SILICOANE...indrazniti...?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Ai dreptate Nikole, nu stiu de ce, cind aud de silicoane ma gindesc la sani enorm si decolteuri din-alea cu sanii scosi in sus (stil pe care eu personal il gasesc dezgustator). Cand o femeie nu are sani deloc e de inteles ca face orice sa arate mai feminina. Dar cineva cu sanii mici care si-i "strica" ca sa-i faca mai mari, e chiar pacat zic eu.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Niste lamuriri...

Implanturile cu silikon au o viata mai lunga(se pot schimba chiar dupa 20 de ani),sunt mai testate,daca se sparg nu se imprastie in corp,sunt foarte rezistente pe cand cele cu solutie salina sunt mai noi(nu prea testate...),au durata de viata mai mica fiindca invelisul imbatranaste mai repede din cauza särii,daca se sparg sanul se v-a "desumfla" fiindca "apa"se va imprastia in corp.
Concluzie:indiferent de "umplutura" implantatului,invelisul va fi din silicon!

ps:sanii din silikon au aspect muuult mai natural iar la pipait asemenea!

Toate informatiile sunt luate din reviste(de specialitate)+forumuri de discutii pe aceasta tema.

Mergi la inceput

Ceva comic:am vazut cum au testat un san de silicon...au pus pe "o punguta" o placa si s-au urcat(si sarit) 3 oameni(cu greutate normala)siiiiii nu s-a spart, deeeci:rezistent implantul,nu?

Mergi la inceput

vreti sa va mai traduc din forumul de discutii???aveti intrebari la care nu ati gasit raspuns?
acolo si-au pus fetele poze si vorbesc asa de normal si fara apropouri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu nu as avea curaj sa trec printr-o operatie de genul asta.

Si atita timp cit sotiorul meu spune ca ma place asa cum sunt nu vad de ce m-as chinui.
Nu am sanii nici mari, dar nici mici, si dupa ce ma vazut documentarele cu pricina... ooouch

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIVIA oaauu,merci mult!

ma bucur sa te aud,pt ca eu nu am indraznit sa.ti scriu la aspirante din cauza cozii enorme...si chiar ii spuneam prietenei mele ce noroc are sa.i raspunzi!

vreau sa stiu daca sunt cazuri cu probleme...ceva naspa...ceva ...
ca daca tot nimeni nu stiu nimic de rau...ma gandesc de acu sa.mi pun si io...dar mai intai fac un bebit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Livia,te rog,care site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Si eu am prietena care a facut implantul acum 4ani, anul asta a decis sa-i scoata, ca de zice ca nu se simte naturala.
Pe mine ma batea intr-un timp gandul, dar am preferat sa fac altceva cu banii ptr implant.

mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput

ROXALI de ce sa.i scoata?o jenau in vreun fel?sau poate
nu aratau bine?sunt curioasa ce poate mai ales sa mearga rau...

Mergi la inceput

LIVIA pe site.ul ala se vorbeste doar germana?
dar chiar daca nu stim germana,macar sa ne uitam la poze.

ni.l dai si noua te rugam?

Mergi la inceput