SILICOANE...indrazniti...?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

NIKOLE...super informatia!

uite ca de apa cu sare nu auzisem.chestia e cum ajungi in brazilia,costul operatiei nu e asa mare,dar per total luat cu drum,operatie...e destul de piperat.

Mergi la inceput

NIKOLE pai e atat de greu sa te hotarasti i romania la un dr,dar cun oare l.ai putea gasi pe ala bun in brasil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Oanbbb, stiu cat de greu e sa te hotarasti asupra unui medic,cu atat mai mult in alta tara unde nu cunosti pe nimeni.Dar ce mai stiu e ca sunt dr plasticieni fff buni recunoscuti peste tot in lume,si dupa ceva sapaturi, il afli pe cel mai bun crede-ma.Nici costul nu e de neglijat, dar o data ce ai luat o asa decizie, eu zic ca nimik nu e prea mult...parerea mea!!!
In Ro. nu stiu daca se folosesc implanturile cu apa salina.Chiar nu am idee.
Oricum , sper sa ia decizia cea mai buna.II doresc sanatate, si numai bine,la toata lumea
.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

din cate am aflat noi,nu se folosesc!

o sa mai sapam,vorba ta...
multumim mult oricum

Mergi la inceput

acum am citit ca si la noi se baga niste pungi de silicon,care se umplu dupa cu solutie salina,incizia fiind astfel de 2 cm.dar nu stiu unde se intampla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Io nu mi-as pune niciodata silicoane si niciodata n-am priceput de ce sint considerati frumosi sanii mari(de catre unii). Mie imi plac sanii mici, am cupa B si nici nu s-a plins nici un barbat pina acum

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Ivo Pitangi este cea mai buna clinica de chirurgie plastica din lume.Este in Sao Paulo,daca nu ma insel....nu sunt foarte sigura de asta!!!Ma rog....din pacate nu oricine are acces acolo, dar este una din putinile clinici care nu are numele patat daca pot sa spun asa, si medicii de acolo nu recomanda siliconul!!!Am vazut si un reportaj despre aceasta clinica anul trecut cand am fost in Brazilia.Daca cauti un pic pe net, sigur gasesti informatiile de care ai putea avea nevoie.
Mama sotului meu este programata ptr o interventie asemanatoare in Thailanda, asta peste doua luni, dupa aceea revin si-ti spun cum a fost.E vb tot despre un implant, dar nu in sani.
Va pup!

Mergi la inceput

Apoi cipcipcip, ai sani mama draga!
Cel putin cupa B asta spune!Ca ai sani...nu mari, nici chiar mici,potriviti, si jucausi, de asta nu s-a plans nici un barbat!!!
Da ia sa vezi tu femei fara sani...deloc!Eu una am vazut fotografii in clinica in care am fost,si este intr-adevar de compatimit!Si am vazut si rezultatul, care arata foarte natural, dar nu era vb de silicon.
Ce sa zic...eu nu am cupa B(AS FI FOST BUCUROASA SA AM ), dar silicon chiar nu mi-as pune NICIODATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fetelor,silicoane nu inseamna neaparat sani mari,baloane , urate, NE naturale.
Logic acum,chiar ar mai functiona clinicile astea si ar mai costa atat de mult? Chiar si-ar mai face toate actritele,modelele,faimoasele daca in loc sa se infrumuseteze se uratesc ?
Una e ca nu imi fac eu din diverse motive,si alta e sa le vad pe ele urate .

Nu e vorba ca ii plac cuiva sanii mari,nu asta e problema la silicoane,ca nici rujul rosu nu e pt cineva anume,sau suvitele in par. E o alegere personala ,pt linistea personala,femeia aia se uita in opglinda si ii place ce vede,si poate ca inainte nu ii placea.

Ca unele isi pun intr-adevar BALOANE,e problema lor.
Sunt toate marimile pt toate gusturile,fetelor,asa ca poti alege marimea cea mai mica,dar NELASATA si proaspat modelata .
Problema la silicon se`pune doar la marime,ceea ce e fals.Defapt,secretul este in FORMA sanului dupa operatie.

Mergi la inceput

aelita...asa este!
frumos punctat

Mergi la inceput