajutat sucul de prune, este excelent. De fapt e un nectar mai mult ca e gros incearca sigur da rezultat.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Felicitari pentru trecerea la paturici.. Io astept denumirea de ciresici... imi place mai mult

O intrebare pentru mamicile cu bebelusi icteriosi.. cat de mult dureaza frate icterul asta, ca e galbena pana si in albul okilor.
Dureaza de mai bine de 10 zile, eu stiam ca trece in 2-3 zile, la ceilalti nu am avut asa probleme.. help me, pliiizz!!

Mama de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

doamne fetelor m-am prostit de tot...

i-am facut baie fetitei si inainte de asta am scos cablul de net de la laptop...toate bune...am facut baita...si am trecut la masa...eram chiauna de cap pt ca intre ultimele doua mese nu a dormit deloc si a plans...a facut si big kk intre timp cat pt toata ziua...

in tot acest timp eu cu mana libera dadeam refresh, doar-doar vad ce-mi spune ama...si tot dadea eroare...ma si miram...

am adormit in sfarsit copilul...sunt rupta de oboseala sima gandeam sa fur si eu o ora de somn...dar zic sa mai dau un refresh...si-mi pica fisa...cablul era scos...of...sunt dusa cu capul...scuze ama!

deci

ce mi-a scris pediatra

lass baby
debridate sirop
ceai de musetel
compot de pere si prune - o zi cu o zi, alternate

la primele doua scrie cate 3 lingurite (cred)...e o sa vezi tu pe prospect...oricum astea sunt pt copii iar mie mi le-a dat pt ca eu m-am procopsit si cu niste hemoroizi groaznici...si crede-ma ca stiuce inseamna sa ai senzatia ca te rupi cand faci...ultima data am crezut ca mor de durere...asta pt ca eu nu am urmat acest tratament, pe care-l am de cateva zile din motive financiare...m-am dus la farmacie sa intreb de primul sirop lass baby si costa vreo 300 mii si chiar nu-mi venea sa dau atat...daca era pt copil poate, dar asa...

e...eu mai am un sirop pe care l-am luat in sarcina duphalac, parca...dar mi-e teama sa iau...practic e lactoza, si nu sunt trecute contraindicatii...dar am uitat sa intreb daca pot lua...asa ca...stiu insa ca era foarte bun...

succes, ama!

Mergi la inceput

trag un pui de somn pana la 23...macar ca-mi trece durerea de spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adriana, du-te la un pediatru bun.Eu m-am dus la o luna jumate la unul prost si la 2 la unul bun si intr-o saptamana am scapat de icter cu fenobarbital.Nu te speria , fenobarbitalul nu i-a facut nimic rau copilului.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput