SILICOANE...indrazniti...?
Raspunsuri - Pagina 3
camy062004 spune:
fetelor inainte de aceasta interventie se fac unele analize inclusiv mamografie,internarea este ambulatorie dupa care pleci acasa, preturile difera depinde unde o faci 2000 -2500-3000 E ,o sap dupa interventie ai dureri cumplite chiar si frisoane dar ...este normal, dupa care dispar asa ca succes celor care isi vor pune,ELIZA5 succes!SILICON?se poate pune si in rate ![]()
![]()
![]()
camy
Carmi spune:
Eu am avut o prietena care a facut implant cu silicon. M-a vizitat la 3 zile dupa operatie. O durea rau, da si-a dorit atat de mult sa faca operatia asta, incat spunea ca si-ar mai face-o o data. Mi-a aratat ´produsul finit´, se vedea de la o posta ca nu-s sani naturali, da erau frumosi, mult mai frumosi decat inainte. Inainte de operatie a facut si o liposuctie. De la buric in jos era tumefiata, si abia se tara pe strada. A durat mai mult de-o luna pana i-a trecut imensa vanataie care-i acoperea jumatate de corp. Si a sfarsit cu un implant (din propria-i grasime) la buze. Aici a fost circ, niste granule de grasime au ´migrat´spre ochi si se simteau f. bine la pipait, iar pe ea o deranjau cumplit. A mai repetat de doua ori figura pana sa fie multumita. Sa va mai spun ca avea numai 23 de ani?
Si inca o chestie legata de silicoane, riscuri... La italieni este o show girl f. cunoscuta, posesoare de sani siliconati. Tipa a povestit in direct (dupa ce a vuit presa despre nastrusnica ei intamplare) cum, aflandu-se in avion, i-a ´explodat´(asta-i traducerea cuvantului pe care l-a folosit) sanul stang. S-a speriat ingrozitor si s-a dus imediat la toaleta. Acolo a vazut ca sanul cu pricina atarna, efectiv lipit de corp...a urmat un mare soc, depresie...
Asa ca se mai intampla si d-astea...
Succes !
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cristina1974 spune:
Faza cu explodatul s-a intamplat si aici, in Londra, de a ramas aia socatra pe viata. era obsedata de silicoane si, in general operatii estetice;si-a facut peste tot,ca nu mai avea nimic natural in ea. ma rog, era fotomodel....Dar de cand cu explodatul pe platoul de filmare, a facut o depresie, ca a vazut ca toate ziarele de aici o strigau "nevasta lui Frankenstein".
Ce sa zic? daca nu as avea sani, poate mi-as face implant,dar unul de marirme mijlocie. dar cum eu port 34DD,ceea ce zic eu ,e foarte bine, nici nu ma gandesc la asa ceva. faza e ca avand sanii mari, m-am programat la operatie de ridicare a sanilor, pentru ca am nascut o data, in noiembrie nasc iar, si dupa asta gata.....trec la remodelare, ca s-au cam lasat.Dar asta este o procedura destul de simpla, insa.....destul de dureroasa.
cristina
oanabbb spune:
fetelor,asta cu explodatul in avion imi da frisoane!
pai,prietena mea circula fff mult cu avionul.si radeam cu ea,ziceam
ca poate explodeaza cu bubuitura si mor de inima pasagerii din avion! glumeam si noi,dar asta chiar a speriat.o!
vai fetelor,toate ca toate,dar povestea NATASEI e cumplita!brrrrrrr!
aelita spune:
Eu zic ca e alegerea fiecareia,si important e sa te simti bine cu tine insati.
Daca te simti mai bine cu tine operata,mi se pare ok ! De ce nu ?
Tot ce e nou a fost privit cu frica si cu idei preconcepute.
In curand o sa fie ca si implantul dentar sau de par.
Bineinteles ca unele ies urat,bineinteles ca unele sunt fatale,dar ce anume in viata asta nu isi are riscul ei?
Pana cand si o lucrare la dentist are un risc. Si nu e vitala,e tot estetica,uneori.
Si o tunsoare uneori e oribila,dar conteza sa ii placa ei ,nu noua.
Ca par naturale sau false ce conteaza ,daca sunt frumoase?
Pot critica anumite cazuri in parte,uite aia si le-a pus prea mari dupa gustul meu,la aia parca sunt baloane nereusite,etc..dar sa fiu impotriva tehnicii din cateva cazuri esuate,nu!
Nu fac operatia pt ca nu simt nevoia,dar daca as simti si mi-as dori,de ce nu ???
pt fetele care simt si vor asta: mult succes si sa va iasa cum v-ati dorit,de revista !!
au murit multe femei incercand s isi schimbe corpul,si cea mai mare greseala e ca au fost acuzate si dupa moarte,ca si cand ele si-ar fi dat voit viata pt a fi mai frumoase.
in loc sa se faca ceva sa nu mai existe astfel de medici fantoma,care uneori nu au specialitatea in asa ceva,sau clinicile nu sunt dotate cu tot ce trebuie.
in toate cazurile a fot neglijenta medicilor : anestezia prost facuta(se intampla oriunde ), infectie necontrolata ,sau nu au facut toate analizele inainte .
deci,daca e neglijenta medicilor,sa nu dam vina pe bietele femei care nu au vrut decat un aspect mai bun.
pt ele conteaza sa aiba un corp frumos,nu e un moft, fiecare are complexele ei,si pe unele le afecteaza tare tare ,si de ce sa nu fie ajutate ?
alina_v spune:
Ce-mi plac zvonurile astea purtate din gura in gura cu explozia silicoanelor. Cei de la Mythbusters au testat chestia si e imposibil sa se intample.
http://en.wikipedia.org/wiki/MythBusters_episodes:_Season_1#Silicone_Breasts
Acuma o sa fiu rea, da' daca nu stiti despre ce-i vorba, nu mai raspinditi legende urbane.
Mona_B spune:
Sincer?
Niciodata!Mor pana si de frica unei injectii, dar sa ma mai gandesc la altceva!Plus ca nu suport ideea sa bag ceva strain in mine, ma feresc pana si de calmante.
Insa cum atatea femei supravietuiesc si se bucura din plin de rezultatele unei astfel de transformari, mergeti inainte, cele care aveti curaj. Dar sa aveti in minte si consecintele!
Tre'sa recunosc ca si mie imi place sa admir un bust frumos modelat.
...depinde de cat de artist e medicul operator!
oanabbb spune:
ca sa fim sincere,MONA , si ca sa o ofticam pe prietena mea,
oricat de mare artist ar fi dr,tot 2 baloane umflate o sa se vada acolo!![]()
dar de multe ori,arata chiar bine!vezi ANDREEA RAICU,ANA MARIA FERENT,CRISTINA,ANNA LESKO,MONICA GABOR si as putea s.o tin asa mult timp.
nikole spune:
Dar de ce silicon, si nu alt tip de implant?
Mai "natural", daca pot sa-i zic asa.
Hai sa incerc sa-ti explic ce am vazut eu intr-o clinica in Sao Paulo, in Brzil.
Am mers acolo, in speranta de a scapa de ceva vergeturi, si am ajuns la...implanturi!
Brazilienii, se pare ca sunt foarte buni modelatori ai corpului, caci sunt pline clinicile de japonezi, asiatici in general, americani(e mult mai ieftin).
Cel mai recomandat este insa...apa cu sare, si nu siliconul.Dr. nu il prea recomanda, sau daca pacientul tine neaparat, se poate face un amestec de silicon, cu apa cu sare.
Se fac doua orificii, pe linia sanului in jos(de la buric spre san), se introduc doua furtunase, prin care se introduce serul in cauza.
Operatia dureaza 4-5 ore,durerile de dupa sunt destul de mari,sunt si ceva restrictii alimentare.
Dr. spun ca nu exista efecte secundare, ceea ce pot eu sa iti spun, este ca arata incredibil de naturali,si...nu-s cum sa iti explic, dar la pipait, senzatia e super, nu realizez ca e un implant.
Nu-mi mai amintesc toate detaliile, dar pot da un telefon sa intreb daca te intereseaza.
Genul asta de operatie se face si in SUA, dar e mult mai scump, tinand cost si de spitalizare, ajunge in jur 8000$.
In Brasil e in jur de 5000$.
Si mai conteaza enorm dr pe care il alegi.Dar, ma rog , astea sunt detalii asupra carora te hotarasti dupa.
Ce sa-ti mai spun...din 10 brazilience, 8 au implant.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004